Zaujímavé nápady na svadobné hry a aktivity
@anonym_a709fb odvtedy ani ja. Chvalabohu nepijem, a aj keby som pila, tak ma niktk nedonuti piť na povel. Viem, čo sa patrí.
No vtedy boli iné svadby, aspoň sa mi zdá, aj keď sa jednotlivci ožrali, niektorí tancovali, ale aj také som zažila, že isiel otec nevesty zabiť otca ženícha 🫢 vtedy bol najvyšší čas odísť a vyspať sa.
@anonym_1ab5b7 neviem odkiaľ si, alebo kde bývali také svadby, ja som stará škola, takže si pamätám aj svadby kedysi, ale nikdy na nich nebolo to, čo opisuješ. Samozrejme, že nebolo pomaly svadby, aby si niekto nevypil, opitého tak, že by padol pod stôl som nikdy nevidela, nejaké bitky to už absolútne nie.
podľa mňa zbytočnosť a nuda... zažila som kadečo a zakaždým to bolo hrozné.. tanec cez fľašku, púšťanie balónikov s odkazom a iné hlúposti.. kým sú príhovory, prípitky, váš tanec, tanec s rodičmi, prejdú aj 2 hodiny.. radšej nechaj ľudí, neh tancujú a zabávajú sa a nie sedia
Svadby, kde je všetko nalinajkované od A po Z bývajú nudné. Tancuje a zabáva sa minimálne, lebo furt dáky program. Raz ohňostroj, raz hry, potom púšťanie holubov, stavanie sa do tvarov srdca kvôli fotke, krájanie torty, na ktoré nie je nikto zvedavý a trvá to nekonečne dlho...Naposledy sme z takej svadby odišli o druhej ráno a to sme sa už od desiatej premáhali, aby sme tam vôbec zostali. Nevesta s čudovala, prečo už ideme. No čo by sme nešli, keď som si pripadala ako v škole, furt má niekto organizoval, čo mám robiť. Vlastne sme sa viac motali vonku ako dnu, lebo pravá zábava a tanec tam nebol skoro vôbec. Najlepšia je spontánna zábava. Nikto nič lepšie nevymyslel.
@anonym_autor my, keď sme boli na poslednej svadbe, žiadne hry neboli, ale zábava bola neskutočná vďaka živej kapele, ktorá roztancovala všetkých hostí.
@anonym_autor my, keď sme boli na poslednej svadbe, žiadne hry neboli, ale zábava bola neskutočná vďaka živej kapele, ktorá roztancovala všetkých hostí.
@margotka17 áno, pravú zábavu robí dobra kapela, fajn jedlo a napoje
@billy_jean fakt mi niekedy nejde do hlavy, co sa tu deje, tusim,ze je toto forum hlavne pre negativne utocne osoby co hlavne chcu pustat jed.Tusim aj tema "ake jedlo mate radi" tu uz bude mat utoky ako odpovede.
@anonym_6cb0fb útok? To fakt považuješ jedno podpichnutie za útok? Nejako sa ťa to milý anonym dotklo, nie?
Mne sa páčila tombola. Prišlo mi to zábavné hlavne tie ceny, ako perlickovy kúpeľ, lovecká sada, kľúč od voza či plastika nosa
Svadby, kde je všetko nalinajkované od A po Z bývajú nudné. Tancuje a zabáva sa minimálne, lebo furt dáky program. Raz ohňostroj, raz hry, potom púšťanie holubov, stavanie sa do tvarov srdca kvôli fotke, krájanie torty, na ktoré nie je nikto zvedavý a trvá to nekonečne dlho...Naposledy sme z takej svadby odišli o druhej ráno a to sme sa už od desiatej premáhali, aby sme tam vôbec zostali. Nevesta s čudovala, prečo už ideme. No čo by sme nešli, keď som si pripadala ako v škole, furt má niekto organizoval, čo mám robiť. Vlastne sme sa viac motali vonku ako dnu, lebo pravá zábava a tanec tam nebol skoro vôbec. Najlepšia je spontánna zábava. Nikto nič lepšie nevymyslel.
@anonym_8e4f00 ja som bola pred 10 rokmi na svadbe vo Švajčiarsku. Horšiu svadbu som nezažila. Priestor neskutočne vycancany, hostia - roby a účesy ako z Hollywoodu. Stoly prázdne ani zákusky neboli, jedlo úbohé, predjedlo - toust, hlavny chod ryba. Alkohol žiadny iba sem tam sa motal čašník a na požiadanie nalial vino. Ale bolo fotenie, krájanie torty (nie každému sa dostalo), vypúšťanie balónov a trápne hry. Zo svadby sme odchádzali hladní.
@anonym_8e4f00 ja som bola pred 10 rokmi na svadbe vo Švajčiarsku. Horšiu svadbu som nezažila. Priestor neskutočne vycancany, hostia - roby a účesy ako z Hollywoodu. Stoly prázdne ani zákusky neboli, jedlo úbohé, predjedlo - toust, hlavny chod ryba. Alkohol žiadny iba sem tam sa motal čašník a na požiadanie nalial vino. Ale bolo fotenie, krájanie torty (nie každému sa dostalo), vypúšťanie balónov a trápne hry. Zo svadby sme odchádzali hladní.
@anonym_c38c3c no svajciari celkovo oslavujú inak ako Slováci. Aj hostia inak ako Slováci.tiez som bola na dvoch takých svadbách ale teda hladní sme neodchádzali. Torta sa ušla kazdemu
@anonym_c38c3c staci ak pojdes na svadbu do Ceska a uz to bude uplne ine. Zazila som tam svadbu, zorganizovana uplne inac ako u nas. Po sobasi neskory obed, polievka, svieckova, dezert, vecer grilovacka na zahrade a polnoci rozchod. A napriek tomu sme sa tam citili dobre. Ani mi nenapadlo riesit preco sa nerozbija tanier a podobne ceremonie, ktore su na Slovensku bezne.
@margotka17 áno, pravú zábavu robí dobra kapela, fajn jedlo a napoje
@margotka17
@xckaretxxx presne tak, super zábavu robí živá kapela. Ak je DJ, často to skĺzne k púšťaniu trápnych odrhovačiek typu Jede, jede mašinka a Kde si včera bol, čo hodí aj svadbu na zámku do krčmy IV. cenovej

@anonym_1ab5b7
@oblecenie99 nechcem nikoho uraziť, ale takýto typ zábavy je skutočne pre jednoduchších ľudí. Nie sme abstinenti, ale ľudia, ktorí sa nedokážu baviť bez toho, aby mali vypité, sa mi protivia. A tí, ktorí zámerne nalievajú alebo využívajú to, že niekto má sklony k alkoholizmu a potom sa na opitom človeku bavia, ešte viac. Rozmýšľam, či by som pri podobnom druhu zábavy nepopriala mladomanželom príjemnú zábavu a neodišla. Zabávať sa spolu s potácajúcimi sa ožratými svadobčanmi tak to nie. Našťastie som toto nikdy nezažila.
@anonym_a709fb odvtedy ani ja. Chvalabohu nepijem, a aj keby som pila, tak ma niktk nedonuti piť na povel. Viem, čo sa patrí.
No vtedy boli iné svadby, aspoň sa mi zdá, aj keď sa jednotlivci ožrali, niektorí tancovali, ale aj také som zažila, že isiel otec nevesty zabiť otca ženícha 🫢 vtedy bol najvyšší čas odísť a vyspať sa.