Zrušená účasť na svadbe
Pred troma týždňami som mala ísť na svadbu mojej dobrej kamarátke zo strednej školy. No ochorela som. Musela som zrušiť vsetko, od kaderníčky a kozmeticky až po to, že som jej to oznámila, že nemôžem prísť. Svadba mala byť asi 200km od nás, no v teplotách nebolo možné ísť ani na obrad. Hrozne mi to prišlo ľúto, no ona to nepochopila. Urazila sa a odvtedy sa so mnou nerozpráva, neodpisuje na správy, chcela som jej dodatočne zaslať svadobný dar, ale odmietla to. Neviem ani, ako si to vysvetlit... A nevidím už ani nádej na nápravu 😞
Nevnucuj sa jej, takáto kamoška ti chýbať nebude.
Stalo sa minto isté pred mesiacom. Tiež som kamoške zrušila účasť kvôli aj len miernej chorobe a nakoniec chvalabohu pretože som mala strašne ťažký priebeh COVIDu a nakazila som každého s kým som stihla prísť do pozitívneho výsledku testu do styku. Mohla som tam nakaziť kopec ľudí, ak by som tam išla ☹️
To jak ta co sa bala ze jej sestra porodi na svadbe a ze sa jej svadobcania budu pytat na termin a babetko a ona nebude stredom vesmiru tak jej radsej povedala nech ani nechodi..tato zas sa nadrala.ze si neprisla chora 200 km sa na nu pozret jak zmalovana vycesana prejde 5 metrov. preboha zeny co je na tom svadobnom dni take uzasne ze z toho robia taky cirkus?kasli na nu kozu tupu.do aqaparku zober niekoho ineho uzi si pekny den a viac ju neries.mozno dospeje a sama sa ti ospravedlni mozno pochopi ze to mohol byt tazky covid a za mesiac mohlo byt po babicke alebo deduskovi keby si sa pri nich natriasala

hh to ju nastavalo ? :D tak to potom neviem, co by robila, keby jej hostia zavolaju v svadobny den, ze nedojdu, ako nam 3ja ludia (rodinka) !! :D a to neboli ani chori... este, ze z manzelovej strany, inak by som ich prihlusila... 😀