icon

Zdobíte na Vianoce každoročne inak?

3. nov 2023

Nadpis asi zaujal ale nebude to ,,tá,, tema takze muži môžu rovno preskočiť 😃
Ženy zaujíma ma čisto zo zvedavosti keď už od septembra v každom obchode sú vianočné veci, ozdoby od výmyslu sveta či si každý rok niečo nové nakúpite a či potom používate aj staré veci alebo čo s tým robíte, kde to skladujete 😃 pretože väčšina ľudí čo poznám každý rok aj stromček ozdobuje inak jeden rok v takom odtieni další rok v inom čiže už len gule mat v toľkých farbách atd 😃 tak či používate dokola to iste alebo sa necháte zlákať všetkými novinkami čo každý rok sa na trhu objavia 😊 ja teda nenakupujem sirinou ale vždy sa mi niečo nové zapáči a napr už čo som kupovala minuly rok sa mi až tak nepáči ako to nové čo vidím teraz 😃 rôzne návliečky ozdoby na stromček ale aj do bytu, kuchynský riad ..😊 raz sa mi páči všetko v zlatom stále potom strieborné som na tieto veci asi viac zaťažená než na oblečenie či kozmetiku 😃

Strana
z3
petulda333
4. nov 2023

Kupujem,nie vsak vela ale musim 🫢 milujem vianoce a najradsej by som vyzdobila kazdy milimeter domu,no ale to by asi muz poziadal o rozvod 😁 a mam aj stare,niekolkorocne ozdoby,srdcovky

cina1
4. nov 2023

uz gule nekupujem,,mam biele,cervene, ruzove,zlate,strieborne,zelene...tak podla nalady zvolim. ale nejaku drobnost dokupim kazdy rok

nikasmile
4. nov 2023

My máme každý rok v tých istých farbách a dokupujem len v tých farbách. Keďže robím výzdobu aj von, tak vždy niečo dokúpim a nikdy toho nie je veľa.

fantaghiro21
4. nov 2023

Ja mam uz 8 rok kupene vianocne dekoracie (gule) na stromcek v bielo cervenej kombinacii a nemenim.
Ostatne co sa mi paci,dokupim.
Mam asi 3-4 velke krabice..ale z toho aj velke veci( vianocny sob ,ktory je obrovsky,sane,betlehem(ten mqm od stolara a je tiez pomerne velky.
Neviem si predstavit zmenit farebnu kombinaciu stromceka.dost som do nej investovala,nakupovala v Okrase.
A nanajvys ma cerveno biela kombinacia stale bavi...

katkaseiner
12. nov 2023

mam vela ozdob. Prvy rok v nasom dome som upiekla medovnicky a povesala ich na stromcek. Stromcek bol tak drahy ze sme si povedali ze toto bude stacit. Kazdym rokom nieco drobne kupime/vyrobime a po 13 rokoch toho mame dost a viac fakt netreba.Farbu nemenim, skor kombinujem ...zlata s bielou a cervenou..kupovat stale komplet ine ozdoby mi pride strasne vyhadzovanie penazi.

Strana
z3