Návrat do práce po šiestich rokoch na materskej
Ahojte maminky,
prosim vas ako ste nabehli na pracovny rezim po dlhorocnej pauze pri detoch? Mam pracu pri PC, uctovnictvo v stredne velkej firme. Som z toho jelen, popritom casto myslim na deti ci su ok. Praca ma absolutne nebavi, uvazujem o zmene a ist radsej ucit alebo ist pracovat do skolky. Podstupili ste niektora taku velku pracovnu zmenu v obore ? Napriklad konkretne ako ja uvadzam ?
Dakujem
A prečo by to mala byť škoda? Poznám viac ľudí, ktorí zmenili a sú spokojní. Ak ju to nenapĺňa, prečo by sa mala tam zaseknúť?
@jankadanka654321 nájdi si, čo ťa baví a napĺňa. Si mladá, máš šance. Nezasekni sa niekde, lebo niekto vraví, že je to ok.
A prečo by to mala byť škoda? Poznám viac ľudí, ktorí zmenili a sú spokojní. Ak ju to nenapĺňa, prečo by sa mala tam zaseknúť?
@anonym_06e3f8 staci pozriet na profesiu, o uctovnicky je stale velky zaujem. ale samozrejme je, ze ak to uz autorku nebavi, je jasne, ze nech zmeni pracu
Chce to zvyk na nový režim, dopraj si čas na nabehnutie. Avšak ak to tak cítiš, kľudne zmeň kariérny smer, zbytočne netlač na pílu, nech nevyhoríš.
@jankadanka654321 nie je to tým, že za šesť rokov už sa zákony dosť pozmenili a nemôžes sa spoľahnúť na vedomosti, postupy ktoré si mala zaužívané?
@jankadanka654321 je to uctovnictvo, kde sa kazdu chvilu zakony menia, takze sa musis ucit popritom nove veci, co je logicke. Daj tomu cas a uvidis.
A neviem, ktora matka nemysli aj pocas prace na deti 🤔 po dlhej dobe doma s detmi, je to prirodzene. Ja som si po 7r doma s 3 detmi musela zase zvyknut na dospely kolektiv 😁
A ked ťa nebude baviť učitelstvo ( pri dnesných rodičoch žiakov je to adi jedine čo vy som ja nikdy nechcela robiť) tak zas presedlaš? Nebolo by lepsie najst aj v uctovnictve nueco zaujimave prop.nejaky fajn koniček? Mysliš,ze ako ucitelka nebudes v praci mysliet na svoje deti?
Mne pimohlo,ze som sa vedela nastavit tak,ze v praci myslim na robotu a doma myslim na rodinu a domacnost,dá sa to nauciť.
Nic v zlom, ale to nie je tak, ze dnes si povies- idem ucit, tak o mesiac si tam. Neberu kazdeho, kto si zmysli.
@jankadanka654321 len aby si si nakoniec ako ucitelka nevravela " zlate uctovnictvo". Ako ucitelka budes riesit nielen deti ale aj rodicov
@jankadanka654321
Nechcem ta sklamat ale pokrok, zmeny, predpisy aj AI idu sialenym tempom ked si 6 rokov sedela doma a myslela ze sa vratis do toho isteho sveta ako bol pred tym bez studia budes mat vsade problemy.
@jankadanka654321
Nechcem ta sklamat ale pokrok, zmeny, predpisy aj AI idu sialenym tempom ked si 6 rokov sedela doma a myslela ze sa vratis do toho isteho sveta ako bol pred tym bez studia budes mat vsade problemy.
@anonym_bf1728 ano sedela som si len tak doma a citala knizky.

@jankadanka654321 nebola by to skoda? je normalne ze po 6 rokoch si mimo, lebo ozaj si, lebo sa tvoj zivot tocil len okolo deti. kazdy potrebuje cas.