Je normálne, že priateľ stále spí po práci?
Je normalne ze priatel po robote stale spi ? Robi 3 smenku vo fabrike. A ked pride domov ide rovno spat az do vecera. Je mlady.
@anonym_autor koľko hodín pracuje?
@anonym_f76d12 8
@anonym_f76d12 8
@anonym_autor kebyže ideš na nočnú do práce a po 8 h na nohách prídeš domov nejdeš si ľahnúť?
@anonym_autor kebyže ideš na nočnú do práce a po 8 h na nohách prídeš domov nejdeš si ľahnúť?
@anonym_f76d12 autorka ma na mysli asi aj ked je v dennej.
@anonym_f76d12 autorka ma na mysli asi aj ked je v dennej.
@domkakvet to je jedno ale prečo nemôže chlap po práci si oddýchnuť? Ja keď dôjdem tiež si oddýchnem a chlap ma mňa nekýda tak ako ani ja na neho
@domkakvet to je jedno ale prečo nemôže chlap po práci si oddýchnuť? Ja keď dôjdem tiež si oddýchnem a chlap ma mňa nekýda tak ako ani ja na neho
@anonym_f76d12 aj ja si oddychnem, ale nie ze spim az do vecera, no ja neviem, nepracujem vo fabrike, ale spat do vecera?
Môže mať chronický únavový syndróm. Kto nezažil, nepochopí.
@anonym_autor A čo chceš, aby teba po práci obsluhoval ? Či sa chceš vláčiť po diskotékach?
@anonym_autor mala by som o neho trochu aj strach.....keď sa vyspí, tak už funguje normálne?
@anonym_autor kamarátkin muž to tak mal až napokon odpadol .... a rakovina mozgu
@anonym_autor Podľa mňa je úplne normálne, ak si ľahne a spí po nočnej. Tak isto aj po obednej, však to príde domov asi neskoro večer. Čo by vtedy ešte robil? Osprchovať a spať. Či sa mýlim? Akurát po dennej by mi to vadilo. Tam by sa mi zdala hodina na oddych tak akurát, potom by mal už normálne fungovať v domácnosti. Ak stále spí, kedy spolu komunikujete a žijete?
@anonym_autor Ja robím na tri smeny a keď mám prvú, nejdem si ľahnúť. Nikto v práci, lebo by v noci nemohli spať. Keď má nočnú, dokáže spať cez deň? Možno dospava nočnú. Ale ak nemá problém zaspať kedykoľvek, tak by som ho poslala na vyšetrenie.
no podla mna to rozhodne nie je normalne, ze po praci spi do vecera.
mlady clovek ma mat energiu na vsetko este
co sa akoze narobi? aj keby robil v bani alebo rubal drevo, mlady organizmus sa vyspi v noci, nema co cele poobedie spat
@anonym_f76d12
keby tvoj chlap pride z dennej, lahne si a spi do vecera, zje veceru a ide znovu spat, by si s tym bola uplne v pohode tak?
Je to normalne ked ma malo zeleza, nizky hemoglobin alebo krv nula minus. Ja som tak stále celé dni spala a rodina sa nemohla vynačudovať koľko spím. Cele dni som spala.
nieje to normalne. Je v pohode si odpocinut, alebo raz za cas zdriemnut na hodinu. Ale prespat cely den nie. Tiez je dolezite ako spi v noci. Ak je hore, spi malo, budi sa, davalo by to zmysel. Ak na zmeny robi uz dlho, muselo si telo zvyknut na rezim. Mal by zacat cvicit, to pomoze
Ked spi po praci do vecera, kedy ide potom v noci spať? Ak pozde, tak je rano nevyspatý a dospava poobede.
18r.syn teraz robil na 3zmeny , po rannej bol sice unavený, ale nechcel spať, aby vedel zaspať večer.
Nemá nejake aktivity priateľ? Lebo aj to vela robi, ze pride a nema co robit, tak spí.
@anonym_f76d12
keby tvoj chlap pride z dennej, lahne si a spi do vecera, zje veceru a ide znovu spat, by si s tym bola uplne v pohode tak?
@anonym_9d8543 nemám s tým problém, kedysi robil namáhavú prácu vo fabrike takže som mala pochopenie a dopriala som mu to
Mala som takého, nič som z neho nemala, pochopím 20-30min, ale spával dlho a každý deň, tak som ho nechala nech si kľudne prespí život..
@anonym_autor Praca na zmeny moze sposobovat aj taketo bud nespavost alebo,naopak, spavost. Mne rozhadzala tak cyklus, ze som bud strasila od 3 hore alebo zas spala cez den... Ale moze mat aj nejaky zdravotny problem, jedno obdobie priserna unava a bpl z toho helicobakter. Vtedybsom vkuse lezala. Ledva odrobila. A musela som si lahnut, nicnsom nevladala. Nasadila sa liecba. A bola som ok.
Ale tu mame malo info,nci je inak v pohode a mimo toho aj chodite niekam alebo len robota a spanok.

@anonym_autor koľko hodín pracuje?