icon

Ako sa vyrovnať s rozchodom?

Včera o 09:16

Som 2 mesiace po rozchode, dlhorocny vztah, kedy sa partner rozisiel so mnou a nechcela som tomu celemu nejak verit, doteraz nechapem ze uz tu nie je. Bola som uz velkom ok snazila som sa zamestnavat, chodit von a pod. Ale teraz to na mna zas cele dolahlo posledne dni a ja sa uz nevladzem k tomu vracat. Neviem co mam robit. Citim ze mi odisla laska mojho zivota, neviem si predstavit mas este niekedy vztah, chlapi von ci v posilke sa mi realne hnusia, nedokazala by som sa pri nikom uvolnit. Neviem uz kde chodit a co robit aby som na neho nemyslela. Nechce sa mi ani pracovat tieto dni, nedokazem sa sustredit ci na film, na knihu, na pracu absolutne nic citim sa kvoli tomu este aj nepotrebna a ze nic nedokazem …

Strana
z2
autor
Včera o 13:22
@anonym_72f91f

a predtym ste to nekomunikovali? proste prisiel a povedal, ze ta nelubi, ze je koniec? to je zvlastne v harmonickom vztahu

@anonym_72f91f no … ani nepovedal do oci …

krasneleto
Včera o 14:03
@anonym_autor

@anonym_72f91f no … ani nepovedal do oci …

@anonym_autor a teda vies co je dovod? dal vam sancu na zvratenie tohto stavu? alebo proste niekde sa sam rozhodol?

autor
Včera o 14:09
@krasneleto

@anonym_autor a teda vies co je dovod? dal vam sancu na zvratenie tohto stavu? alebo proste niekde sa sam rozhodol?

@krasneleto nie nedal, na konci som uplne znicena sprosta chcela napravit vsetko co by chcel, ja splakana a on nic, vzal sa, odisiel, nechce napravat nic, prazdno v ociach, chlad

enmery
Včera o 14:13
@anonym_autor

@krasneleto nie nedal, na konci som uplne znicena sprosta chcela napravit vsetko co by chcel, ja splakana a on nic, vzal sa, odisiel, nechce napravat nic, prazdno v ociach, chlad

@anonym_autor Inak, nechcem byť zlá. Ale ak chlap takto ukončí vzťah, VŽDY je za tým už iná žena. Možno by ti toto zistenie pomohlo začať smútiť a prejsť si tými fázami. Zažila som v 25tke. Po 5 rokoch, kde sme už čo to pre našu budúcnosť vybudovali. Bol to šok a vlastne až po roku som sa prestala brániť a odsmútila som si. Sprostá som bola, že som si tak dlho bránila prechádzať porozchodovými fázami, mohla som si ušetriť aspoň rok.

autor
Včera o 14:22
@enmery

@anonym_autor Inak, nechcem byť zlá. Ale ak chlap takto ukončí vzťah, VŽDY je za tým už iná žena. Možno by ti toto zistenie pomohlo začať smútiť a prejsť si tými fázami. Zažila som v 25tke. Po 5 rokoch, kde sme už čo to pre našu budúcnosť vybudovali. Bol to šok a vlastne až po roku som sa prestala brániť a odsmútila som si. Sprostá som bola, že som si tak dlho bránila prechádzať porozchodovými fázami, mohla som si ušetriť aspoň rok.

@enmery chapem ale ako to mam zistit? Podla jeho slov v tom nie je ina zena a co mam spravit … ak je, tak mi to evidentne nikto nepovie

luccys
Včera o 14:25
@anonym_autor

@enmery chapem ale ako to mam zistit? Podla jeho slov v tom nie je ina zena a co mam spravit … ak je, tak mi to evidentne nikto nepovie

@anonym_autor Myslim, ze je to uz asi jedno. Uz sa rozhodol. Ale aj podla mna je v tom ina zena. Chlapi vacsinou neodchadzaju "od niekoho", ale "k niekomu".

enmery
Včera o 14:31
@anonym_autor

@anonym_autor A nejakoTi to pomôže? Chlapi sú v tomto ako opice v pralese, nepustia sa istého konára, pokiaľ už nedržia iný. Všetko, čo cítiš je normálne, len tomu musíš dovoliť výjsť von. Je to process hojenia. Láska Tvojho života by neodišla takto a bol by s Tebou. Raz sa obzrieš späť a bude Ti už len úsmevne a vedľa Teba bude sedieť iný chlap, lepší. Zapamätaj si, že aj keď prší, nad mrakmi svieti slnko vždy.Nič netrvá večnosť. Ani radosť, ale ani radosť a z vlastnej skúsenosti viem, že tie najťažšie chvíle nás skutočne robia inými-silnejšími. Super, že si napísala sem. Vyrozprávať sa s vypísať vždy pomaličky pomáha.

enmery
Včera o 14:33

*ani starosť.

anonym_7cbd72
Včera o 16:19
@anonym_autor

@anonym_7cbd72 no podobny pripad, este dlhsie sme boli spolu. Ako sme si nemohli sadnut ked sme spolu boli tak dlho a bez hadok? Poznam pary co sa nonstop hadaju a su spolu, my sme mali harmonicky vztah. Zrazu ma nelubi a nie je so mnou stastny. Ja som to len musela prijat. On len utiekol a vsetko nechal na mojich pleciach, ja som musela riesit vsetky dolezite po rozchode kedze sme mali spolocne veci. Este do konca to boli sladke recicky ako ma lubi a pod.

@anonym_autor tak človek až po čase môže zistiť, že je s nesprávnou osobou. Po čase mu môže začať liezť na nervy kvôli tomu čo robí/ nerobí

mooonika1975
Včera o 16:26

@anonym_autor je úplne normálné sa takto cítiť, treba na to iba čas . Nemusíš citat, to sú činnosti na sústredenie, skús ñieco iné, variť, chôdza von .

nelka93
Včera o 18:31

Stopro ma inú. Zažila som si podobne, veľká láska, sladke recicky, spoločne bývanie a deti v plane a zrazu zo dňa na deň bum, koniec. O 2 tyzdne uz mal inú, s ktorou si vypisoval uz pocas nášho vzťahu. Dostávala som sa z toho viac ako polroka, teraz som šťastne vydatá a co je s ním ma netrápi. Zvládneš to neboj

anonym_b46357
Včera o 18:40

Je to už presne rok, čo som sa rozišla s priateľom po 5 rokoch. A ten rok bol otom, že raz to bolo hore potom dole ( a ešte nižšie) … bola som aj 3 mesiace v pohode ale ked prišiel nejaký sviatok, alebo dovolenkové obdobie atd. kde sme stále boli spolu tak to na mňa zase vždy doľahlo. Na Vianoce teraz to bolo opäť tažke .. keďže prvé bez neho. Tiež ma nechal on. Čiže dva mesiace sú podľa mna nič. Presne som mala tie stavy, že ostatní chlapi sa mi hnusili. Všetci boli škaredí a nie ako on … Nehovorím, že teraz som nejak super natom, stále si na neho spomeniem, ale prvýkrát po roku som si o jednom novom kolegovi povedala, že vyzerá fajn 🙂 … daj tomu viac času. A ku mne sa tiež tak choval, cely rok. Chladne akoby nič .. nechápala som, chcela som vysvetlenia. Ale teraz na začiatku 2026 som si povedala, že už som urobila všetko a už nevladzem robiť viac .. a samozrejme mi pred troma týždňami volal ako veľmi mu chybám a ľubi ma … chvála Bohu zatiaľ to zvládam a neodpovedala som. Nechcem niekoho kto sa ma zbavil. Držím palce

anonym_3f2e41
Včera o 19:15

Ahoj , prejde to, len treba cas, tiez som to zazila a hned mal druhu z nicoho nic

autor
Včera o 20:14
@anonym_b46357

Je to už presne rok, čo som sa rozišla s priateľom po 5 rokoch. A ten rok bol otom, že raz to bolo hore potom dole ( a ešte nižšie) … bola som aj 3 mesiace v pohode ale ked prišiel nejaký sviatok, alebo dovolenkové obdobie atd. kde sme stále boli spolu tak to na mňa zase vždy doľahlo. Na Vianoce teraz to bolo opäť tažke .. keďže prvé bez neho. Tiež ma nechal on. Čiže dva mesiace sú podľa mna nič. Presne som mala tie stavy, že ostatní chlapi sa mi hnusili. Všetci boli škaredí a nie ako on … Nehovorím, že teraz som nejak super natom, stále si na neho spomeniem, ale prvýkrát po roku som si o jednom novom kolegovi povedala, že vyzerá fajn 🙂 … daj tomu viac času. A ku mne sa tiež tak choval, cely rok. Chladne akoby nič .. nechápala som, chcela som vysvetlenia. Ale teraz na začiatku 2026 som si povedala, že už som urobila všetko a už nevladzem robiť viac .. a samozrejme mi pred troma týždňami volal ako veľmi mu chybám a ľubi ma … chvála Bohu zatiaľ to zvládam a neodpovedala som. Nechcem niekoho kto sa ma zbavil. Držím palce

@anonym_b46357 ako by som si zelala aby mi napisal ze ho to mrzi a nie ze robi zo seba obet a ani si neprizna, ako sa pretvaroval a ze mi klamal posledne tyzdne a dni pred tym …

enmery
Včera o 20:16
@anonym_autor

@anonym_b46357 ako by som si zelala aby mi napisal ze ho to mrzi a nie ze robi zo seba obet a ani si neprizna, ako sa pretvaroval a ze mi klamal posledne tyzdne a dni pred tym …

@anonym_autor Viedla by to iba k tvojej ešte väčšej viazanosti. Prajem ti fakt, aby si sa dozvedela, że je s inou. Lebo sa drẓžíš hlúposti, ltoré Ti len viac ubližujú.

anonym_b46357
Včera o 20:32
@anonym_autor

@anonym_autor viem, ale to by iba predĺžilo Tvoje trápenie. Chlap ktorý od Teba takto odíde si Ťa nezaslúži. Máš na oveľa oveľa viac aj keď to teraz nedokážeš vidieť …

ivicatolic
Včera o 20:48
@luccys

@ivicatolic To ju urcite nenapadlo, mysliet pozitivne 🙄 lebo to sa len tak zobudis a povies si, dnes budem happy. To je asi taka rada, ako ked je niekto vystresovany a niekto mu povie "nestresuj"

@luccys a teraz tu ideš akože čo spochybňovať...tak nech si zaplatí psycháča a ten jej povie to isté

enmery
Včera o 21:02
@ivicatolic

@luccys a teraz tu ideš akože čo spochybňovať...tak nech si zaplatí psycháča a ten jej povie to isté

@ivicatolic Choď sa venovať Ficovi ty ficoovca a nepíš tu bludy.

ivicatolic
Včera o 21:11
@enmery

@ivicatolic Choď sa venovať Ficovi ty ficoovca a nepíš tu bludy.

@enmery rozkazovať môžeš doma, pozdravujeme 💋

Strana
z2