S manželom nás spája už iba dobrý sex a vášeň pre cestovanie. Nič iné
Brali sme sa po dlhodobom spolužití asi 5 rokov cca sme spolu žili. Deti sme nikdy nechceli. Lebo sme dost cestovatelia takí kočovníci. Raz sme tam raz tam. Žijeme takým iným životom ako ostatné pary. Veľa chodí me túry a tak. Za hranice stan a tak. Dieťa tu nemá priestor. Príjmy máme tak tiež vselijako nič úplne stale. Sme takí dobrodruhovia. Dobrovolnicili sme a z toho sme žili roky na rôznych ostrovoch hoci obaja máme vs.
Na začiatku to bola Mega láska a prakticky po svadbe sme sa usadili. A manžel začal že ok Poďme že dieťa ešte stíhama máme len 36 obaja. Ja že určité nie. Ja nechcem. Chcem byť neviazana niecim. Moja dusa je proste inak nastavená. Ja pozeram práve letenky do Milána na víkend a tak. A stále pozeram kam. Ďalší mesiac pôjdeme.
Ako bola iskra teda zo začiatku najmä chémia tak tá nejak vyprchala. Manžel zostatol celkom. Nie je taký príťažlivý kus chlapa aký bol. trošku sa aj akoby opustil pribral.
Počas nášho manželstva pár ročného má sklamal Priserné veľa krát. Ja to neviem ani spocitat. Boli obrovské hádky, nesúlad. Dokonca som párkrát odišla
Tak rozchadzate sa vo velmi zavaznych temach, to, ze ste kedysi mladi cestovali, uzivali si zivot, nijake velke plany nemali sa u neho zmenilo...chce sa usadit, vidi ten vek a chce mat deti... zmenit nazor je legitimne v tejto teme, ale casto tym vznikne neprekonatelny odklon od povodneho planu u partnerov a jeden druheho nutit nemoze (mat aj nemat ma rovnaku vahu)...Pises o obrovskych hadkach, odchodoch...
Našla som. Manželovi v telefóne že mu volali cudzie ženské čísla plus som našla že si platil celé roky OF.
Toto má tak sklamalo ze. No neviete si to predstaviť. Bolesť sklamanie zo zrady sa stali súčasťou mojich dní.
Zistila som ze manžel má aj teda podviedol. Bol s nejakou von a balamutil ju nejaká srbka. Ja ani neviem ako odpustila som. Tvrdil ze to skončil.klamal potom klamstvo o vzťahu a také peniazoch.
Vždy vzdy od začiatku vzťahu sme mali dokonalý sex a intímny život. Pasovali sme si. O to to bolelo ešte viac. Keď som sa dozvedela tieto veci. Muž sa ale stále tvaril, že sa nič nedeje nestalo. To boli u lety. A on už v tom nefici.
Čiže čo nás spájalo a spája celý život bolo vášeň pre iné krajiny cestovanie a dokonalý priam Božský sex. Nikdy som taký sex s nikým ne zažila. Máme rovnaké chute fetise a pod. Zistila som. Ale že keď už ho vidím, beriem ho ok, páči sa mi ale nič viac. Necítim nic viac. Moje srdce za tvrdo voči nemu. Tak som sa stretla aj ja s dvoma mužmi na kavé. Aj aom si písala však čo. Aj on to robíeval. Prišla som. Na to že môžem mat aj desať chlapov keby ze chcem aj s mojou cudnou netypickou povahou.
Neviem ako ďalej. Bojim sa že uz nikdy taky sex nezaziem a že tí muži ďalší nebudú chcieť so mnou brazdiť svet a chapt moju povahu. Každý chce dieťa záväzky alebo svadbu a pod. Raz som sa už vydala. Neplánujem druhykrat. Manžel sa tvári ako má hroooozne moc miluje mucko úplný. Porobil však hrozne kraviny v našom vzťahu počas rokov že vôbec mal to svedomie.... Dôvera je u mna na nule. Spája nás iba rovnaký Lifestyle a sex nič viac je to ok a základ že to môže ešte po trvať či? Dá sa takto žiť? Dik za rady
A otázka?či si nám to chcela len oznamit
@aduskalac do písala som neskôr.. Stránka nefungovala
Tak rozchadzate sa vo velmi zavaznych temach, to, ze ste kedysi mladi cestovali, uzivali si zivot, nijake velke plany nemali sa u neho zmenilo...chce sa usadit, vidi ten vek a chce mat deti... zmenit nazor je legitimne v tejto teme, ale casto tym vznikne neprekonatelny odklon od povodneho planu u partnerov a jeden druheho nutit nemoze (mat aj nemat ma rovnaku vahu)...Pises o obrovskych hadkach, odchodoch...
@anjelicek26 dopísala som to. Blbol mk
Tak zacni tym, ze ta podvadza a oblbuje nejake zeny na zoznamkach... a vlastne ze na tie rande chodis uz aj ty... vy to mate uzavrete alebo ste krok pred "otvorenym" manzelstvom a chcete svoje slobody a tento lifestyle... mne by toto nevyhovovalo vobec. Bohuzial v jednom mas pravdu, najst si do buducna partnera, co bude sexualne nastaveny ako ty, bude ako hladat ihlu v kope sena... hlavne to, ze v tomto veku nechces klasicke veci, ako usadit sa a mat rodinu to este viac zredukuje.., ale ostat nie je alternativa, co by ti robila dobre...
Tak zacni tym, ze ta podvadza a oblbuje nejake zeny na zoznamkach... a vlastne ze na tie rande chodis uz aj ty... vy to mate uzavrete alebo ste krok pred "otvorenym" manzelstvom a chcete svoje slobody a tento lifestyle... mne by toto nevyhovovalo vobec. Bohuzial v jednom mas pravdu, najst si do buducna partnera, co bude sexualne nastaveny ako ty, bude ako hladat ihlu v kope sena... hlavne to, ze v tomto veku nechces klasicke veci, ako usadit sa a mat rodinu to este viac zredukuje.., ale ostat nie je alternativa, co by ti robila dobre...
@anjelicek26 ja z trucu pomsty som sa stretla a zo zúfalstva. Zúfali ľudia robia zúfalé Číny. Áno podvádzať má. Tvrdí že prestal ale neviem ja už nepatram trápi má to ale mam ho rada sex máme božský každý deň záleží mi na nom nedala by som keby ze sa mu niečo stane sme hlboko spirituálne pripojení. Robievame tantricky sex. Ja sexuálne nechcem iného chlapa. V živote nie . Otvorene manželstvo nie. Nikdy. Ja ho chcem mať pre seba. Len tým že obľboval ženy strašne sklamal dôveru mna nás zivot. Nedokazem znova byť k nemu taká ako predtým. Že láska áno mucko.. A už sú to roky. Vo mne sa niečo zlomilo. A zistila som že n by možno mal sex aj s inymi. Ale ja nie.
@anjelicek26 presne.. Nájsť muza v mojom veku čo rovnako rieši sex a čo má rovnaké priority je ani nie ❌ihla v kope sena. To nenajdem. Vidím všade dookola. Že to nepôjde. Ja som bola tak šťastná že som našla terajsieho. Každý muž a ktorým som kedy chodila sexovvala tak chcel deti.
Našla som. Manželovi v telefóne že mu volali cudzie ženské čísla plus som našla že si platil celé roky OF.
Toto má tak sklamalo ze. No neviete si to predstaviť. Bolesť sklamanie zo zrady sa stali súčasťou mojich dní.
Zistila som ze manžel má aj teda podviedol. Bol s nejakou von a balamutil ju nejaká srbka. Ja ani neviem ako odpustila som. Tvrdil ze to skončil.klamal potom klamstvo o vzťahu a také peniazoch.
Vždy vzdy od začiatku vzťahu sme mali dokonalý sex a intímny život. Pasovali sme si. O to to bolelo ešte viac. Keď som sa dozvedela tieto veci. Muž sa ale stále tvaril, že sa nič nedeje nestalo. To boli u lety. A on už v tom nefici.
Čiže čo nás spájalo a spája celý život bolo vášeň pre iné krajiny cestovanie a dokonalý priam Božský sex. Nikdy som taký sex s nikým ne zažila. Máme rovnaké chute fetise a pod. Zistila som. Ale že keď už ho vidím, beriem ho ok, páči sa mi ale nič viac. Necítim nic viac. Moje srdce za tvrdo voči nemu. Tak som sa stretla aj ja s dvoma mužmi na kavé. Aj aom si písala však čo. Aj on to robíeval. Prišla som. Na to že môžem mat aj desať chlapov keby ze chcem aj s mojou cudnou netypickou povahou.
Neviem ako ďalej. Bojim sa že uz nikdy taky sex nezaziem a že tí muži ďalší nebudú chcieť so mnou brazdiť svet a chapt moju povahu. Každý chce dieťa záväzky alebo svadbu a pod. Raz som sa už vydala. Neplánujem druhykrat. Manžel sa tvári ako má hroooozne moc miluje mucko úplný. Porobil však hrozne kraviny v našom vzťahu počas rokov že vôbec mal to svedomie.... Dôvera je u mna na nule. Spája nás iba rovnaký Lifestyle a sex nič viac je to ok a základ že to môže ešte po trvať či? Dá sa takto žiť? Dik za rady
@anonym_autor Chvalabohu ze nemate deti. Obidvaja ste vadni. Rozvedte sa a kazdy svojou cestou. Sex zazijes noblesny kade tade ked si dobrodruh
Zeny aj to po sebe citate? Ved to sa neda citat, tristo preklepov, bodky v strede vety…
Podvadzate sa, vzajomny respekt nula, on chce dieta - ty nie…ako ma toto sancu na buducnost? Ziadnu
Zeny aj to po sebe citate? Ved to sa neda citat, tristo preklepov, bodky v strede vety…
Podvadzate sa, vzajomny respekt nula, on chce dieta - ty nie…ako ma toto sancu na buducnost? Ziadnu
@anonym_59097b ja som jeho ne pod viedla.
A on že.. Dieťa by chcel do 40ky..tuzi po jednom. Ja nie proste.
@anonym_autor Chvalabohu ze nemate deti. Obidvaja ste vadni. Rozvedte sa a kazdy svojou cestou. Sex zazijes noblesny kade tade ked si dobrodruh
@anonym_9a4e0b no není to tak.. Taký sex nejde len tak.
Ja som. Mala dosť chlapov pred ním celkom. Okolo 8 ks... A žiadny mu ne siahal v sexe po clenky
@anonym_59097b on neviem či mal sexs nejakou. Asi nie.
Ale obľboval ženy. Čiže emocionálne bol neverný
Môj problem je že. Ja som mu to neodpsutilaa ani po rokoch.
On si myslí že áno a zabudnuté odfajknute. Neverim mu. Vravím že nás spája iba Lifestyle podobný a kvalitný sex. Nič iné. Už teraz.
Uzivaj si zivot, nemusis ho zboznovat rovnako ako na zaciatku. Nemusis sa nutne rozvadzat, proste len rob to co on. Maj v paži. Uzivaj si, rob co chces
Áno samozrejme ľubom ho svojským spôsobom.. Áno. Ale.. Už priste nie tak ako kedysi ked som žila v jeho klamstavch. On sa dušu je že so žiadnou nespal. Ale neviem nemám to ako spätne zistiť
Ešte raz spomen aký máte božský sex
A necudovala by som sa ak by on tie deti aj casom mal. S inou..
Uzivaj si zivot, nemusis ho zboznovat rovnako ako na zaciatku. Nemusis sa nutne rozvadzat, proste len rob to co on. Maj v paži. Uzivaj si, rob co chces
@anonym_f0e287 lenže ja som proste strelec Virgo. Ja musím mat v citoch poriadok aspoň. Štruktúru. Musím mat kontrolu nad tým všetkym. Ako stretáva sa nie píše im ešte nie.. To odhalenie má donieslo na Ad k psychiatrovi. Myslela som že som jeho jediná keďže mame dokonaly sex
Ak vas drzi len sex, tak to chcete takto o 10-20 rokov ked ti libido klesne, menopauza, co potom? Partneri by si mali rozumiet po kazdej stranke. On este moze mat deti s inou, ked sa rozijdete teraz, bude to fer pre obe strany...
A necudovala by som sa ak by on tie deti aj casom mal. S inou..
@anonym_f0e287 preco? Veď vedel aká som od počiatku. Že ja na toto nie som dista rodina a tak variť doma a pod. Ja radšej pozetam letenky niekam
Ak vas drzi len sex, tak to chcete takto o 10-20 rokov ked ti libido klesne, menopauza, co potom? Partneri by si mali rozumiet po kazdej stranke. On este moze mat deti s inou, ked sa rozijdete teraz, bude to fer pre obe strany...
@anjelicek26 Aha a ja čo? Zostanem sama a on láska môjho života moja soulnate.. Ženatý s inou?
@anonym_f0e287 preco? Veď vedel aká som od počiatku. Že ja na toto nie som dista rodina a tak variť doma a pod. Ja radšej pozetam letenky niekam
@anonym_autor no vedel, ale napriek tomu to spominal..
Pretlkali sme sa životom.. Nemali peniaze... Spali smr neraz na železničnej stanici čo došli peniaze v cudzine.. Pod stanmi v zime a tak v lesoch... Potom. Sme zas zarobili a tak. Proste život máme spojený.
@anjelicek26 Aha a ja čo? Zostanem sama a on láska môjho života moja soulnate.. Ženatý s inou?
@anonym_autor on nie je tvoja spriaznena dusa... bol kedysi... uz nie... ty budes hladat niekoho ineho. On sa zmenil, ludia sa menia pocas zivota velmi... dozreju do bodu, kedy niektore veci chcu, ktore kedysi nechceli... hlavne deti su taka tema... poznam xy parov, co si to jeden casom proste rozmyslel a mal dieta v novom vztahu...
Pamätam si že stopom sme raz šli až z Bulharska domov na Slovensko a len o chlebe a vode.... Pamätam ako dnes.. Na také veci sa nedá zabudnúť
@anonym_autor on nie je tvoja spriaznena dusa... bol kedysi... uz nie... ty budes hladat niekoho ineho. On sa zmenil, ludia sa menia pocas zivota velmi... dozreju do bodu, kedy niektore veci chcu, ktore kedysi nechceli... hlavne deti su taka tema... poznam xy parov, co si to jeden casom proste rozmyslel a mal dieta v novom vztahu...
@anjelicek26 tu ale nejde len o to dieťa... Ide o moje pocity.. Možno keby ze mi nebol tak strasnee ublizil tými zradami tak dieťa už je
Vsetci mame spomienky... aj krasne... ale to predsa neprevazi nad tym, ze lieta po zoznamkach, vyvolava cudzim zenam a s vysokou pravdepodobnostou ta aj podvadza... si schopna mu po tom vsetko doverovat?
ty nie si slovenska ze. Teraz ste usadeni na jednom mieste? mne to vychadza, ze ty ho milujes ( alebo len sex s nim) vyrazne viac ako on teba. Povol mu otvoreny vztah a snad si ho udrzis kym mu ina neprikyvne na dieta.
Nechapem co teda riesis - ak ti sex a cestovanie stoja za to, ze chces byt vo vztahu s takymto clovekom, tak s nim teda ostan a na duchaplne rozhovory si najdi niekoho ineho 🤷♀️.
Pre mna je zasa dolezitejsie to ako sa manzel ku mne sprava, ako spolu fungujeme a ako sa podporujeme ako uzasny sex ale tak asi mame kazdy svoje priority.
A hlavne nechapem co teda za radu cakas? Tak si najdi noveho, ktory bude splnat vsetko co chces a dovoli ti odbehnut si za ex zasulozit si 😵💫.

A otázka?či si nám to chcela len oznamit