icon

S manželom nás spája už iba dobrý sex a vášeň pre cestovanie. Nič iné

Včera o 13:09

Brali sme sa po dlhodobom spolužití asi 5 rokov cca sme spolu žili. Deti sme nikdy nechceli. Lebo sme dost cestovatelia takí kočovníci. Raz sme tam raz tam. Žijeme takým iným životom ako ostatné pary. Veľa chodí me túry a tak. Za hranice stan a tak. Dieťa tu nemá priestor. Príjmy máme tak tiež vselijako nič úplne stale. Sme takí dobrodruhovia. Dobrovolnicili sme a z toho sme žili roky na rôznych ostrovoch hoci obaja máme vs.
Na začiatku to bola Mega láska a prakticky po svadbe sme sa usadili. A manžel začal že ok Poďme že dieťa ešte stíhama máme len 36 obaja. Ja že určité nie. Ja nechcem. Chcem byť neviazana niecim. Moja dusa je proste inak nastavená. Ja pozeram práve letenky do Milána na víkend a tak. A stále pozeram kam. Ďalší mesiac pôjdeme.
Ako bola iskra teda zo začiatku najmä chémia tak tá nejak vyprchala. Manžel zostatol celkom. Nie je taký príťažlivý kus chlapa aký bol. trošku sa aj akoby opustil pribral.
Počas nášho manželstva pár ročného má sklamal Priserné veľa krát. Ja to neviem ani spocitat. Boli obrovské hádky, nesúlad. Dokonca som párkrát odišla

anonym_adbcc1
Včera o 13:53

Dieťa mu dať nechceš hovoris vkuse len o sexe a si čistý chaos. Väčšinou som na strane ženy... Ale chudák on

majlo1234
Včera o 14:00

Najdes si rozvedeneho s detmi, taki chcu sexovat, neboj nic

enmery
Včera o 14:04

Ved si si odpovedala, máš sebauctu tak nízko, že s ním ostaneš kvôli sexu. Môže sa Ti aj vykadit na hlavu. Tak nechápem založenie diskusie. Ja by som sa bála pohlavnej choroby, tento s tým neprestane nikdy. Si naivná, ak tomu veríš. Ale ty si s tým ok, tak je potom všetko vporiadku.

anonym_2e92eb
Včera o 14:04

Pocuj, a aky ste mali sex? Ok?

tundra
Včera o 14:06

Sex je tu za posledne dni,velmi vdacna tema😂.

natalka13
Včera o 14:08

@anonym_autor
Ako bola iskra teda zo začiatku najmä chémia tak tá nejak vyprchala. Manžel zostatol celkom. Nie je taký príťažlivý kus chlapa aký bol. trošku sa aj akoby opustil pribral.

ako pri tomto moze fungovat vyborny sex?
to ti staci aj robertko.

svetlonos
Včera o 14:11

@anonym_autor
tak a sup dole z carovneho oblacika o soulmade a hlbokom vztahu, laske tvojho zivota a postav sa nohami na zem - do reality!
Ste obaja nezodpovedni, zijete z ruky do huby (alebo roky zili) ale hlavne ze je dibry sex a ine krajiny. Kokis, ze v zime v stane v lese?? No kua taku lasku este nevymisleli!
A to som tiez mala jeden velmi intenzivny hlboky vztah, jedna basen!
Si nezodpovedna a mas syndrom horucich noh a si zavysla na sexe s nim. Ved ostan chvilu sediet na zadku bez hladania leteniek "a tak".
Teraz kde byvate? Mate byt/dom ci znova kdesi v lese v stane?
Mne to pride, ze utekas pred zodpivednostou v zivote, vy obaja.
Rozved sa, postav sa zivotu tvarou a nie chrbtom a aj muza najdes. Nie vsetci chcu deti ale skor zodpovednu zenu, ktora nebude o chlebe a vode len aby cestovala!
Ty sa zamysli nad sebou a uorac si v hlave. On ta neverou dostal na AD? Babkin gulomet!
Ty mas kooec inych nevyriesenych tem, s ktorymi on nema nic spolocne. Niet toho aby ma bezdetnu chlap neverny k psychiatrovi dostal!
Ten moj hlboky vztah s ex nal totiz tiez par "bonusov", kde nevera by bola fakt ze nic...
Ty pories v prvom rade svoju psychiku a az potom jeho toboz iny vztah. Bo takato rozbita a silno nespravne "ezo " naladena najdes ken dalsieho podivina.

simca06022011
Včera o 14:12

Ty sama nevies podla mna co chces, zijes v nejakom vysnivanom svete, z ruky do huby, zo dna na den, nevyhovuje ti ze on by chcel dieta, jeho vzhlad, ani spravanie, ani nic vlastne. Roky si sklamana, zatrpknuta.. ale AJ TAK to tahas dalej? co tak sa pozriet realite do oci, tak ako ty necitis, ani on uz viditelne nechce zostavat vetroplachom, mozno preto chodil po OF, balamutil ine... lebo uz chce nieco viac. Tak vylozte karty na stol, porozpravajte sa, ved ste predsa otvoreni ludia a chodte od seba. AK nebude problem to, ze ti vyhovovoal ako partner na lietanie kade tade a v podstate "nezavazny super sex". Proste vsetko na divoko, nezavazne, bez zodpovednosti...

anonym_1a0eb2
Včera o 14:13

tak ty si dobry sebec. ty chceš život bez zavazkov v podstate, nechceš dať jemu čo on chce (dieťa) ale on tebe musi dať čo ty chceš (vernosť). ak sa už aj obzeral v inych rybnikoch tak stači mu najsť taku, ktora mu to dieťa da a ty sa možeš rozlučiť aj s tym užasnym sexom aj s vernosťou. predpokladam, že aj to je dovod, prečo sa opustil ako si spominala, že pribral a tak. keď mate take nekonvenčne manželstvo, je velmi prekvapujuce že nehovorite otvorene medzi sebou aj o takychto veciach 🤷🏼‍♀️

anonym_208a46
Včera o 14:15

si uz prilis sklamana a bojis sa, ze lepsieho nenajdes, rozpadnute iluzie, ocakavania, vek, ktory sa prehupol do druhej polovice zivota, aj slobodomyselna zena potrebuje citit bezpecie, ty to s nim necitis, sklamal ta a s takym clovekom aj keby si chcela, tak dieta nebudes chciet mat, zacni sa odputavat, nemusis urobit razny koniec, alebo postupne, si nestastna a dlhodobo tsk fungovat nevydrzis

autor
Včera o 14:16
@anonym_1a0eb2

tak ty si dobry sebec. ty chceš život bez zavazkov v podstate, nechceš dať jemu čo on chce (dieťa) ale on tebe musi dať čo ty chceš (vernosť). ak sa už aj obzeral v inych rybnikoch tak stači mu najsť taku, ktora mu to dieťa da a ty sa možeš rozlučiť aj s tym užasnym sexom aj s vernosťou. predpokladam, že aj to je dovod, prečo sa opustil ako si spominala, že pribral a tak. keď mate take nekonvenčne manželstvo, je velmi prekvapujuce že nehovorite otvorene medzi sebou aj o takychto veciach 🤷🏼‍♀️

@anonym_1a0eb2 akože troska pribral ale skôr sediny mi Vadia.. Vždy mal krásne čierne vlasy teraz je šedivý. Ale tak pár kg navyše. Ale tak.. Tá atraktivita zostala ale tak pomenej no. Ale so všetkým sa dokážem stototznit. Len nie s nevera mi poza chrbát z jeho strany.mohol mat dieta keby mozno nezahybal. To zahybal eszd v čase keď dieta nechcel . .

autor
@anonym_208a46

si uz prilis sklamana a bojis sa, ze lepsieho nenajdes, rozpadnute iluzie, ocakavania, vek, ktory sa prehupol do druhej polovice zivota, aj slobodomyselna zena potrebuje citit bezpecie, ty to s nim necitis, sklamal ta a s takym clovekom aj keby si chcela, tak dieta nebudes chciet mat, zacni sa odputavat, nemusis urobit razny koniec, alebo postupne, si nestastna a dlhodobo tsk fungovat nevydrzis

@anonym_208a46 presne si vystihla moje pocity asi jedina

autor
@simca06022011

Ty sama nevies podla mna co chces, zijes v nejakom vysnivanom svete, z ruky do huby, zo dna na den, nevyhovuje ti ze on by chcel dieta, jeho vzhlad, ani spravanie, ani nic vlastne. Roky si sklamana, zatrpknuta.. ale AJ TAK to tahas dalej? co tak sa pozriet realite do oci, tak ako ty necitis, ani on uz viditelne nechce zostavat vetroplachom, mozno preto chodil po OF, balamutil ine... lebo uz chce nieco viac. Tak vylozte karty na stol, porozpravajte sa, ved ste predsa otvoreni ludia a chodte od seba. AK nebude problem to, ze ti vyhovovoal ako partner na lietanie kade tade a v podstate "nezavazny super sex". Proste vsetko na divoko, nezavazne, bez zodpovednosti...

@simca06022011 zatrpknuta som. Lebo má od Zubál pekne

simca06022011
Včera o 14:20
@anonym_autor

@simca06022011 zatrpknuta som. Lebo má od Zubál pekne

@anonym_autor tak co si hned neodisla?? places na nespravnom mieste, proste to ze ta on vraj odzubal, neznamena ze mas s nim byt.. viitelne ti to ale vyhovovalo, pokym on neprisiel do fazy, ked by sa aj usadil.

anonym_208a46
Včera o 14:21
@anonym_autor

@anonym_208a46 presne si vystihla moje pocity asi jedina

@anonym_autor mam po 40, muz ma odrbaval na sex zoznamkach, aj ked nie fyzicky, mna to zomlelo a uz viem, ze som vykrocila na inu cestu, citim to, otazka casu, kedy pride iny, neviem aky dlhy cas uplynul odkedy ti to urobil, ale ja napriklad odpustit neviem, len sa s tym ucit zit, ale moje morálne zasady a zitie uz nemam tak nastavene ako predtym, naco, kopa rokov venovana bezcharakternemu chlapovi, teraz je rad na mne, preto ta chapem, musis to cele pustit a uvidis ako sa to vyvinie

anonym_1a0eb2
Včera o 14:23
@anonym_autor

@anonym_1a0eb2 akože troska pribral ale skôr sediny mi Vadia.. Vždy mal krásne čierne vlasy teraz je šedivý. Ale tak pár kg navyše. Ale tak.. Tá atraktivita zostala ale tak pomenej no. Ale so všetkým sa dokážem stototznit. Len nie s nevera mi poza chrbát z jeho strany.mohol mat dieta keby mozno nezahybal. To zahybal eszd v čase keď dieta nechcel . .

@anonym_autor tak potom nesiel ani do vztahu s cistym stitom no... lebo taketo spravanie co opisujes z jeho strany ozaj sedi k niekomu kto hra na viac stranach s tym ze ma nejaku pevnu zem pri sebe (teba ako manzelku). dobrodruzstvo jak dobrodruzstvo. ci uz v karavane alebo na zoznamke.. ja by som uprimne neostala s nevernikom ani keby mal pocukrovany.

anonym_44b2c2
Včera o 14:40

No musis to mať ťažké lebo si verila spiritualne výnimočné a špecifické puto
A on to na plnej čiare zradil
Bez neho stracas čo? nemáš s kým ísť na dobrodružstvo a mať sex
S nim stracas čo?seba a všetko čomu si verila
Nejde to už späť a nikto nikoho nenútil niečo robiť nerobiť
Bolo to slobodné rozhodnutie a buď ho tak prijmes a žite svoj lifestyle
Ale ked nie, možno technicky stratis viac z lifestyle ale stále máš možnosť na niečo úprimné pravdivé

anonym_59097b
Včera o 15:09
@anonym_autor

@anjelicek26 Aha a ja čo? Zostanem sama a on láska môjho života moja soulnate.. Ženatý s inou?

@anonym_autor tvoj soulmate ta pravdepodobne podvadza.

Je jedno aj keby ste spolu zdolali Annapurnu, rozchadzate sa v zakladnych hodnotach, to ani sebelepsi sex nezachrani.

anonym_772054
Včera o 15:56
@anonym_autor

@anjelicek26 presne.. Nájsť muza v mojom veku čo rovnako rieši sex a čo má rovnaké priority je ani nie ❌ihla v kope sena. To nenajdem. Vidím všade dookola. Že to nepôjde. Ja som bola tak šťastná že som našla terajsieho. Každý muž a ktorým som kedy chodila sexovvala tak chcel deti.

@anonym_autor on chce dieta a tay nie... on sa chce usadit a ty nie... aj keby to teraz neako zas uhrate tak skor ci neskor ta opusti-lebo mate ine priority.. a sex nieje vsetko ... takze bude ostanes s muzom,co ta skor ci neskor opusti alebo sa s nim rozides a uvidis co ci koho ti zivot prinesie

anonym_4e642d
Včera o 16:18

@anonym_autor tak asi ho to už nebaví a chce, aby po ňom niečo zostalo. Otázkou však je, či by bol zodpovedný, podľa mňa nie. Doteraz bol dobrodruh, pri dieťati v 40tke sa už nezmení.

pralinka25
Včera o 16:38

to vazne?
sorry ale tento prispevok je totalny nezmysel. vsetko v nom a vsetko z neho. nema to hlavu patu casovu os ani logiku a takmer vo vsetkom si odporujes. tejto teme neverim ani trocha a ak je realna tak to nie je na AD ale aj ine lieky

ivik4
Včera o 16:41

Lustim krizovku alebo citam diskusiu 🤓?
Vsak ked sa tak velmi bojis ze uz nebudes mat s nikym dobry sex, ostan s nim. Nam je to naozaj jedno. Len netusim v akom svete zijes ak by mal byt jediny fajn chlap v posteli

anonym_861bf6
Včera o 16:55

.......... a tak....prď na to 🤣.............a tak.....no

anonym_97f419
Včera o 17:02
@ivik4

Lustim krizovku alebo citam diskusiu 🤓?
Vsak ked sa tak velmi bojis ze uz nebudes mat s nikym dobry sex, ostan s nim. Nam je to naozaj jedno. Len netusim v akom svete zijes ak by mal byt jediny fajn chlap v posteli

@ivik4 ked ty krizovku, tak ja sudoku a baba si asi mysli, ze ona sa po 40 nezmenila, nema ani jeden sedy vlas, ani vrasku ani gram tuku navyse.

@autor tvoj muz ta podvadza, minimalne virtualne a caka na maternicu pre svojho potomka, mozes sa aj na hlavu postavit, jeho bio hodiny bimbaju ako big ben a nic s tym neurobis, darmo, ze je macko so sedinami, zien je kvadrilion a ver tomu, ze sa nejaka ulakomi na jeho semeno. Clovek sa vyvija cely zivot, nemozes sa hnevat, ze sa zmenil jeho pohlad na deti a rodinu. Chce tu volaco zanechat a on citi, ze zivot mu dava poslednu sancu. Ty si len jeho sprievodkyna v zivote a on chce zenu, co mu da dieta, co sa mu obetuje, pri nej bude mat moc a pocit chlapa, lebo ju musi ochranovat a pri tebe zivot laro faro cestovanie a jemu sa uz nechce, lebo on ta uz nemusi ochranovat, lebo ty si jazdec a jazdis si svojim zivotom nesputana a slobodna on sa uz pri tebe neciti dolezity, preto hlada dalej. Pohlad chlapa.
🍿

anonym_04182f
Včera o 17:02

Prirodny ukaz. Chlap so zlatym penisom existuje ... 🙂

dahra
Včera o 17:03

@anonym_autor - myslím, že sex a free lifestyle ste povýšili nad všetko ostatné. Aj nad vernosť. Si v bode, keď si na ňom závislá. Myseľ to hovorí: nebudem mať jeho= nebudem stastna. Sex nie je láska. Láska nie je trucovita, ani druhému neubližuje. Sebčíte. Ty chces za každú cenu jeho, lebo sex. On chce sex, je mu jedno s kým. Váš vzťah je ako stôl na jednej nohe. Vždy sa bude triasť.

anonym_64d25c
Včera o 17:20

Ja teda nepoznam ziadnu zenu, ktora zo zufalstva robi Čínu 🤷‍♀️

mici88
Včera o 17:46
@anonym_f0e287

A necudovala by som sa ak by on tie deti aj casom mal. S inou..

@anonym_f0e287 nechcem strašiť ale ak naozaj po dieťati tak túži tak je to veru veľká pravdepodobnosť a ešte aby aj pani manželka nezistila až pri rozvodových papieroch , že už nejakú zbuchol. Keď už podvádzal predtým tak za mňa veľké pravdepodobnosti.

enmery
Včera o 17:47

Tebe vadia šedivé vlasy? Uf, ešte že ty nestarnes a nikdy šedivé vlasy mat nebudeš, ani vrásky, ani gram navyše...on je debo kvôli nevere, ale ty od neho ďaleko neutekáš.

anonym_0825a6
Včera o 18:23

Prosím ťa, tu robíš z toho vedu 😀
Tantrický sex... Na to sú kurzy, vychováš si nejakého zajačika, keď ti vadia jeho šediny. Keď dobre vyzeráš, zajačik dlho pri tebe vydrží. Dnes je to moderné, keď má žena mladšieho partnera. Je veľa takých, čo hľadajú staršiu ženu, lebo im v detstve chýbala mamka. Musela chodiť do roboty.
No a keď ho už omrzíš, tak si nájde seberovnú a urobí si dieťa s ňou.
A ty budeš už v takom veku, že mu na cestu od teba, do batôžka buchty zbalíš a keď bude odchádzať v zime, tak aj šál upletieš. Neboj nič, dobre bude.