icon

Zrušená účasť na svadbe

10. júl 2022

Pred troma týždňami som mala ísť na svadbu mojej dobrej kamarátke zo strednej školy. No ochorela som. Musela som zrušiť vsetko, od kaderníčky a kozmeticky až po to, že som jej to oznámila, že nemôžem prísť. Svadba mala byť asi 200km od nás, no v teplotách nebolo možné ísť ani na obrad. Hrozne mi to prišlo ľúto, no ona to nepochopila. Urazila sa a odvtedy sa so mnou nerozpráva, neodpisuje na správy, chcela som jej dodatočne zaslať svadobný dar, ale odmietla to. Neviem ani, ako si to vysvetlit... A nevidím už ani nádej na nápravu 😞

Strana
z2
cyberk
10. júl 2022

hh to ju nastavalo ? :D tak to potom neviem, co by robila, keby jej hostia zavolaju v svadobny den, ze nedojdu, ako nam 3ja ludia (rodinka) !! :D a to neboli ani chori... este, ze z manzelovej strany, inak by som ich prihlusila... 😀

januska12323
10. júl 2022

Nevnucuj sa jej, takáto kamoška ti chýbať nebude.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
ivkaaaaa
12. júl 2022

Stalo sa minto isté pred mesiacom. Tiež som kamoške zrušila účasť kvôli aj len miernej chorobe a nakoniec chvalabohu pretože som mala strašne ťažký priebeh COVIDu a nakazila som každého s kým som stihla prísť do pozitívneho výsledku testu do styku. Mohla som tam nakaziť kopec ľudí, ak by som tam išla ☹️

saxana000
12. júl 2022

To jak ta co sa bala ze jej sestra porodi na svadbe a ze sa jej svadobcania budu pytat na termin a babetko a ona nebude stredom vesmiru tak jej radsej povedala nech ani nechodi..tato zas sa nadrala.ze si neprisla chora 200 km sa na nu pozret jak zmalovana vycesana prejde 5 metrov. preboha zeny co je na tom svadobnom dni take uzasne ze z toho robia taky cirkus?kasli na nu kozu tupu.do aqaparku zober niekoho ineho uzi si pekny den a viac ju neries.mozno dospeje a sama sa ti ospravedlni mozno pochopi ze to mohol byt tazky covid a za mesiac mohlo byt po babicke alebo deduskovi keby si sa pri nich natriasala

Strana
z2