icon

Je normálne, že priateľ stále spí po práci?

7. sep 2026

Je normalne ze priatel po robote stale spi ? Robi 3 smenku vo fabrike. A ked pride domov ide rovno spat az do vecera. Je mlady.

anonym_f76d12
7. sep 2026

@anonym_autor koľko hodín pracuje?

autor
7. sep 2026
@anonym_f76d12

@anonym_autor koľko hodín pracuje?

@anonym_f76d12 8

anonym_f76d12
7. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_f76d12 8

@anonym_autor kebyže ideš na nočnú do práce a po 8 h na nohách prídeš domov nejdeš si ľahnúť?

domkakvet
7. sep 2026
@anonym_f76d12

@anonym_autor kebyže ideš na nočnú do práce a po 8 h na nohách prídeš domov nejdeš si ľahnúť?

@anonym_f76d12 autorka ma na mysli asi aj ked je v dennej.

anonym_f76d12
7. sep 2026
@domkakvet

@domkakvet to je jedno ale prečo nemôže chlap po práci si oddýchnuť? Ja keď dôjdem tiež si oddýchnem a chlap ma mňa nekýda tak ako ani ja na neho

domkakvet
7. sep 2026
@anonym_f76d12

@domkakvet to je jedno ale prečo nemôže chlap po práci si oddýchnuť? Ja keď dôjdem tiež si oddýchnem a chlap ma mňa nekýda tak ako ani ja na neho

@anonym_f76d12 aj ja si oddychnem, ale nie ze spim az do vecera, no ja neviem, nepracujem vo fabrike, ale spat do vecera?

autor
7. sep 2026
@domkakvet

domkakvet
7. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor potom spi aj v noci?

anonym_7df1c7
7. sep 2026

Môže mať chronický únavový syndróm. Kto nezažil, nepochopí.

anonym_09c69f
7. sep 2026

@anonym_autor A čo chceš, aby teba po práci obsluhoval ? Či sa chceš vláčiť po diskotékach?

2691
7. sep 2026

@anonym_autor mala by som o neho trochu aj strach.....keď sa vyspí, tak už funguje normálne?

anonym_189d18
Včera o 06:25

@anonym_autor kamarátkin muž to tak mal až napokon odpadol .... a rakovina mozgu

2691
Včera o 07:49
@2691

@anonym_autor mala by som o neho trochu aj strach.....keď sa vyspí, tak už funguje normálne?

@2691 zober ho k lekárovi, že sa ti akosi nezdá.
Nech mu urobí odbery a preventívnu.
Keď bude všetko ok, tak ho nechaj po práci oddychovať, možno sa veľa narobí.

sovica
Včera o 08:02

@anonym_autor Podľa mňa je úplne normálne, ak si ľahne a spí po nočnej. Tak isto aj po obednej, však to príde domov asi neskoro večer. Čo by vtedy ešte robil? Osprchovať a spať. Či sa mýlim? Akurát po dennej by mi to vadilo. Tam by sa mi zdala hodina na oddych tak akurát, potom by mal už normálne fungovať v domácnosti. Ak stále spí, kedy spolu komunikujete a žijete?

anonym_65c01e
Včera o 08:15

@anonym_autor Ja robím na tri smeny a keď mám prvú, nejdem si ľahnúť. Nikto v práci, lebo by v noci nemohli spať. Keď má nočnú, dokáže spať cez deň? Možno dospava nočnú. Ale ak nemá problém zaspať kedykoľvek, tak by som ho poslala na vyšetrenie.

anonym_9d8543
Včera o 10:08

no podla mna to rozhodne nie je normalne, ze po praci spi do vecera.
mlady clovek ma mat energiu na vsetko este
co sa akoze narobi? aj keby robil v bani alebo rubal drevo, mlady organizmus sa vyspi v noci, nema co cele poobedie spat

anonym_9d8543
Včera o 10:09
@anonym_f76d12

@anonym_f76d12
keby tvoj chlap pride z dennej, lahne si a spi do vecera, zje veceru a ide znovu spat, by si s tym bola uplne v pohode tak?

klara546
Včera o 10:09

Je to normalne ked ma malo zeleza, nizky hemoglobin alebo krv nula minus. Ja som tak stále celé dni spala a rodina sa nemohla vynačudovať koľko spím. Cele dni som spala.

anonym_6031e0
Včera o 10:46

nieje to normalne. Je v pohode si odpocinut, alebo raz za cas zdriemnut na hodinu. Ale prespat cely den nie. Tiez je dolezite ako spi v noci. Ak je hore, spi malo, budi sa, davalo by to zmysel. Ak na zmeny robi uz dlho, muselo si telo zvyknut na rezim. Mal by zacat cvicit, to pomoze

anonym_ffb83c
Včera o 11:01

Ked spi po praci do vecera, kedy ide potom v noci spať? Ak pozde, tak je rano nevyspatý a dospava poobede.
18r.syn teraz robil na 3zmeny , po rannej bol sice unavený, ale nechcel spať, aby vedel zaspať večer.
Nemá nejake aktivity priateľ? Lebo aj to vela robi, ze pride a nema co robit, tak spí.

anonym_f76d12
Včera o 11:23
@anonym_9d8543

@anonym_f76d12
keby tvoj chlap pride z dennej, lahne si a spi do vecera, zje veceru a ide znovu spat, by si s tym bola uplne v pohode tak?

@anonym_9d8543 nemám s tým problém, kedysi robil namáhavú prácu vo fabrike takže som mala pochopenie a dopriala som mu to

sense
Včera o 11:29
@anonym_autor

@anonym_autor a keď je na dennej vstáva kedy

anonym_8455c6
Včera o 11:40

Mala som takého, nič som z neho nemala, pochopím 20-30min, ale spával dlho a každý deň, tak som ho nechala nech si kľudne prespí život..

anonym_9b4779
Dnes o 10:14

@anonym_autor Praca na zmeny moze sposobovat aj taketo bud nespavost alebo,naopak, spavost. Mne rozhadzala tak cyklus, ze som bud strasila od 3 hore alebo zas spala cez den... Ale moze mat aj nejaky zdravotny problem, jedno obdobie priserna unava a bpl z toho helicobakter. Vtedybsom vkuse lezala. Ledva odrobila. A musela som si lahnut, nicnsom nevladala. Nasadila sa liecba. A bola som ok.

Ale tu mame malo info,nci je inak v pohode a mimo toho aj chodite niekam alebo len robota a spanok.