icon

Ako prebieha proces rozvodu, keď máme malé dieťa?

4. feb 2026

Ahojte...

Velkou pravdepodobnostou ma caka rozvod. Manzel ma podviedol. Dozvedela som sa minuly tyzden. Este sa z toho spamatavam.

Ako prebieha cely proces, prosim? Citala som niekde, ze okrem pravnicky budem v kontakte s koliznou? To je kto? A co jej mam povedat? Mam aj jedno 5 rocne dietatko.

Dakujem!

Strana
z3
anonym_b7c86a
4. feb 2026
@huxy

@anonym_b7c86a príspevok od autorky o 17:40 je taký, že možno by aj dala? Nepochopila som ho úplne.

@huxy nemôžeš sa jej diviť. Pred 2 týždňami mala z jej pohľadu normalne manželstvo. Je v šoku

pr85
4. feb 2026

@anonym_autor Skúšala si manželsku poradňu? Má reálne nový vzťah alebo to bolo niečo jednorazové?

anonym_85b0f5
4. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_85b0f5 preco to robia ja nechapem. :( je mi to luto. :(

@anonym_autor neviem, mne je z toho smutno a zaroven zle, obrovske sklamanie a nedovera uz do konca zivota, otazne je, ci u vas islo o sex, alebo sa zalubil, u mojho kriza stredneho veku, dvihanie ega

anonym_632b0c
4. feb 2026

No ja som niecim podobnym prechadzala nedavno a rovno ti poviem, ak si myslis, ze ti chlap vyjde v ustrety tak sa rovno priprav na najhorsie. Mna cakalo to najhorsie, kde o majetok bojoval ako lev, to co bolo bez dokladu na mna si na surovku nechal rovno a nenechal ma si to zobrat. Ak ty budes mat iny scenar tak si jedna z tych stastnych. A prekvapil aj mna neskutocne, nikdy v zivote by som to na neho nepovedala, vsade som ho ospevovala. To si mala vidiet ten sokovany vyraz ked so mnou po rozchode komunikoval ako s handrou, ze co si on vsetko necha.

anonym_ba43de
4. feb 2026
@minenkaa

@anonym_autor preco rozvod

@minenkaa uz som cakala ledy sa ozves....zato ze ty trtkas okrem muza asi kazdeho tak to je tvoj zivot ....su zeny ktore nechcu takeho

minenkaa
4. feb 2026
@anonym_ba43de

@minenkaa uz som cakala ledy sa ozves....zato ze ty trtkas okrem muza asi kazdeho tak to je tvoj zivot ....su zeny ktore nechcu takeho

@anonym_ba43de a kedy by som stíhala jesť ,dýchať ,kakať,cikat,pracovať a tu obsmrdat ,keby som trtkala s každým koho poznam
Toto by som poprosila vysvetliť

anonym_85b0f5
4. feb 2026
@anonym_632b0c

No ja som niecim podobnym prechadzala nedavno a rovno ti poviem, ak si myslis, ze ti chlap vyjde v ustrety tak sa rovno priprav na najhorsie. Mna cakalo to najhorsie, kde o majetok bojoval ako lev, to co bolo bez dokladu na mna si na surovku nechal rovno a nenechal ma si to zobrat. Ak ty budes mat iny scenar tak si jedna z tych stastnych. A prekvapil aj mna neskutocne, nikdy v zivote by som to na neho nepovedala, vsade som ho ospevovala. To si mala vidiet ten sokovany vyraz ked so mnou po rozchode komunikoval ako s handrou, ze co si on vsetko necha.

@anonym_632b0c takych sokovanych je nas viac po zisteni co mame doma

anonym_4b4cfc
5. feb 2026
@belllinka

@anonym_b7c86a ano, typek iste odide do podnajmu a jej bude platit hypo a reziu bytu. A ona si bude setrit. Urcitee 🤦‍♀️

@belllinka
Su aj taki, ja som zenu podvadzal lebo bola impotentna nic s tym nerobila , nechal som je vyplateny dom s bazenom a ja som byval roky v podnajme,.

Strana
z3