Poraďte darček pre partnera na výročie

vve
17. júl 2020

Prosiim poradte darček na výročie potrebujem narychlo vymyslieť 🤣 ale fyzicky dar! Nie vecera, vylety atd. Proste mu chcem niečo kupit. Mozno parfem a este nejake moznosti???? Dakujeeem

krisbar
17. júl 2020

tak asi ho ty najviac poznas...co my tu mame radit?

ckatka
17. júl 2020

Och ale ved napíš...koľke výročie...co ma rad...aky je...

vve
autor
17. júl 2020

Skor som chceka nieco vseobecne (napr parfem je dobry dar pre takmer kazdeho muza)
Ale ma rad moderne technologie (ale zas take drahe veci nechcem kupovat) je moderny muz, kozmetika, auto, oblečenie, jedlo ale konicky nema iba bicykel. @krisbar @ckatka

ivangeline
17. júl 2020

Peňaženka a opasok sú moje naj. XD

dagmara17
17. júl 2020

Parfum je dobrý nápad, to neomrzí a ja napríklad kupujem veci na behanie, keďže začal sa tomu venovať 🙂

vve
autor
17. júl 2020

@ivangeline penazenka je super. Tu u aktualizujem kazde druhe vianoce 🤣 akurat tie dva roky vydrzi byt pekna 🤣 teraz ma este dost dobru.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marygk
17. júl 2020

Ahoj, záleží od jeho záujmov. Pre mňa je základ upiecť mu niečo čo má rád a je to slavnostnejsie tortu, veterníky... A potom sa riadim tým čo má rád, lego technic, dokupim mu mincu do zbierky, okluar na ďalekohľad, knihy čo má vo wishliste na martinuse,keď sa chcel naučiť očkovať ovocné stromy, kúpila som mu profi nože...idem po istote čo ho poteší, čo chce, a keď mám na výber 2 varianty toho daru kúpim tú drahšiu, ktorá väčšinou aj lepšie vyzerá, je to dar odo mňa musí to dobre vyzerať. A okrem toho mám rada keď rozbaluje darček a ma slzy v očiach. Aj po 10 rokoch ho dokážem dojat. Som dobrá a presibana zároveň.

vve
autor
17. júl 2020

Keby mu mam dat to co ma najradsej tak priberie dalsie kilo lebo on by len kolace jedok. Takze pecenie nie. Prave preto som pisala skor ze nieco hmotne. Kupovane.
No nakonec som mu kupila flasu ballentines litrovu🤣🤣 praskovu macu (na plodnost) a kinder (to lubi najviac tak aspon trochu sladkeho)
Parfem nemali ten co som chcela. Este som rozmyslala naramok z kamenov nech tam je nieco take z lasky ale tak som vahala ze som ho nekupila uz budu mat do nedele isto zavrete teraz to lutujem :( ja mam vzdy hlavu v meste taku otupenu ked nemam dopredu naplanovanw

kitycat
17. júl 2020

omg kolko mas rokov? 😝 co je zle na veceri? nasilu kupovane dary...

vve
autor
17. júl 2020

@kitycat nic nie je zle na veceri. Aky mas problem somnou?poznas mna?poznas dovody preco to tak chcem? Jednoducho sme spolu 7 rokov. A tento rok som proste chcela darovat materialny darček. Mam možnosť volby snad nie?
Kazdy rok chodime na veceru, na pobyty, alebo si spravime romantiku a dame si flasu vina a cokoladu. Tento rok sme si chceli kupit darceky. Tak prepac ze som sa ta tym dotkla a mas kvoli tomu, ze chcem svojmu priatelovi kupit darcek pocit, ze som dieta.

ckatka
18. júl 2020

V pohode si vybrala...je to úplne okej. Ja napríklad sa snažím vyberať darčeky aj trochu tematicky...ze keď je drevená svadba tak niečo drevené (nožík rybka s drevenou rúčkou...)....keď kovová tak niečo kovové...A tak...väčšinou len symbolické maličkosti my nie sme na dráhe dary

veronika_bez_11
15. sep 2022

Ja som dostala od svojeho priateľa, ramik s nápisom DAYS IN LOVE s našou spoločnou fotkou ktory na displeji zobrazuje počet dni ako dlho sme už spolu a vždy na vyročie sa rozvieti a pripomenie nám ho 🙂 .