Odišla som od neho
Ahojte,kto čital moje predošlé fóra tak vie,že som sem písala o mojom partnerovi s ktorým som žila, hádali sme sa pre to,že podporoval finančne rodinu aj po tom čo sme sa k sebe nasťahovali, často ma urážal , nepomáhal mi doma a pod. Včera som sa odhodlala,odhlásila podnájom a odišla z bytu. Dnes si idem ešte pre nejaké veci. Najhoršie je,že sme spolu aj v jednom rovnakom zamestnaní. Začal ma bombardovať smskami a telefonátmi ako mu je všetko ľúto a pod. Viem,že je to len manipulácia. Viem, že som urobila najlepšie rozhodnutie. Boli sme spolu 1,5 roka a žili spolu iba 1 mesiac a už padali vulgarizmy a nadávky na moju adresu. Čo ma najviac pred pár dňami vydesilo a to bola pre mňa konečna bolo to, že pri hádke si sadol na zem a celý sa klepal. Pre mňa absolútny šok . Zrejme to emocionálne nezvládol . Ja som včera odišla a je mi jasné,že budem musieť všetko zmeniť čiže aj pracu. Dúfam,že sa cez to všetko psychicky dostanem a "strávim to". Máte nejakú podobnú skúsenosť? Ak áno,ako ste to znášali?
Neporadim.
Ale velmi ti drzim palce!!
ja by som prácu zatiaľ nemenila - ukáže čas čo z toho bude. držím ale palce, bude to chcieť pevné nervy…
@merida124 uplne sa vyhnut kontaktu. najst si terapeuticku podporu. vyriesit zakladne veci: byvanie, praca, financie na to, co potrebujes, zablokovat cislo/kontakt/stretavanie,.... vsetko. Jeho v tejto chvili riesit nemozes. Chranis seba. Ak treba, kontaktujes organizacie na ochranu zien /niektore poskytuju nudzove byvanie/. Stravit to stravis, ale najskor potrebujes vyriesit prakticke veci, popritom sa potrebujes ucit nastavovat si hranice. Ak potrebujes viac info, tak napis ss.
Urobila si dobre. Este ste len spolu zacali byvat a uz nadavky a vulgarizmi na teba? Tak to teda nie. (Nehovoriac, ze to by nemalo byt nikdy.)
A ten hystericky zachvat tomu dal korunu.
Nabuduce by vystartoval a zmlatil ta a este ti povedal, ze si nemala protirecit, ale mala si byt byt ticho, ze je to cele iba tvoja chyba.
Bude ti smutno. To ano. Aj ti bude chybat. Aj ta prepadnu nostalgicke spomienky a budes si v hlave prehravat, co vsetko sa dalo urobit inak a bla-bla-bla. Vyhod si to z hlavy. Nedalo. On nechcel.
Posmut si, no nemas za cim lutovat. Urcite nie.
@elika bývali spolu mesiac. také dramatické to nebude.
Urobila si dobre. Este ste len spolu zacali byvat a uz nadavky a vulgarizmi na teba? Tak to teda nie. (Nehovoriac, ze to by nemalo byt nikdy.)
A ten hystericky zachvat tomu dal korunu.
Nabuduce by vystartoval a zmlatil ta a este ti povedal, ze si nemala protirecit, ale mala si byt byt ticho, ze je to cele iba tvoja chyba.
Bude ti smutno. To ano. Aj ti bude chybat. Aj ta prepadnu nostalgicke spomienky a budes si v hlave prehravat, co vsetko sa dalo urobit inak a bla-bla-bla. Vyhod si to z hlavy. Nedalo. On nechcel.
Posmut si, no nemas za cim lutovat. Urcite nie.
@moonlight1210 áno, aj mi je takto všelijako ,ale toto čo sa dialo za ten krátky čas bývania spolu tak to bolo niečo neskutočné 😐😞nadávky,urážky, peniaze si jeho mama tajne sťahovala z jeho účtu a on nič (nastavila si trvalý príkaz) a keď som ju potom konfrontovala síce mu vrátila peniaze,ale nakoniec ešte ja som bola za zlu lebo som si ju dovolila konfrontovat.. a ešte keď som videla ten jeho záchvat ako sedí na zemi a trasie sa normálne zle mi prišlo rozplakala som sa zároveň som bola vydesená ..
@merida124 uplne sa vyhnut kontaktu. najst si terapeuticku podporu. vyriesit zakladne veci: byvanie, praca, financie na to, co potrebujes, zablokovat cislo/kontakt/stretavanie,.... vsetko. Jeho v tejto chvili riesit nemozes. Chranis seba. Ak treba, kontaktujes organizacie na ochranu zien /niektore poskytuju nudzove byvanie/. Stravit to stravis, ale najskor potrebujes vyriesit prakticke veci, popritom sa potrebujes ucit nastavovat si hranice. Ak potrebujes viac info, tak napis ss.
@elika ďakujem pekne za ochotu pomôcť, ja som sa vrátila naspäť domov k mame ,žiaľ musím riešiť čo ďalej s prácou keďže sme v rovnakej .. a asi sa budem z toho ešte nejakú dobu spamätávať ,cítim to.
@merida124 prácu by som nemenila (ak nie je on tvoj nadriadený), proste mu povedat, že je definitívny koniec a nech si to pojme ako chce, nech sa posadí na zem v práci, môže ti to byt jedno. Je to tvoj život, tvoje rozhodnutie, nemá ti čo vyčítať, ani ta riadiť. Koniec…
Gratulujem. Dobre si urobila,už treba len vydržať, pretože určite ťa bude kontaktovať a psychicky vydierať.
@elika ďakujem pekne za ochotu pomôcť, ja som sa vrátila naspäť domov k mame ,žiaľ musím riešiť čo ďalej s prácou keďže sme v rovnakej .. a asi sa budem z toho ešte nejakú dobu spamätávať ,cítim to.
@merida124 Ahoj, pozri,co sa prace tyka, uvidis, ci si ta v praci dovoli nejako atakovat, ak nie zatial to nechaj tak, ale ak by ti nedal v praci pokoj, pre tvoje vlastne bezpecie a pokoj odid. Uplne ho vsade zablokuj, nekontaktuj sa s nim, ani keby ti pisal srdcervuce vylevy! Ukoncila si to, a stoj si za tym! Ten koniec nebol z rozmaru, na to pamätaj. A ked sa prejavil po takej kratkej chvili byvania spolu takto, nechcem vediet, co by bol schopny este horsie do buducna voci tebe.Mysli na to, ked ti dojdu lutostive spomienky za vasim vztahom, ze ako ta ponizoval a vulgarne nadaval. Drz sa a bud silna!🍀
@merida124 Ahoj, pozri,co sa prace tyka, uvidis, ci si ta v praci dovoli nejako atakovat, ak nie zatial to nechaj tak, ale ak by ti nedal v praci pokoj, pre tvoje vlastne bezpecie a pokoj odid. Uplne ho vsade zablokuj, nekontaktuj sa s nim, ani keby ti pisal srdcervuce vylevy! Ukoncila si to, a stoj si za tym! Ten koniec nebol z rozmaru, na to pamätaj. A ked sa prejavil po takej kratkej chvili byvania spolu takto, nechcem vediet, co by bol schopny este horsie do buducna voci tebe.Mysli na to, ked ti dojdu lutostive spomienky za vasim vztahom, ze ako ta ponizoval a vulgarne nadaval. Drz sa a bud silna!🍀
@motylik2559 ďakujem za podporu ❤️💚 veru áno,je to smutné dosť, že čo dokázal po tak krátkom čase a ktovie čo by bolo ďalej keby neodídem ...🤦
@vler no on je taký,že sa somnou hada aj pred ľuďmi
@merida124 velmi dobre si urobila, ze si to utala hned v zaciatku. toto by dobre aj tak neskoncilo. co sa tyka prace, zatial nic nemen, spravaj sa profesionalne. rob si svoju robotu, ziadne kavicky ci obedy s nim, on mozno pocita s tym, ze casom ta zlomi a vratis sa k nemu. neviem do akej miery s nim musis spolupracovat, ci robite na 1 oddeleni a ak aj ano, pokial by prekrocil mieru, mas tam nadriadeneho, riesila by som to s nim ak by to inak neslo. praca sa dnes tazko hlada, pokial su s tebou spokojni a ty tiez, neodchadzaj, ved takyto clovek sa aj sam prejavi a nech riesia jeho za obtazovanie. akonahle by sa zacal hadat pred ludmi, proste otoc sa, odid, nenechaj sa vyprovokovat, nevenuj mu ani pohlad a ries to s veducim. chce to vela sil ale ale hovor si, ze musis to zvladnut. drzim palce.
@moonlight1210 áno, aj mi je takto všelijako ,ale toto čo sa dialo za ten krátky čas bývania spolu tak to bolo niečo neskutočné 😐😞nadávky,urážky, peniaze si jeho mama tajne sťahovala z jeho účtu a on nič (nastavila si trvalý príkaz) a keď som ju potom konfrontovala síce mu vrátila peniaze,ale nakoniec ešte ja som bola za zlu lebo som si ju dovolila konfrontovat.. a ešte keď som videla ten jeho záchvat ako sedí na zemi a trasie sa normálne zle mi prišlo rozplakala som sa zároveň som bola vydesená ..
@merida124 ACO má e
Zober si posledné veci alebo sa na ne vykašli a už tam nechoď a zablokuj si ho v mobile. Prácu zatiaľ nechaj tak uvidíš ako sa to vyvinie.
@merida124 vydržať - neustúpiť,👍👉🍀
@merida124 gratulujem k správnemu rozhodnutiu a držím palce, aby si čím skôr zistila, že bez neho ti je oveľa lepšie
@merida124 gratulujem k správnemu rozhodnutiu a držím palce, aby si čím skôr zistila, že bez neho ti je oveľa lepšie
@danica2711 ďakujem 🙂 to áno, viem,že to bude lepšie bez neho
@anonym_277c4a Si nahlásený/á...
@enmery ďakujem ti krásne, si veľmi zlata
@merida124 k tomuto len, ze na hadku je treba dvoch. Ak ide do vyvrtky, tak odchod, zavriet za sebou dvere. Nenechaj sa vtahovat do hadok.
@veselo_neveselo
hmmmm uz so to zažila? Ja ano. A ze vedel hadku vyvolat cadto a v sekunde. Zacala som nereagovat, ked som sa jasne a strucne vyjadrila uz. To az potom bol problem, kefsom pokojne odpovedala na blbe otazky - nepoviem ti, načo?? Cakala som uz x krat, kedy pi mne skoči.
Pokial ma niejljto nieco s hlavou, tam logika nema sancu.

@merida124 je naozaj nutne menit pracu- ak si v nej spokojna? Ved on sa predsa v zamestnani bude musiet chovat profesionalne, nie?