Ako zvládať vzťahový stres po pracovnom dni?
Ahojte,neviem ako zacat ci som čudna.Pridem po praci domov chcem na kus oddychnut a nic neriesit, manzel doma a uz do mna huci a chce pozornost, a pride za mnou aj par krat,ja som unavena a on furt len huci a furt daco riesi okolo nas lebo ja som taka a taka a neprejavujem mu pozornost aku chce...ale mna to fakt vycerpava ked toto mam kazdy den,uz sa nevieme o nicom bavit len furt riesime nas dvoch a ja potom nemam chut ani travit s nim cas ked je taky dotieravy
@anonym_autor ak si mu to uz skusala vysvetlit a nepochopil, robi to stale, tak by mi to vadilo.
@anonym_autor ak si mu to uz skusala vysvetlit a nepochopil, robi to stale, tak by mi to vadilo.
@domkakvet ano presne ste to vystihli,vysvetlujem dookola a nic,proste nerespektuje,a mna predsa tiez nebavi kazdy den rovnaka tema
ty prídeš z práce, a on sedí celý deň doma? ak áno tak potom nečudo.
@anonym_autor a on ti prejavuje pozornost aku ty potrebujes?
Slovnemu spojeniu "chcem na kus oddychnut" nerozumiem. Co to je na kus oddychnut? Trocha oddychnut?
ty prídeš z práce, a on sedí celý deň doma? ak áno tak potom nečudo.
@anonym_0d9351 chodi na turnusy takze momentalne ano je doma....len on je taky mojkaci typ a ja zas nie,takze preto by chcem kazdy den tu pozornost a furt pri nom byt
Sorry ale má pravdu . Keď je doma aspoň vtedy chce pozornosť, potom zas odíde a bude sam alebo s kur..vami
@anonym_0d9351 chodi na turnusy takze momentalne ano je doma....len on je taky mojkaci typ a ja zas nie,takze preto by chcem kazdy den tu pozornost a furt pri nom byt
@anonym_autor fuuu tak ty cakas kedy odide na turnus ako na zmilovanie. Nezavidim. Ja by som to dlhodobo nevydrzala, musela by som od neho prec.
Mate deti?
Tak sa porozprávajte a dohodnite že po práci chces mať aspoň hodinu kľud a potom sa mu budeš venovať. Ak nepomôže tak by som sa vracala o hodinu neskôr a oddýchla si inak napr fitko, masáž, wellnes, prechádzka, káva v kaviarní
Ja tiez nie som mojkaci typ a naozaj mi to niekedy ide hore krkom ked sa po mne niekto liepa ak chcem svoj klud, ale musim napisat: On ma respektovat tvoju potrebu mat klud a ty respektujes jeho potrebu blizkeho kontaktu?
Niektoré ženy fakt nevedia čo chcú a všetko im vadí . Ak muž chce pozornosť je mojkací typ vadí, ak nemá zaujem a nie je mojkací , vadí . 😂

@anonym_autor pred par tyzdnami tu bola uplne rovnaka tema s vymenenymi pohlaviami. 🤣 Ja by som isla niekam kde budem sama kaviaren, prechadzka v prirode, fitko... Jednoducho tam po praci vypnem a potom pridem domov ale to samozrejme v lripade, ze nepomohla komunikacia a dohoda, ze prvu hkdinku chces mat pokoj a potom az do vecera mozete riesit co len chce.