Ja potrebujem kontakt s ľuďmi, takže vyberám ihriská tak, aby som sa stretla niekoho, koho poznám a môžem sa porozprávať. Iné by mi ani nebolo treba (na psychiku mi bohate stačí sa porozprávať každý deň), ale inak aj cvičím. Cvičenie neznášam, ale robím to pre deti, aby som vládala. Rada čítam, hačkujem. A môj manžel je úžasný a dopraje mi oddych vždy keď je to možné, nikdy mi oddychovanie nevyčítal, hoci bolo aj hektické obdobie - na druhej strane ale vie, že sa snažím nebyť pohodlná a oddychujem vtedy, keď to potrebujem, nie vtedy, keď sa mi nič nechce. A teda mimo takýchto bežných vecí sa snažím starať aj o svoju dušu, a to tak, že keď mám možnosť, idem na omšu, čítam Bibliu a modlím sa. Ale to je samozrejme špiecifické pre moje vierovyznanie.
anonym_01abcb
•
Včera o 21:19
@nikolka232 na rodinnom dome? Noo tak napriklad chodim do zahrady meditovat 🤣
Ja potrebujem kontakt s ľuďmi, takže vyberám ihriská tak, aby som sa stretla niekoho, koho poznám a môžem sa porozprávať. Iné by mi ani nebolo treba (na psychiku mi bohate stačí sa porozprávať každý deň), ale inak aj cvičím. Cvičenie neznášam, ale robím to pre deti, aby som vládala. Rada čítam, hačkujem. A môj manžel je úžasný a dopraje mi oddych vždy keď je to možné, nikdy mi oddychovanie nevyčítal, hoci bolo aj hektické obdobie - na druhej strane ale vie, že sa snažím nebyť pohodlná a oddychujem vtedy, keď to potrebujem, nie vtedy, keď sa mi nič nechce.
A teda mimo takýchto bežných vecí sa snažím starať aj o svoju dušu, a to tak, že keď mám možnosť, idem na omšu, čítam Bibliu a modlím sa. Ale to je samozrejme špiecifické pre moje vierovyznanie.