Kontrola zo sociálky pri rozvode. Na čo sa pripraviť?
Ahojte, ako vyzerá kontrola zo sociálky pri rozvode? Odišla som od manžela, rozvadzame sa v dobrom ale bola som upozornená, že keď sa nezdržujem na mieste bydliska sociálka vramci rozvodoveho konania príde. Čo všetko pozerajú? Ako vyzerá taká návšteva?
V podstate si myslím že sa nemám čoho báť ale zatiaľ máme byt tak "slabšie" zariadení.
Syn má 2,5r. Ja mám len rodičovský takže to nejde tak rýchlo ako by som chcela.
Základné veci samozrejme ako práčka, chladnička, šporák atď máme.
Pokreslene steny sú problém? Alebo pozerajú aj na takéto detaily alebo nie?
@anonym_autor iba sa prídu pozrieť, či reálne niekde bývate a či to nie je úplná stoka. Stačí ak tam máte aký taký nábytok- najmä posteľ a čisto - v zmysle, že nežijete ako potkany, na kope 💩.
@anonym_7f2b7d aha, ďakujem, samozrejme, dieťa má vlastnú posteľ, komodu na oblečenie a aj skrinky na hračky, ja mam tiež v spálni posteľ a komody na veci. Len nábytok starší
@anonym_autor
Nemas sa coho bat. Mne boli 2x. Najprv som byvala s krasnkm byte kde sa anilen nepozrrli co kde mame, len obkukavali zaruadenir a potm ked som uz bola v podnajme s detmi tak len pozrela a daco napisala.
Neboj sa, pokiaľ je to slušné bývanie, dieťa má kde spať a čo jesť nebudú nič riešiť. Možno otvoria chladničku a skriňu.
u nás bola doma len moja mama. s pani si vypili v obývačke čaj a to bolo všetko.
Svokrovci nepustili ani do dvora pani z úradu , urobili cirkus - nadávky a krik. viac ich neobťažoval nik. Tak si vyber.
si myslím že to čo máš je úplne Ok.
Nemáš sa čoho báť, ide o to ci majú vhodné podmienky na bývanie, hlavne hygiena, zariadenie nikto nerieši.
Pre istotu maj v chladničke bežné jedla pre dieťa ( mliečne výrobky a zeleninu napr), misu s ovocím a keď vieš kedy prídu, uvarené jedlo, prípadne nejaký jednoduchý koláčik, aby voňalo v byte 😉. Ak máš slušne normálne a čisto v byte, vôbec nemaj stres, nepríde kontrola z hygieny lekarní
Ja tomu nerozumiem (ale nemusim zas vsetkemu). To chodia tieto kontrolorky aj do osady? A ak ano, co im odoberu deti alebo co? Ci to je zacielene len na .. koho vlastne?

@anonym_autor iba sa prídu pozrieť, či reálne niekde bývate a či to nie je úplná stoka. Stačí ak tam máte aký taký nábytok- najmä posteľ a čisto - v zmysle, že nežijete ako potkany, na kope 💩.