Darček pre priateľa k 19. narodeninám

10. sep 2020

Dobrý deň môj priateľ bude mat narodeniny ja fakt ale že fakt netuším čo mu kúpiť alebo aké prekvapko urobiť bude mat 19 a viem že je skôr taký moc skromný on neni ako iný chlapci na oblečenie a take materiálne veci viem piecť torty ale zas nie take profesionálne len take že korpus ovocie take proste obyčajne a to neviem .. prosím poradíte mi aké prekvapko mu urobiť poprípade aké ste vy urobili svojim polovičkám ☺️

ivangeline
10. sep 2020

Torta s motívom, ktorý má rad, nie je zlý nápad. A ty ho poznáš lepšie ako my. Moje rýchle nápady sú opasok, peňaženka, romantika niekde vo dvojici až po hraciu myšku, postavičku z obľúbeného xy... Mikina? 😁🤷🙈

ukulela
10. sep 2020

Torta je skvelá. Ku nej nemusia byť miliónove dary. Podľa tvojich možností možno stačia lístky do kina na dobrý obľúbený film. alebo do divadla.

deti95060810
10. sep 2020

napíš finančný strop .... lebo darmo ti tu budeme písať dary keď nebudeš mať financie....

jajka71
10. sep 2020

Torta je v pohode, ked urobis s plnkou takou aku ma rad bude ta mat este radsej,....z cesta ktore sa neda jest mu vies urobit nejaku klucenku v pripade vacsieho rozpoctu vies vybrat fotodarcek akykolvek, ja som posledne neteram kupovala usb s menom maju ako klucenku ;) ty si ho najlepsie poznas isto vies co mu najviac chuti a ked mu upecies tortu isto sa neurazi ;) ja som v 20tke kupovala frajerovi hrncek , ktory potom roky mal ;)

h2
10. sep 2020

Keď má ešte len 19, tak možno nejaké vtipné tričko, napríklad niečo takéto:

lintu
10. sep 2020

Vyberaj podľa toho, čo sa mu páči a rád robí. Knižka, prívesok, náramok, čiapka, šál, výlet,.... ťažko ti niečo konkrétnejšie poradiť, keďže nevieme, aké sú vaše časové/finančné/cestovné možnosti. Jeho narodeniny môžeš poňať aj hravo. Napíš mu na kartičky zopár úloh, ktoré bude musieť splniť, aby sa dostal k hlavnému darčeku (ktorým bude trebárs tá torta).