Detská oslava a program pre deti - okolie Bratislavy

michaela9999
25. okt 2015

Dobry den. Syncek (6r.) bude mat narodeniny. Tento rok som sa rozhodla mu spravit skolkarsku oslavu v malickej restauracii (koncom novembra), kde si moze pozvat par kamaratov zo skolky. Rozmyslam nad programom, kedze tam bude cca 10 deticiek. Obcerstvenie, torta, vyzdoba, v tom mam jasno. Len rozmyslam o programe pre deti, ci zavolat sasa, pripadne ci mate nejaky tip, pripadne agenturu, co robi detickam program na oslavach. Je to blizke okolie Bratislavy. Dakujem.

sardinka335
25. okt 2015

Pokial nechceš robiť program ty sama resp. ty sa budeš venovať deťom tak si tam zavolaj nejaku animatorku. Šašo mi pride fajn, ale skor štýlom ze pre deti pripraví nejake jednoduche aktivitky a nie ze tam bude robiť len ,,šašoviny,, deti sa akurat tak rozbesnia. Ja robim detsku oslavu štylom - zariadite to za mna 😀 Ja sa nechcem o nič starať, chystať, nakupovať, zhanať...chcem pokecať s rodičmi. Raz sme boli na detskej oslave ktoru robia tato agentura a su velmi milí..nam sa pačilo.
http://www.detskeoslavy.sk

michaela9999
autor
25. okt 2015

@sardinka335 Dakujem za odpoved. Mna by zaujimalo, co robia taki animatori na detskej oslave...tyka sa to len interieru, nakolko bude chladno, koniec novembra. Malo by to trvat 1 max 1,5 hod. viac nie.