icon

Ako zvládať prácu z domu na sto percent bez stresu?

21. júl 2026

Ahojte vsetci. Robim full remote uz druhy rok. Zo zaciatku super, ziadne dochadzanie, pohoda... ale posledne mesiace mam pocit ze mi uz hrabe. Chyba mi kolektiv, rozhovory pri kave, leziem si doma sam so sebou na nervy. Ako to zvladate vy co takto robite dlhodobo? Vracali ste sa niekto spat do kancelarie kvoli psychike?

biba_18
21. júl 2026

mne už tak po mesiaci. za covidu. som šla do kanclu hneď ako som mohla ...

anonym_7fd2ee
21. júl 2026

Ja robím roky na HO, som SZČO. Mne nevadí. Mám viac času na všetko a tak si nastavím ako mi vyhovuje. Napríklad dneska robím na terase, pes tu behá alebo leží. V pozadí ide film, kaffe. Dnu sa varí obed

anonym_5624d1
21. júl 2026
@anonym_7fd2ee

Ja robím roky na HO, som SZČO. Mne nevadí. Mám viac času na všetko a tak si nastavím ako mi vyhovuje. Napríklad dneska robím na terase, pes tu behá alebo leží. V pozadí ide film, kaffe. Dnu sa varí obed

@anonym_7fd2ee Ale ty si SZCO. Ty nie si na HO. Asi nikdy si nerobila v kolektive niekde v kancelarii.

anonym_460f3a
21. júl 2026

Ja už desať rokov. Predtým som celý život robila normálne.
Keď sa mi chce, idem do officu, dáme stretnutie na obede.
Ja mám dve deti, takže mne to vyhovuje, všetko si postiham. Keby ich nemám, asi by mi to už liezlo na nervy byť stále sama alebo s mužom.

cyberk
21. júl 2026

Na socializaciu mam kamaratov a rodinu, HO si uzivam. Pre mna je cas vzacny 😎

anonym_b4e100
21. júl 2026

1x týždenne idem do officu, niekedy som v rámci mesiaca na cestách. Čiže prácu z domu si užívam.

veselo_neveselo
21. júl 2026

@anonym_autor
Ja si tie rozhovory robim online. Normalne zavolam kamoske, dame si video a pokecame. Tiez s timom, mame pravidelne miting, kde kecame nielen o praci. Ale je dolezite aj po praci vybehnut von, nebyt cely tyzden len doma. Chodim na skupinovy sport, kde je tiez moznost sa porozpravat.

domkakvet
21. júl 2026

@anonym_autor robila som HO pocas covidu a mala som dost, nechcela by som tak pracovat.

anonym_7fd2ee
21. júl 2026
@anonym_5624d1

@anonym_7fd2ee Ale ty si SZCO. Ty nie si na HO. Asi nikdy si nerobila v kolektive niekde v kancelarii.

@anonym_5624d1 Predstav si že som robila. 😂 Nezačala som ako SZČO

anonym_7698f0
21. júl 2026

mna to prestalo bavit este pocas covidu :D. Ale ja mam rada svoju pracovnu rutinu, ludi v nej, tak preto. Na full HO by som nesla. Nemozte si dat s kolegmi aspon nejake posedenie sem tam? Teda ak niesu vsetci mimo sk..

anonym_268d78
21. júl 2026

@anonym_autor mam HO ale zaroven sa aj socializujem tak mi z toho este nepreplo, mam dostok aktivit po praci s ludni ale keby som bola len doma tak mozno tyzden by som vydrzala 😂 ked som bola na infekcnom na izolacke uz po 3 dnoch som tu izolaciu tazko davala

anonym_63966a
21. júl 2026

Ja robím doma 15 rokov (SZCO), dcéra asi 6 rokov (call centrum). Ja si neviem predstaviť vráti zas do kancelárie. Ale ono je to asi podľa povahy človeka. Všetko má svoje + -

anonym_5624d1
21. júl 2026
@anonym_7fd2ee

@anonym_5624d1 Predstav si že som robila. 😂 Nezačala som ako SZČO

@anonym_7fd2ee Myslim pracu, ktoru robis ako SZCO.

anonym_7fd2ee
21. júl 2026
@anonym_5624d1

@anonym_7fd2ee Myslim pracu, ktoru robis ako SZCO.

@anonym_5624d1 prebohaaaa....😂

anonym_5624d1
21. júl 2026
@anonym_7fd2ee

@anonym_5624d1 prebohaaaa....😂

@anonym_7fd2ee Kludne prebohuj. Ty ked ako ZSCO neurobis, tak nemas zarobene. Je to diametralne odlisne od HO na zavislej cinnosti.

anonym_f44111
21. júl 2026

@anonym_autor 5 rok doma vďaka Bohu za to😉do kancelárie, dochádzanie,obliekanie, kolektív ďakujem neprosím.Co ti najviac vadí?

katkaseiner
21. júl 2026

Pracovala som 12 rokov vo firme kde som bola 10 na teleworku (to je vlastne HO s tym ze som chodila o officu tak 2x do roka), potom pri prepustani som si nasla inu pracu kde chodim do officu castejsie (3x do tyzdna by sme mali). Akoze nepripustila by som si ze som v prvej praci vyhorela - to skutocne nie, ale teraz to priznavam dodatocne. Mne velmi pomohlo ze som isla do novej prace kde sa s kolegami ovela viac pozname. Zial ma to aj tie horsie stranky, v robote vela klabosime, ale teda musim pochvalit team, fakt sme sa zisli fajn ludia - dufam, ze na to maju rovnaky nazor. Kazdopadne nesla som si hladat priatelov, ale vychadzame velmi dobre. Praca je tiez zvladnutelna, ale teda uzivam si uz teraz home office, kedze je ho ale pomenej.
V predoslej praci ked nas prepustili, nas chcel kolega ktoreho sme nikdy nevideli spoznat, tak docestoval z Bulharska aby sme sa stretli aspon raz osobne. Ano, takato praca nie je pre kazdeho ale za mna to bolo skvele obdobie. Kedze mi popri tom vyrastali deti a preklenuli sme najtazsie obdobie bez jedinej OCR alebo PN.

anonym_7fd2ee
21. júl 2026
@anonym_5624d1

@anonym_7fd2ee Kludne prebohuj. Ty ked ako ZSCO neurobis, tak nemas zarobene. Je to diametralne odlisne od HO na zavislej cinnosti.

@anonym_5624d1 čo si taká hysterická? Nemala si klobásu ? 😂

anonym_5624d1
21. júl 2026
@anonym_7fd2ee

@anonym_5624d1 čo si taká hysterická? Nemala si klobásu ? 😂

@anonym_7fd2ee Zato ty si jej mala zjavne privela.

anonym_7fd2ee
21. júl 2026
@anonym_5624d1

@anonym_7fd2ee Zato ty si jej mala zjavne privela.

@anonym_5624d1 😂😂😂

anonym_2ea7d6
21. júl 2026

@anonym_autor nasla som.si este jeden skrateny uvazok kde chodim do.kolektivu

anonym_98f4fb
21. júl 2026

@anonym_autor Ja som zistil, že počas práce doma nerobím 8 hodín, ako by som mal, ale 10 až 11. Aj počas obedovej pauzy som online a popri tom jem a scrollujem MK. A potom mám menej času na robotu.

anonym_685cba
21. júl 2026

@anonym_autor m