icon

Pracovať štyri dni týždenne za nižší plat?

Dnes o 15:51

Ahojte,

dostala som možnosť pracovať len 4 dni v týždni, ale za cenu nižšieho platu.
Neviem sa vôbec rozhodnúť, aj by mi ten deň naviac pomohol - ten rozdiel síce v plate je, ale nie až taký dramatický.

Len teda premýšľam, či sa mi to aj dlhodobo oplatí, napr. ak by sa prepúšťalo, či by som nebola prvá na rane.

anonym_57feaa
Dnes o 16:07

@anonym_autor vieš si nájsť niečo nám ten jeden deň? Napr brigádu,.. kancelárie takto pracujem roky, ale nie preto že by mi to ponúkli, sama som si mohla vybrať ktorý deň nebudem chodiť do práce. Mám dieťa s ktorým sa musí chodiť furt k nejakému lekárovi. (Všetky moje a mužove očr a dovolenky boli na to málo) takto mám naplánované skoro všetky návštevy lekárov a rehabilitácie na ten deň.

domkakvet
Dnes o 16:37

@anonym_autor prva mozes byt aj tak, zalezat bude na tom aka si pre nich dolezita.

autor
Dnes o 16:49
@anonym_57feaa

@anonym_autor vieš si nájsť niečo nám ten jeden deň? Napr brigádu,.. kancelárie takto pracujem roky, ale nie preto že by mi to ponúkli, sama som si mohla vybrať ktorý deň nebudem chodiť do práce. Mám dieťa s ktorým sa musí chodiť furt k nejakému lekárovi. (Všetky moje a mužove očr a dovolenky boli na to málo) takto mám naplánované skoro všetky návštevy lekárov a rehabilitácie na ten deň.

@anonym_57feaa Teoreticky možno aj áno. Lebo je pravda, že niektoré dni by som presne využila, ale niektoré by som nejakú brigádu mohla zvládnuť.

pr85
Dnes o 17:43

@anonym_autor Ja by som to neakceptoval. Práve toho prepúšťania by som sa bál.

anonym_e38f41
Dnes o 18:01

Ja robím maximálne 4 dni v týždni. Ale 12 tky.