icon

Váš názor na ženy, ktoré bránia otcom stretávať sa s deťmi

zandaa
18. máj 2015

Aby som to upresnila, brat sa mi stazuje, ze jeho ex mu dovoli sa stretavat s 3 rocnym synom len tolko kolko maju urcene sudom, nic viac. Pritom brat ma so synom dobry vztah, venuje sa mu a ked ho chce niekde zobrat, tak moze iba v nedelu, alebo v stredu poobede, ked ma urcene sudom. Ked je nejaka akcia mimo tychto dni, tak nemoze. Brat je slusny, normalny o dieta sa vie postarat. Jeho ex mu hovori, ze ked nebude platit vyssie vyzivne, tak mu ho viac neda.
Aky mate nazor na taketo matky a ako proti nim bojovat???

Strana
z5
zandaa
autor
21. máj 2015

@wolf1
Smutne ako si dopadol☹ A najhorsie na tom je, ze cas, ktory si s detmi mohol prezit ti uz nikto nevrati a ani nevykompenzuje. A ver mi, ze su to najkrajsie chvile v zivote, o ktore taketo suky, ()pardon za vyraz, ale inak ich neviem nazvat) pripravuju otcov, ktori maju zaujem o svoje deti. Ale pre ne je pomstychtivost a chamtivost prednejsia ako dobro dietata a nase sudy a urady na to vobec nepozeraju, presne ako pises. A ked si tu este nieco dovolis napisat, tak ta tu niektore feministky a zeny zatrpknute na muzov idu ukamenovat. Smutne☹ Ale to je bohuzial obraz dnesnej doby, lasku a dobro nahradili peniaze a vypocitavost.

rony15
25. máj 2015

Ten tvoj brat moze byt aj slusny chlap a dobry otec, ale ty sa mi nezdas, slovo peniaze, vypocitavost, dovolenky,zakerna svagrina, tu spominas naliehavejsie a castejsie ako samotne zaujmy dietata.

Ako prvoplanovo si zacala s tym, ze dieta je chude a osumtele, urcite preto, lebo mater minie na sminky... neboj, nehladuje, v dalsom prispevku si sa pozabudla a spomenula, ze je zdrave a nepotrebuje lieky...asi je len stihle, ze jo...

Hovori ti nieco pojem kriticke myslenie? Tak sup na wiki...pa.

zandaa
autor
25. máj 2015

@rony15
To ze je zdrave znamena, ze nema nejake vrodene choroby, alebo nieco na co nemusi mat specialnu stravu alebo lieky. Ale to nevylucuje, ze ma zlu stravu a je chuducke, problemy sa mozu objavit neskor. Co povies na to, ze 3 rocny chlapec ma 10kg pri vyske 95cm. Ked uz tolko studujes wiki, tak si pozri, kolko by mal vazit 3 rocny chlapec.
Riesim tu zaujem dietata stretavat sa s otcom ak si si nevsimla..

rony15
25. máj 2015

Ty si tazky pripad, maj sa krasne

sisaha
25. máj 2015

@zandaa a co povies na to, ze 6 rocna vazi 16 kg a zaver je ten, ze ide o predispoziciu a dieta je zdrave, iba drobne? Tabulkami sa v tomto pripade neriadi ani lekar

dm1
25. máj 2015

@zandaa nas vazil tiez isto tolko.... teraz mal 6r a ma uz konecne 17kg a to este min.rok mal medzi 14-15kg stale :p. Fakt taketo vyhlasenia ze dieta ma zlu stravu lebo je chude a male je ozaj silna kava jeho matka by ta mohla za to aj zazalovat :p. Dieta niesu tabulky a grafy ak ma brat podozrenie nech zajde za maleho pediatrom ma na to isto ako otec narok

sophia85
26. máj 2015

s prepáčením je to krava.Nieže by bola rada,že sa o syna zaujíma,ale robí prieky kvôli peniazom.Trápne fakt.my sme sa s ex na súde dohodli,že ju môže vidieť kedy chce,a aj tak za ňou nechodí.Niektoré ženy si fakt nevážia niektoré veci.

zandaa
autor
26. máj 2015

@sophia85
Suhlasim

zandaa
autor
26. máj 2015

@sisaha
Podla tej vysky moc drobny nie je a chudy tiez nema byt po kom.
Ale paci sa mi ako si hned urcila diagnozu a ani si ho nevidela🙂

sisaha
26. máj 2015

@zandaa mne sa paci ako hned zhodnotis stav, ale jeho matka nie si. A predpokladam, ze ani po lekaroch s nim nebehas.
Btw. treba sa pozerat na rodicov, ked boli malí, nie ked su dospelí a mozu mat kilá naviac. ja som mala 16 kg v 4 rokoch
moja dcera mala v troch rokoch cca 92 cm a vyhodnotena bola ako drobna. Ale nejdem sa s tebou hadat.. aj tak poznas iba svoju pravdu

dm1
26. máj 2015

@sisaha presne aj nas to ma preto lebo my sme boli s muzom rovnaky a nikto by to na nas teraz nepovedal cele detstvo som bola velmi drobunka aj o rok neskor som preto isla do skoly a teraz nadvaha :p. manzel detto drobny a veeelmi chudy cele detstvo teraz ok. mne sa nepaci ked sa nieco len zhodnoti ved ked ma fakt otec pochybnosti nech sa ide infomovat k lekarovi ale proste len skonstatovat isto mu nedava dobre jest lebo je drobny tak to je sila :o

sojorez
31. júl 2015

Zvycajne sa do takychto emotivnych diskusii nezapajam,pretoze sa to vacsinou zvrhne na "my sme ti dobri,oni ti zli"... zandaa,diskusiu si zalozila pred par dnami,tak snad z pozicie snaziacej sa sestry si uz bratovi poradila,ze jediny sposob ako byt castejsie so synom je ziadost o upravu styku.... aby som bola nestranna,rovnaku moznost ma tvoja exsvagrina na zvysenie vyzivneho... ak ju brat nevyuzije,evidentne mu staci,ze si volka v pozicii chudacika,co nemoze mat syna castejsie kvoli mrche ex a necha sa polutovat....zmena je len na nom,ty z pozicie sestry a exsvagr. nic ine nespravis,akurat viris vasne.... na margo vyjadreni stavu chlapca,ak sa bratovi nieco nezda,ma moznost to riesit s pediatrickou,rovnako ako pediatricka by riesila zaostavanie v raste,keby bolo evidentne,ze sa matka nestara.... to,ze tvoja exsvagr. ma cierny prijem by si mala brat ako dar od boha,lebo keby financne nevykryvala,mohla by podla zakona ziadat od tvojho brata aj vyzivne na seba a to uz si fakt neviem predstavit,aku diskusiu o zlatokopkach by si tu rozprudila.... je to o nich dvoch a cim menej ludi sa do toho spara tym skor to vyriesia k spokojnosti tvojho synovca...

sarlota19
11. aug 2015

Brat nech sa nesťažuje tebe ale na súde..... to po prvé, po druhé nikto z nás tu nepozná názor aj druhej strany čiže matky.....ty si matka ?????? skús sa vžiť aj do druhej strany, že ona matka je tá ktorá dieťa porodila a vychováva.

sarlota19
11. aug 2015

Brat nech sa nesťažuje tebe ale na súde..... to po prvé, po druhé nikto z nás tu nepozná názor aj druhej strany čiže matky.....ty si matka ?????? skús sa vžiť aj do druhej strany, že ona je matka tá ktorá dieťa porodila a vychováva a dieťa má mať životnú úroveň ako jeho rodičia.

guinevre
11. aug 2015

@sarlota19 Zaujimave, ked je tema o tom, ze chlap ma problem s byvalou, tak "nikto nepozna nazor druhej strany", "skus sa vzit do druhej strany"... Ale ked zena ma problem s chlapom, tak chlap je hned svina, idiot atd. Treba mu len zvyzit vyzivne a cim menej davat dieta. Ziadne "vzi sa do jeho koze, nepoznas detaily, nesud hned...". Akoze, fajn, tvoj koment je ok, len naozaj tu pouzivatelky maju dvojite moralne standardy - jedny pre zenu a druhe pre muza 😀

sarlota19
11. aug 2015

@guinevre nie je to uplne tak .......pretože chlap bol opísaný ako najidealnejší otec a matka ?????
otec by si mal však uvedomiť tak ako aj matka že dieťa nie je na vine ich rozpadu manželstva.

guinevre
11. aug 2015

@sarlota19 Ano, ano, ved tak aj zeny ked maju problem, o sebe pisu v tom najidealnejsom svetle, a o chlapoch vsetko najhorsie, tak tomu hned automaticky treba verit. 😎

mamulka211
12. aug 2015

muz aj zena sa maju podielat rovnako na vychove svojho dietata, ktore na svet nepriniesol bocian a nezhodil im ho do komina, ale ho tu obaja dobrovolne pocali. Preto aj ich financna a fyzicka starostlivost o dieta ma byt pol na pol a pokial sa otec od rodiny odstahuje a nemoze sa o dieta starat aj fyzicky, tak by som povedala, ze jeho financny podiel by mal byt aj vyssi, ako podiel matky, lebo ta sa uz tym, ze sa pre dieta fyzicky obetuje, onho stara. Ak otec bezdvodne na svoje dieta nechce financne prispievat, nemal by mu ani byt umozneny styk s dietatom, aj ked nato nemame zakony, ale je to nespravodlive. a basa natvrdo a kopat kanaly , nech sa uvedomi.

sarlota19
12. aug 2015

@mamulka211 veľmi pekne napísané......naozaj ale naše zákony majú diery

Strana
z5