Problémy s expartnerom
Zdravim, viete mi poradit co robit ak sa mi dieta este ani nenarodilo ale priatel (niesme zobraty) ma stihol opustit uz pocas tehotenstva. Sposobil mi akurat tak psychicke aj zdravotne problemy, neprispel mi na doktorov ani na nic ani cent. Nezaujimal sa o moj stav iba obcas ako sa ma dieta. Stihol si najst dokonca uz aj priatelku. Podpisal mi otcovstvo ale priezvisko bude mat dieta moje. Nechem sa s nim ani len stretnut ani nemam zaujem o jeho navstevy ked sa dieta narodi. Vyhraza sa mi ze mi dieta zoberie ak mu budem branit. Poradte mi prosim co robit aby nemal pravo sa mi vyhrazat ze mi dieta vezme kedze doteraz nemal ziaden zaujem o mna ani dieta. Dakujem za vsetky odpovede.
@mawka
Ahoj tak to mam ja podobne.Tiez som z dvoma malymi detickami a ten hlupak si tu starsiu kupuje darcekom a co je horsie vzdy ked od neho pridu tak zistujem ako ju stale stve proti mne(myslim starsiu dcerku ta ma uz 5), je to horor,niekedy som uz v koncoch leba mna terorizuje psych.cez sms.a neviem co robit aby mi uz dal konecne pokoj.
@renka29 ajmoj hlupak si deti kupuje vecmi pretoze je s nimi za cely rok az 1 tyzden.Mna terorizuje tiez,vie neskutocne slovne ublizit.Ak by bol podnajom v inom okrese kde mam vsetku svoju rodinu tak nevaham a stahujem sa hned zajtra....ked si predstavim s kym som to zila,tak sa mi chce plakat,On je na koni pretoze zaraba strasne vela penazi,vyzivne mam nizke oproti jeho platu.Vymazala som si jeho cislo v mobile nechcem mat s nim nic spolocne ale aj tak ublizuje dalej.Dufam len ze sa mu to vsetko raz vrati aj s urokami

@bonaqa2013 Ešte že si si našla druhého. To je fajn.