Kedy matky stíhajú žiť popri deťoch a práci?
Maminy čo máte relatívne malé deti a chodíte do prace , kedy stihate “žiť život” 😀? Pred 6 vstávam, beriem deti do škôlky ja do prace, pred 4 sa vrátime domov. Každý deň treba čosi urobiť , nakúpiť , upratať , navarit , dať prať , poskladať pradlo , či si citát s deťmi alebo hrať pexeso alebo im robiť policajta. Proste furt sa čosi nájde a to nehovorím o nejakom hĺbkovom pratani len základne. Po 18tej ich už treba pripravovať na večer- večera , sprcha, umyt zuby atd. Keď po 19:30 ľahnú samozrjme ešte pol hodiny vymýšľajú hore dole chodia , to už ale o 20 idem tiež do sprchy, nebuntosim, pokec s manželom , tv a pod a po 21 pomaly idem spat 😀 proste tie dni zbiehajú neskutočne a je to jeden kolotoc
PS manžela mám , ale má dve prace , v zime menej takze je doma častejšie a navarí aj uprace , tak je to lepšie
PS 2 nesťažujem sa , len zamýšľam ako to majú ini 😀
@anonym_autor ahoj, ty si opisala moj den 😅 , az na to, ze ja mam skolakov uz a este je tam to ucenie ako bonus 🙄 uz roky si kupujem pernamentku k nam do plavarne ( 3 minuty od bytu peso ), kazde rano v Mhd si hovorim, ze dnes uz pojdem aspon plavat a kazdy vecer si hovorim, ze hura postel 😂 ale ja sa raz na tu plavaren dostanem 😇 . Cez vikend mame vzdy nejake plany ( takmer vzdy mimo domu a to nechcem menit ) , takze ja domacnost musim postihat pocas tyzdna po kuskoch( priznavam - nestiham -nevadi 😀) a este k tomu mame aj bezlakto a HIT syna takze mi do toho pride sem - tam aj nejake varenie 😅 su dni kedy som zufala, su dni kedy som rada, ze to je tak ako je.....ale ked budu deti pubisi tak planujem chodit urcite plavat, tancovat a budem si malovat 😉 uz len na upresnenie, manzela mam a to dobreho (ked je doma pomaha ako sa da, nemozem pol slova povedat), ibaze je v praci do vecera, a stava sa, ze je mimo domu aj 2-4 dni v tyzdni takze tadial cesta nevedie u nas. Takto to mame my 😉
@anonym_autor bohužiaľ rola ženy je často krát nastavenia tak, že žena sa musí postarať o domácnosť, deti , chodiť do práce a často krát zabúda popri Tom na seba . Naopak muž ten je obdivovaný ak čo i len navarí ....
@anonym_autor To mas super, ze si uz pred 16 doma. Ja som chodila naskor okolo16:30 alebo aj o 18tej. Kym boli uplne mali, tak ma to ani nikam netahalo. Neskor som uz zacala.chodit aj na teambuildingy a strerka s kamoskami. Nie casto, ale chodila. A s muzom jedine vecer po 21 bolonviac casu. Teraz su uz v puberte a je problem ich dostat skoro do postele, tak je to horsie - myslim intimnosti....predtym sa dalo uz po 21.
@anonym_autor veru nejak nápodobne. Čas na seba mám len keď si idem zabehať alebo ku kaderníčke alebo niečo vybavujem v meste mimo práce aj to mi vždy niečo prekazí teda som limitovaná časom a musím sa hneď vrátiť k práci alebo domov.
Momentálne som v stave že ma nebaví ten stáli kolotoč upratovania popri všetkom ostatnom, nálada na bode mrazu. Viem že sa to zlepší lepším počasím.
Najradšej by som ich na 2 dni niekam poslala, to by som stihla ešte aj omalovať dom 😂
Ono záleží, čo si pod tým "zitim" predstavuješ. Ja napr nepotrebujem aj večeru varenú, ak sme mali teplý obed, takisto nepotrebujem dva chody. Varím resp chystám jedlo jednoduché na prípravu. A že chlap pracuje, potrebuje každý deň kus mäsa, nie je dôvod na niekoľkohodinové státie pri hrncoch, okrem toho to nie je zdravé. Takisto ak nie sme celý deň doma , netreba každý deň upratovať, nie som otrokom. Práčka operiem, sušička usuši, umývačka umyje. A takisto aj chlap v domácnosti priloží ruku k dielu. A keď prídu dní, že som dlho v robote, tak nerobím nič. Ak aj jeden dva dni nebude upratané, život ide ďalej . Pretože dôležitejšie mi je o 20.00 si vyložiť nohy ako behať z handrou. Ale teda nám je prednejsi kľud a čas spolu , ako honba za domom. Byť nám stačí

@sisska96 tak tu takých možnosti nie je že by developeri robili dajake výstavby 😀 to by sa muselo fakt pritrafit a stary kupovať nebudeme
@anonym_autor My sme kupovali starý z pálených tehiel. Super kvalita, oveľa lepšie ako tie nové.