icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu na dedine?

16. aug 2022

Ide o bežnú svadbu na dedine.
Ďakujem za normálne odpovede.

Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
abbey1
16. aug 2022

Prepáč, ale toto nie. Nie, ani na dedinskú svadbu.

gleep1
16. aug 2022

Chcela by si aby ti nejaka kamarátka takto prišla na svadbu? Ideš na svadbu, nie za striptérmi na rozlúčku so slobodou.

bessie12
16. aug 2022

ani za mna nie. Posobia lacno a na svadbu su absolutne nevhodne. Maximalne tak do mesta.

dzulli1980
16. aug 2022

Mne tie šaty prídu strašne prvoplánové ... akože idem do mesta na lov ... na svadbu isto nie ... veľmi lacno by si pôsobila.

patka06
16. aug 2022

Na rozlúčku so slobodou áno, na svadbu nie

autor
16. aug 2022

Myslíte,že su celkovo hrozné alebo len nevhodné na svadbu?

abbey1
16. aug 2022

Celkovo za mňa nie. Nenazvala by som ich hrozné, ale úprimne si neviem predstaviť kde a a kom by mi prišli pekné a vhodné.

koticka
16. aug 2022

Na svadbu za mňa nie. Čo sa týka celkovo - vieš, nikdy sa nebudeš páčiť všetkým … rada sa predvádzaš, ukazuješ, cítiš sa v nich dobre? (Teraz to nemyslím v zlom) Na drink do mesta pripadne na večer k moru super! Ak však Ti na nich niečo vadí, nepáči … tak nie … ale na svadbu by som určite hľadala niečo iné. Vadí mi odhalený dekolt. Nie výstuh. Ale to, že hore nemáš nič. Akurát kus zakryté prsia. Hlboký výstrih by mi nevadil, kebyže máš ramienka alebo niečo na ramenách

deti95060810
16. aug 2022

šaty sa mi hodia pre mladšiu vekovú kategóriu... 😉
tebe sa mi už nehodia
mala by si pozrieť niečo viac solídnejšie, slušnejšie, elegantnejšie....

autor
16. aug 2022

@deti95060810 ako vieš koľko mám rokov? 😁

oliviakatka
16. aug 2022

Milujem wearme stránku a myslím že tam nájdeš aj vhodnejšie šaty na svadbu 🙂) pred týždňom som objednávala tiež

mirkava
16. aug 2022

Mne sa zdajú veľmi krásne, ak máš do nich postavu tak aj na svadbu. Prečo nie...

oblecenie99
16. aug 2022

Pýtala si sa, tak odpoviem.. veľmi často sa tu opakujú tieto otázky, spoločne je na tých šatách to, že sú fotene pred zrkadlom, cca rovnaké pozadie, často odfotená majiteľka "butiku" v neprirodzenej póze, a tie isté šaty na jedno kopyto, rozdiel je len v cene, v závislosti od toho, či sa jedná o butik vo veľkom meste, v malom mestecku niekde panubohu za chrbtom, alebo na trhu na Ukrajine. Ak tieto sú výnimka, tak beriem späť, ale naozaj na mňa pôsobia takym dojmom, ako som vyššie popísala.
Ja by som proste hľadala ďalej, keď treba, tak radšej nejaký ASOS a pod. Tieto konkrétne mi prídu zvláštne na svadbu, ja by som si ich nezobrala.

elementissa
16. aug 2022

Moja jedina reakcia na ten zjav na fotke je "ježkovi voci", na viac sa nezmôžem veru. Mega gýč

amialusse
17. aug 2022

Vieš čo ..kup si Šaty ktoré si pripneš až nad krk , z veľkými voľanmi na rukávoch a hlavne nech su po koľená , daj si starecké pantofle a choď na svadbu 🙂Srandujem tak by ťa tu obliekla vätčšina žien🙂 Šaty síce niesu podľa môjho gusta nakoľko nemám veľmi v láske kvetinové vzory ....Ale!Ak tebe sa páčia a máš na nich postavu ..tak čo kur*a do toho svadobčanov alebo hoc koho čo si oblečieš?WTF? Veď tam nechceš ísť v teplákoch , a elegantná môžeš byť kľudne aj v nich s pekným účesom , makeupom decentnou kabelkou a lodičkamy ...Niektoré Ženy sú dosť zastaralé a keď porodia ..tak už krátke šaty nie lebo su pre kurv*?WTF?🤣Ale exsistujú aj malé ženy ktorým sa jednoducho dlhé Šaty nehodia

nelca0510
17. aug 2022

@amialusse ono ide o to,že svadba je o neveste a ženíchovi,a nie o svadobcanke,ktorá keď bude tancovať tak jej vykukne celý podvozok a prsia.
@autorka tieto šaty nie,skús možno o niečo voľnejší strih (kľudne potlač môže zostať),bude sa ti lepšie tancovať a nebudeš sa báť,čo vykukne

miadi
17. aug 2022

Na svadbu nie .. bez tych rukavou by bolo fajn len tak do restiky pri mori alebo na rande.. na svadbu nie su dost slavnostne nie su elegantne ., su to Proste letne mini šaty. Nehovorim ze mas zly vkus len to nie je vhodne na spolocensku udalost.

patus_2
17. aug 2022

Podľa mňa niesu vhodné na svadbu, zvlášť, keď obrad bude v kostole.

daniela2202
17. aug 2022

Nemusia byť za stovku eur, len trošku jemnosti a elegancie

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
17. aug 2022

@daniela2202 tieto šaty mi prídu skôr "tetuškovské"

anjelicek26
17. aug 2022

Tie saty, co dala @daniela2202 su maximalne vhodne... ziadne "tetuskove", ale ked ma zena charizmu, postavu, tak to bude mat wow efekt...svadba nie je party na plazi, proste take saty, kde ti budu vylietavat prsia (pripadne zadok) by som vynechala... a je jedno, aky mas vek... na tychto budes stale dekolt upravovat cely vecer...

1mata
17. aug 2022

Ten kvetinovy vzor sa mi nepaci,keby boli jednofarebne, ale ak sa tebe pacia, nepytaj sa tu na konovi, lebo si ich len znechutis 😀
Mozes si dat hoci co. Hlavne ze sa budes citit pohodlne 😉

jaskolka
17. aug 2022

Autorka, nehodi sa to. Tie šaty, čo ti dala vyššie, nie sú vôbec tetuskovske, sú to šaty, ktoré sa naozaj hodia na svadbu, spĺňajú určite dekorum.
Ja viem, že teraz sa razí trend, že obliect si hocičo, v čom sa cítiš dobre, ale zachovať určitú úroveň sa dá aj takto.
Tie prve sú absolútne nevhodné, druhé v podstate tiež..uvedom si, že celý čas by si sa sledovala, či je "všetko na svojom mieste" lebo tie šaty pôsobia, že o chvíľu vserko vypadne von
Navyše dedinská svadba, to sú cardase a divoké polky, neviem, či plánuješ cely čas len sedieť, lebo v tomto neexistuje aby sa dalo pohodlne tancovať

autor
17. aug 2022

@anjelicek26 to že pôsobia tetuškovsky je môj názor a je v poriadku, že ty máš iný názor.

elizabet173
17. aug 2022

sorry, ale tie šaty pôsobia veľmi lacno a veľmi gýčovo, na letnú záhradnú párty ok, alebo ako tu niekto napísal, na rozlúčku so slobodou, ale na svadbu určite nie. Môžeš vyzerať elegantne a sexi zároveň, to sa nevylučuje. Ale ak sa páčia tebe, kľudne si ich daj, názor MK ťa nemusí zaujímať, rátaj ale s tým, že aj na hostí na svadbe budeš pôsobiť prvoplánovo až komicky.

anjelicek26
17. aug 2022

Ked si nechces dat poradit, je zakladanie takychto tem zbytocne. Tebe sa pacia gycove plazove saty, tak si ich oblec, je to ako pises, v poriadku.

jaskolka
17. aug 2022

Pýtala si sa na to, či sú šaty vhodné, teda na názory iných žien. Takmer všetky sme ti odpovedali, že sú nevhodné. Nesúhlasis s nimi, daj si to, čo chceš, zbytočne sa pýtať potom iných, keď ich názory sú" ich" a akceptujes len svoj.

zuzubb007
17. aug 2022

@daniela2202 tieto priklady siat su tak pre zeny od 40 a vyssie

Strana
z2