Živý stromček
Mame prvý rok živý stromček. Kúpený už 2 hy tyzden, vo vedre s vodou, bol vonku. Všade som si čítala, že storočie vypije aj xy litrov vody a nás nič. Čo to znamená? Že už je odumretý? Keď sme zo spodu spilili, drevo bolo cerstve a voňavé. Ako skladujete vy?
Ked mame stromcek vonku, nemame ho veru vo vode, len aked uz hodavame dovnutra. Ked je vonku, staci mu proste ta vlhkost
@simca06022011 vodu stromcek jednoznacne nataha do seba, urcite sa v chladnej garazi alebo pivnici neodpari plny kybel vody za pol dna, to by ako bolo mozne 😉 ked sa mi v noci nevypari zabudnute deco nedopitej vody v pohari v 24stupnovej obyvacke 🙂
@autorka, vela v poslednej dobe citam, ze stromcek pije cez koru a nie cez rez, tak nemate ho moc olupany kvoli stojanu? Ked nechce "pit" ? Je dost kmenu s korou ponorenej do vody? Inak 3t v teplej obyvacke vydrzi, v stojanceku s vodou, ale napriklad pustena podlahovka mu da na frak zachvilku 🙂
@poopsie to je uplne jedno, mas doma zivy strom? mas 😂 a hlavne reakcia na moj komentar uplne odveci 🙄🤦🏼♀️
Minule vravel jeden pán v telke že sa nemá dávať stromček do stojana alebo vody zbavený kôry, pretože stromček pije vodu cez kôru. Že vtedy vypije aj 2 litre a obrezany skoro nič.
@simca06022011 ved prave pre to to pisem 🤗este vnutri zo stojana dajme tomu, v prekurenej miestnosti mozno nieco sa odpari.. ale nam vypije cely kybel v chladnej garazi, tak urcite "pije". Potom bude trik v tom co pise @denda007, tiez som to pisala vyssie, ale teda tento rok o tom pocujem lrvy krat, bola som v tom, ze pije cez rez. Ale my kory nezbavujeme, tak nam chlasce uz roky 🤣🤣 a naozaj vela vody.
@marzuz89 no mne sa s korou do stojana este nikdy nezmestil, dokonca ho musime "otesat" :D cize toto nehrozi ze by som ho nechala s korou dole

@zuzuliennka1 ja ho mám prvý a posledný krát 😉a nie kôli ekológii... Ako nejaký pózer Viktorko... Ale kôli šteňaťu 😘