icon

Prečo dnešné ženy nemajú energiu a motiváciu?

17. aug 2026

Moja otázka prečo dnešné ženy nevládzu? Majú menej energie, čím to je? Je leto, každý má dovolenku, volám von kamošky. Nikomu sa nechce, sú unavené podráždené. Aj cez rok volám ich na kávu, do kina, na prechádzku. Im sa nechce, po robote každá sa ponáhľa domov vyložiť si nohy a koniec. Z x kamarátok mám len jednu čo chodíme von pravidelne, ostatným sa nechce. Je pravda že ja som dosť akčná no aj tak. Piseme si na messenger, máme tam svoju skupinu, volám ich na bicykel, na kávu, na koncert. Aj s deťmi von na spoločný výlet. Im sa nič nechce a to máme len do 40 rokov.
A gól je že moja švagriná býva na našej ulici, sťažuje sa že nudí sa doma. Ona je doma celé leto s deťmi zavretá vnútri. Brat sa mi sťažoval že deti sú tiež unudene aby som ich vytiahla von. No nechce ísť lebo ona tiež nevládze, čím to je?

Strana
z3
sense
Včera o 19:54
@anonym_autor

@sense Písala som na prvej strane, každá má inú prácu inú pracovnú dobu, niektorá robí na skrátený úväzok a niektorá je doma nezamestnaná. Deti jedna nemá deti, ďalšie 2 majú jedno dieťa, ďalšie 2 dve deti a ja mám tri deti.

@anonym_autor tak vidíš každá má iné starosti. Iné potreby. Nie každa má chuť, čas, možnosti ísť s tebou a robiť to čo chcem, lebo z chcela. Pre niekoho je relax nerobiť nič, pre ďalšieho športovať, pre iného meditovať, alebo bT s deťmi alebo len tak sam
A nemá to nič s lenivosťou spolocne
Takže to vôbec neznamená že nemajú energiu a nechcú sa hybat alebo nevladzu

anonym_b4994f
Dnes o 09:48
@anonym_017883

@anonym_b4994f väčšinou to tak je, že pochopí ten ak má niečo podobné. Ja mám však takú smutnú skúsenosť, že kamarátky si myslia,že som lenivá, divná, že som sa zmenila a ešte neviem aká. Smutné, nepoznáme sa mesiac

@anonym_017883 áno aj mne sa to stalo , ale nehnevám sa na nich. Každému príde v živote ťažko , vtedy to pochopia.

Strana
z3