icon

Žiadosť o ruku - žena muža

23. okt 2020

Ahoj kočeny, keďže ma tu poznáte, radšej sa skryjem za anonym 🙂 - aj tak sa priznám neskôr 😀 🙂
Je tu nejaká z vás, čo žiadala muža o ruku a nie on ju? 🙂 Ak áno, -prečo - a aký spôsob ste zvolili...? 🙂

Strana
z2
akbara77
23. okt 2020

Asi ma dôvod,že ťa nepožiadal.Mozno caka pri tebe na lepšiu....

mata1001
23. okt 2020

Ja som muza poziadala po 2 mesiacoch chodenia.boli sme na dialnici z Nitry do Ba...povedal ...ano...

adusa1987
23. okt 2020

Ja som svojmu navrhla po 8mich mesiacoch cez telefon ..a suhlasil...sme spilu 10 rokov manzelia 8 😀

anita6666
23. okt 2020

Nikdy by som to neurobila! Nikdy by som si takého chlapa nevázila. Niet čo riešiť. pri prvej hádke budeš ty ta chudera,čo sa mu doprosovala a on bude na koni a zametať s tebou ako sa mu chce. Je to zúfalstvo zo strany zien. Aj keby som mala ostať do smrti sama,tak nikdy!

adusa1987
23. okt 2020

A este dodam kamosku tiez neziadal.chlap o ruku boli spolu 8rokov proste sa dohodli si to vykomunikovali ze je cas sa vziat a aj bol a teraz au manzelmi mesiac

panelacikova
23. okt 2020

@anita6666 ale no..... niekedy tá tvoja nenávisť je až hraničiaca so šialenstvom 😀 ty si zrejme sama, že? 🙂

viki128
23. okt 2020

Podľa mňa je to pekne ze ho chceš ty požiadať, si drsná 😂 ja by som to nedala.. Napríklad my sme si obaja povedali ze sa chceme zobrať, len teraz sme kúpili nové bývanie, a čakáme kým budeme v pohode s peniazmi aby mohla byť svadba ako sa patrí.. No ja viem že mi chce kúpiť riadny prsteň, a viem že ma chce on požiadať, už to naznačil. A ja sa na to neskutočne teším ❤️ ja sa rada nechám požiadať, kľudne budem taká žienka a nechám ho kľaknúť hrozne sa na to teším

macekovam
23. okt 2020

A prečo ho chceš požiadať práve ty? Aký máš na to dôvod?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
23. okt 2020

Áno, jedna známa - manželstvo im vydržalo asi dva roky. Požiadala ho o ruku v reštike, taká tá klasika. Druhá známa - sú zobratí už vyše desať rokov plus deti, vo vzťahu všetko ok. V podstate jej došla trpezlivosť jedného dňa, tak sa ho opýtala, či si ju teda plánuje aj vziať alebo čo teda nacvičujú 😄. Zatiaľ nespomínala minulý týždeň že by im to skripalo, 😁. Veľa šťastia prajem...🙂 A nech je to pre vás oboch nezabudnuteľný deň (v dobrom samozrejme 🙂).

thoughtfulweirdo
23. okt 2020

Nie kazdy muz si potrpi na tie "chlapske" caviky. Moj napriklad nie. Jednu svadu aj rozvod uz absolvoval a nevidi na tom nic speci. Akoze keby som si pred nim klakla uprostred namestia, isto by mu bolo trapne, ale normalna otazka v sukromi v style "Nevezmeme sa uz?" by mu nijake mindraky nesposobila 😄 a nevidim na tom nic extra zvlastne. Nemusi byt kazda ziadost o ruku ako z romantickeho filmu, kludne to moze byt spolocna dohoda. Pre mna by taka pompezna ukazkova ziadost na kolene aj tak nic neznamenala a keby som mala absolvovat velku paradnu svadbu, radsej sa nikdy nevydam 😂 takze pokial su v tomto obaja partneri na jednej vlne, nie je nic zvlastne na tom, ze impulz na rozhybanie pride od zeny.

autor
23. okt 2020

@thoughtfulweirdo ❤️❤️🤟🏼❤️🤟🏼

janulienka1103
23. okt 2020

Ženy, buďte ženami a nechajte chlapov nech sú chlapmi. Asi má na to dôvod keď to ešte nespravil. Mne môj stále hovoril, že máme ešte čas, ešte sme mladí... Ale jak som mu oznámila že som tehotná, tak po piatich mesiacoch má požiadal o ruku a áno takto to malo byť

silceb
23. okt 2020

Ja som vždy túžila o honosných zásnubách a prsteni a pod. a veľkej svadbe. Veľkú svadbu sme mali. Ale nepredchádzalo tomu zásnuby. Po 7 rokoch vzťahu mi to prišlo smiešne. Cela tá maskarada okolo toho. Krásny prsteň som dostala od neho na naše druhé Vianoce a vtedy mi povedal že chce byt so mnou navždy. Potom sme sa už iba “dohodli” na dátume svadby. Žiadna kytica, obed u rodičov. Nič a prišlo nám to prirodzene. Robiť niečo len pre to že sa to má. Robte tak ako cítite a keď viete že mu to urobí radosť, prečo nie? Keď sa o tím bavíte, nebude to prekvapenie v podstate, len ujasnenie si termínu a pokračovanie vzťahu ako obaja. Účet. Držím palce

potvorka88
23. okt 2020

Ja som to skusila. A vysledok? Este pockajme. A nakoniec som ostala sama 😁
Dovod bol ten ze sme cakali spolu dieta a ja som chcela kompletnu rodinu.

andreatytler
24. okt 2020

Myslim ze je vela takych parov, ktore sa k tomu len tak prirodzene dostanu rozhovorom... ze... Co myslis aky bude nas zivot o 5 roko? Myslis ze budeme zobrati? alebo sa opytat ci ho aj niekedy napadne ze by ta poziadal o ruku... ked bude naprklad taka scena vo filme ktory budete spolu pozerat.
Take to oficialne poziadanie na jednom kolene s prstenom v ruke sa mne nikdy velmi nepacilo... len velmi malo som videla takych co boli naozaj pekne.
Ak by si ho aj oficialne poziadala, nekupvala by som mu dar.
Mozno mu upec tortu a napis na tortu: Co takto svadba milacik?
Drzim palce aby vam to dobre spolu pasovalo.

Strana
z2