icon

Ako sa vyrovnať s emóciami po rozchode?

Včera o 22:07

Ahojte. Chcela by som sa len vyrozpravať.. Minulý rok som sa v marci rozišla s priateľom. Odišla som, lebo som musela. Podvádzal ma a ja som s takým človekom nemohla žiť, nech hovoril čokoľvek. Viem, že mi mnohé teraz napíšete, že Vám by taký človek nechýbal a že by ste hneď zabudli, ale mne chýba. To dobré samozrejme, ktoré bolo. Posledné mesiace som sa zahltila prácou, cvičením, stále mam nejaký program a tým že podnikám si viem prácu prispôsobiť len cítim že tudy cesta nevede. Na druhú stranu už nechcem plakať a smútiť, toho bolo dosť.. Dnes som si pozerala jeho fotky a tak som rozmýšlala, či niekoho takého ešte stretnem. Ako chlap bol veľmi pekný, starostlivý.. ale nie s takým charakterom..

anonym_c90d27
Včera o 22:13

Podvádzal ťa....ešte raz podvádzal ťa.... dokola si to čítaj

osky
Včera o 23:07

Je to uz skoro rok.
On uz si zije svoj zivot.
Zi si aj ty ten tvoj.
A stale si pripominaj,ze ty nie si odkazana na zaletnika.
Aj ty mas pravo na pravu ,vernu lasku!

carrot_apple
Dnes o 07:39

@anonym_autor vraví sa, že klin sa klinom vybíja, ja som si našla po rozchode do pol roka partnera a už je mojim mužom 20 rokov..neľutujem a tiež som mala podobné zmýšľanie, pochybnosti, ľútosť, otázky, smútok, predstavy..treba si aj poplakať, posmútiť, vyrozprávať sa, to sme my ženy, chlapi to majú inak, sú to samci, musia rozsievať, my ideme cez city..je to prirodzené, nebráň sa vypustiť to von aby si pripravila ornú pôdu pre iného, kt. sa objaví, ako sa spieva od jednej anglickej divy (RAYE) v pesničke :
husband is comming!!!

amazonka13
Dnes o 10:14

"Podvádzal ma a ja som s takým človekom nemohla žiť, nech hovoril čokoľvek. "
*Odišla si. Vybrala si si, čo ti povahovo aj morálne najviac sedí. Nie je cesty späť.

"... ale mne chýba".
*Zacyklila si sa, MILUJEŠ SVOJU PREDSTAVU o ňom, o láske - už nemiluješ jeho. Často po Láske bývalý chýba, kým neprijmeme popieranú realitu, kým si ju neuvedomíme.

"Posledné mesiace som sa zahltila prácou, cvičením, stále mam nejaký program a tým že podnikám si viem prácu prispôsobiť len cítim že tudy cesta nevede."
* Práve tudy cesta vede - ideš na to veľmi rozumne. Ešte chvíľu vydrž a zodpovedz si otázku - dala by som mu ešte šancu,...vstúpila by som do tej istej rieky v ktorej som sa už raz topila,... a aký by to malo význam - fungovať opäť s takým človekom, ktorého môj rozum odmieta?

Na druhú stranu "..už nechcem plakať a smútiť, toho bolo dosť.. Dnes som si pozerala jeho fotky a tak som rozmýšlala, či niekoho takého ešte stretnem".
* Myslíš tým chlapa veľmi pekného, starostlivého, ktorý by ťa podvádzal 🙂? Takého stretneš, len sa neboj. A aj takého, pri ktorom budeš cítiť pokoj duše, serióznosť, plece o ktoré sa budeš môcť oprieť...

Chce to čas, všetko dobré na teba ešte len čaká. 🙏😉

anonym_17b6d9
Dnes o 11:55

Mala som to podobne. mňa manžel nepodvádzal, ale rád si vypil - raz za dva týždne sa poriadne strieskal a potom bol veľmi agresívny.
Odišla som od neho, lebo som nevládala žiť takýto život.
Trvalo roky kým som sa z toho všetkého dostala. A tiež som pritom neraz myslela ako s ním bolo super. Áno bolo, kým bol triezvy.

anonym_0a8b2e
Dnes o 12:10

@anonym_autor dúfaj, že takého chlapa už nestretneš, lebo by ťa čakal ďalší rozchod. Treba randiť, určite nájdeš lepšieho aj keď si to teraz nemyslíš. Vždy sme naivné, že taký ako ten posledný už nik nebude. A veru nebude. Budú lepší.