icon

Zorganizujete opäť oslavu kvôli nedostatku fotiek?

5. máj 2024

Ahojte, ako sa zachovať v tejto situácii, včera sme mali oslavu, dcéra mala 2 roky, svokra okrem toho že jej zagratulovala viac za celú oslavu na ňu ani neprehovorila, hrala sa so synovcom, kočikovala neter, s nami bola minimálne aj keď teda niesme spolu často bývame 150km od seba a s nimi je pravidelne ale nevadí, aj u nás spali a dcére sa nevenoval vôbec, volali sme ju nech sa ide odfotiť a že teraz nejde lebo sa venuje vnučke (stála pri kočíku v ktorom neter spala) volala som ju nech si ide dať mäso nešla lebo teraz sa hrá a celkovo stále sa venovala deťom s ktorými trávi čas aj bežné ale nevadí, jej rozhodnutie. Oslava skončila, dnes odišli a svokra poobede volala že nemá s dcérou fotku a čo má ukázať kamarátkam a že ani pri torte s ňou nemá fotku ani neochutnala mäso ani slané sa jej neušlo a celá oslava bola nahovno lebo ona si vnúča neužila, za čo si môže sama, dožaduje sa náhrady...chce prísť budúci týždeň čo teda samozrejme môže ale chce aby znovu bola torta, výzdoba, koláče atď kvôli fotkám, do toho sa mi už veľmi nechce, nepoviem keby nemohla prísť na oslavu alebo bola chorá ale bola tu a aj sme ju volali viac krát aj sa fotiť aj sa najesť, venovala sa druhým deťom, išli by ste do toho alebo nie? Aby mala fotku "na pamiatku" ? S mužom sme na vážkach ďakujem

Strana
z3
valise
6. máj 2024

No ak je pravda , co pises. Mozno sa schvalne nefotila a buduci tyzden si pride spravit fotky bez vyzdoby , bez torty a pohostenia a kamaratkam ukaze, aka si neschopna nevesta, ze ani oslavu nevies pripravit.

ronie338
6. máj 2024

My sme mali v sobotu oslavu synovich narodenín. Moja strana fotky s malým ma, priatelova nie. Videli ze fotíme a nešli sa fotiť, aj sme ich volali. Ja to neriešim. Ich vec, bolo veľa možností kedy sa fotiť a neprišli, či si spravili sami neviem, ja som odbehla na hodku so sestrou preč, ale torta aj všetko bolo neskôr. Ako oni všetci bývajú do 15 minút od nás, malého im viem obliecť a vedia sa pofotit ale ze by som tortu riešila alebo niečo tak to nie. Bola možnosť a nevyužili. Ale pri gratulacii máji všetci fotku s ním

lubina
6. máj 2024

Svokra manipuluje, aby bolo ako ona chce. POslala by som jej fotku dietata pri torte, alebo dieta same a tortu samu a vybavene 🙂. Oslava sa robi iba raz a potom su narodky zasa o rok...

arasidka123
6. máj 2024

Mala možnosť...keď je truba...hádam len nechceš skákať ako si zapiska...

tiezjedna
6. máj 2024

@autorka no mňa rozsekal ten dôvod - že čo ukáže kamarátkam😨
Ani náhodou... Osobne by som nestála ani o návštevu. Svokra sa chová ako 🐄...

anna_anicka83
6. máj 2024

Nie. Ani by som nad tým ani len na sekundu neuvažovala. A ani jej nič nevysvetľovala. Kľudne nech príde, ale vy budete mať program ako zvyčajne.

zuzik1407
6. máj 2024

Coooooo???????to je vtip???????vsak bola na oslave,,,,,tu pomôže len doktor .....Ako nehnevajte sa,ta žena je asi chorá.oslava kvôli fotkám??????!To fakt toto sa tu pýtate???????

crazy_cat_lady
6. máj 2024

dufam, ze toto je vtip a ani nahodou nad tym neuvazujes.. ako pises v prispevku, svokru si volala na jedlo, aj sa odfotit atd.. a teraz tu ona zo seba hra chudiatko, lebo "nemala moznost" a nema sa pochvalit fotkami pred kamaratkami? by som ju poslala do riti :D

skeblicka777
6. máj 2024

Pošli jej zopár fotiek z oslavy,kde je dcéra s tortou a také podobné, veď vieš a nech sa doma odfotiť a urobí si fotomontáž. Nás sprostú otázku, sprostá odpoveď 🤭. Ani omylom by som nerobila žiadnu náhradnú oslavu

rorino
6. máj 2024

Rovno by som jej povedala,že je vítaná ale oslava sa opakovať nebude😉dovi dopo

jaskolka
6. máj 2024

Nechápem..veď bola na oslave, a ze sa nechcela fotiť vtedy ani jest, tak to je jej problém. Ja by som ju poslala s takým hlúpym nápadom do kelu, a nie ze vôbec uvažovala, ze jej vyhoviem, aj keby len "s koláčom a sviečkou".
Čiže keby bola napríklad svadba a ona sa nechce vtedy fotiť ani jest,o pár dní zavolá, ze nemá žiadnu fotku ani nejedla nič na oslave, tak akože sa mladomanželia oblečú nazad do svadobných šiat, obleku, kúpia tortu a budú sa kvôli nejakej tvrdohlavej ženskej fotiť? 😆😆😆

luccija
6. máj 2024

Musí mať nejakú poruchu toto normálny človek nespraví.To bude nejaký histrion stredobod pozornosti potrebuje a teba tak zmanipulovala, že sa cítiš vinna?veď nesranduj všetko bolo pripravené len ona nebola spokojná a vynuti si svoj čas.Clovek s nejakou empatiou slušnosťou nepovie, že oslava stála za hovno a všetko bolo zle.Ona nech si robí oslavy podľa svojho gusta.Kolko má rokov?

ingridkras
6. máj 2024

Ja by som ďalšiu 'oslavu'len pre to,lebo sa hanbí pred kamoškami,že nemá fotky,určite nerobila.Ju nemrzí,že si neužila oslavu,z tvojich riadkov usudzujem,že vlastnou vinou,ale to,že zrejme kamošky sa pýtali na fotky z oslavy....Manipulátorske jednanie,citové vydieranie.A vy s mužom sa cítite blbo a trápite sa?Presne o to jej ide.Je to síce matka tvojho muža,babka tvojej dcéry,ale práve preto by vás nemala dostávať do takejto situácie a kaziť radosť z inak pekného rodinného stretnutia,na ktorom ste si dali záležať.A na jej vyjadrenie,že celá oslava bola na ho ....by som jej povedala,že je jediná,ktorá si to myslí.

ailiba
7. máj 2024

Vykaslala by som sa na nu. Ona chce nahradnu oslavu, lebo zistila, ze nema fotky, ktore by ukazala kamaratkam. Vobec nejde o vas, ani o vnucku. Ode o to, aby sa mohla ukazat. Preto sa aj vam nevenovala... Chapes, ste daleko, a tak susedia, ani kamaratky nevedia nic. Ale keby sa nevenovala vnucatkam, co byvaju blizko, to uz by jej povest uzastnej babky bola znicena.
Inak tvoja svokra je presne ako moja, cez kopirak. Uplne ta chapem.
Povedala by som jej, ze oslava uz bola a ona na nej aj bola... Ked chce, nech pride na navstevu.

kikushaa
7. máj 2024

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mamina7070
7. máj 2024

by som jej napisala ze aspon ma ponaucenie aby sa na dalsich narodeninach o rok venovala oslavenkyni 😂

mnamko
10. máj 2024

A prečo si jej nepovedala,že ste ju volali a nešla,že to je jej chyba.Bože ,najprv ste ticho a potom rozmýšľate čo urobiť

miadi
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3