icon

Ako zladiť materské a pracovné povinnosti lekárky?

Včera o 18:50

Pekný večer prajem🙂,

rada by som sa spýtala, či tu sú nejaké mamičky - lekárky, konkrétne ma zaujíma, ako ste to mali so zladením materských a pracovných „povinností”? Kedy ste sa rozhodli založiť si rodinu - /po škole/po postupovke/po atestácii/ a ako to spätne hodnotíde? Bolo to dobré rozhodnutie, alebo by ste teraz urobili inak - skôr/neskôr?

Ďakujem.

domix147
Včera o 19:39

Ja mám známu ta má teraz 38 má už vlastnú ambulanciu aj dve deti vo veku 9 a 6 rokov...
Zvládla to...
Mám pocit že najmä lekárky majú deti skoro...aby potom nemuseli prerušovať už začatý biznis...napr ambulanciu.

anonym_6fdf6e
Včera o 19:56

Ja som mala deti hneď po škole, najme pre moje zdravotne dôvody. Najprv som mala pocit, že ma všetci profesne preskocili o míle ďaleko. To sa časom, ale vyrovnalo. Spolužiačky čo mali najprv kariéru, už založené ambulancie, si potom svoje deti neužili, lebo nemozes iba tak prerušiť chod ambulancie a odísť na 3roky na bezstarostnu MD. Takze všetko ma svoje pre a proti.

basska_b
Včera o 23:06

Ja poznám dve mlade lekárky z rodiny a tie síce mali deti akoby počas atestácie, ale skoro ich dávali niekam alebo niekomu a snažili sa vrátiť do praxe alebo sa na tu atestáciu nejako učiť popri tom dieťati. Maju teda každá len jedno dieta.