icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu na dedine?

16. aug 2022

Ide o bežnú svadbu na dedine.
Ďakujem za normálne odpovede.

Strana
z2
autor
17. aug 2022

Dobre baby, ďakujem za Vaše názory.

daniela2202
17. aug 2022

@zuzubb007 tieto šaty sú od xy...do xy, ide o to aká postava si ich oblečie, na šatách sa neuvádza vysačka s vekom

janewithane
17. aug 2022

Autorka nenechaj sa odradit, urcite najdes nejake co sa ti budu pacit a zaroven budu vhodnejsie. Tie prve su krasne len esre aj ten vzor v kombinacii so strihom ich proste robia nie uplne vhodnými.. Tie cervene za mna lepsie ale to prevedenie vyzera trosku nekvalitne (strih az tak nesedí, rukavy visia).
Aj za mna su tie ponukane moznosti tetuskovske, niektore az nevkusne (kombo cipky a kvetov...) ale sľubujem ze sa da najst lepsie, skus mozno nieco tylove, bez tej drobnej nevyraznej cipky...

autor
17. aug 2022

@zuzubb007 súhlasím

nevenka
17. aug 2022

@zuzubb007 netaraj, prosim Ta 🤣
Tento styl sukne skor pre mlade, ale zavisi aj od typu postavy. Ja som uz od 32+ mala jednoduche pastelovo ruzove puzdrove, lebo taketo sukne mi nesedia, rozsiruju ma.
Tradicne sa na svadbu hodia saty v pastelovych farbach, svetlejsie, nie cierne, ani velmi svetle (biele, maslove, kremove), jednofatebne puzdrove - elegantne. Na letnu svadbu v pohode aj kvety, nejaky jemny vzor.
Ak saty jednofarebne, daju sa ozvlastnit doplnkami, topankami, kabelkou. Sesternica 30+ s jednym malym dietatom mala pastetolo modre, svetle, jednofarebne puzdrove saty a okolo vystrihu mali nasite jemne svetle perlicky, do usi tiez podobne drobne nausnice a kremove lodicky. Bola perfektna, krasna a elegantna. A potom som videla na svadbe zenu s nadvahou, ale poriadnou, saty obtiahnute, cierne, nechty neonovo zlte, pery krvavo cervene, topanky na platforme, hrube, no otras, vulgarne, ze az. A to bola 45+...
Takze niekto vie, co je elegancia, niekto nie... A toto fakt nie je o veku.

nevenka
17. aug 2022

@jaskolka tiez si myslim, ze zbytocna diskusia, ked vlastne nazor inych zien je "zly", ked nie je schvalujuci. Tak naco to sem potom autorka dava, ze? Na rozpridenie vasni, aby sa zeny nenudili? No asi...🤔

moonlight1210
17. aug 2022

Tie prve, co si dala (videla som vcera fotku, aj ked si ju uz zmazala) na svadbu isto nie.
Ani na dedine, ani v meste, ani na jednoduchu, ani na luxusnu.

To je strih na predvadzanie, prechadzanie, lahke postavanie s drinkom pri bazene, alebo posedavanie na bare. Takze skor daka koktailparty, ked uz (i ked ten kvetovany vzor je na taku udalost zas naopak dost romanticko-dievcatkovsky.).
Max s nimi zabojovat, ked sadas do, ci vystupujes z auta, aby si neukazala svetu vsetko, co ma ostat skryte pre vyvoleneho.

Ked ta v ramci svadby vezme ktosi tancovat (nebodaj polku), tak kazdych desat sekund budes zastavovat a tahat vystrih hore a suknu dole.

Kludne sa oblec podla chuti, ale dbaj na to, aku funkciu maju tie saty splnat. Aj ako ta reprezentuju.
Tie uvedene saty si kludne kup, ak sa ti pacia, len im najdi vhodnu prilezitost na nosenie.

abet
17. aug 2022

Fnuuuk autorka prečo si ich vymazala ja som chcela vidieť hoď ich sem naspäť čo je až také zle na nich keď ti ich každá zatrhla

Strana
z2