icon

Aké ste mali reakcie po odchode od narcistu?

repelent
7. aug 2026
anonym_4c61c0
7. aug 2026

Gratulacie okolia?

anonym_6ede58
7. aug 2026

Myslíš od neho samotného? Že bez neho to nedokážem a vrátim sa a ešte ho budem prosiť o prijatie. Že som neschopná, nepoužiteľná v reálnom živote. Hlboko sa mýlil.

anonym_6ede58
7. aug 2026

Jeho rodina a aj moja rodina ma odsúdili. Nevadí, prežili sme to s deťmi úplne od nuly a bez ich pomoci.

anonym_687153
7. aug 2026

@repelent že som bola ja tým najhorším človekom na svete,že ja som rozbila našu rodinu,že som vyhodila tak dobrééého chlapa...nikto mi neveril,čo sa u nás doma dialo,ani vlastná mama,rodina,okolie...a je mi to už srdečne jedno,padol mi balvan zo srdca,rok som sa dávala psychicky doporiadku a stále je to náročné.Zdravie si to odnieslo...Ako rodičia fungujeme,ale tie jeho manipulácie už okresal,už si nedovolí...

anonym_9cf01d
7. aug 2026
@anonym_687153

@repelent že som bola ja tým najhorším človekom na svete,že ja som rozbila našu rodinu,že som vyhodila tak dobrééého chlapa...nikto mi neveril,čo sa u nás doma dialo,ani vlastná mama,rodina,okolie...a je mi to už srdečne jedno,padol mi balvan zo srdca,rok som sa dávala psychicky doporiadku a stále je to náročné.Zdravie si to odnieslo...Ako rodičia fungujeme,ale tie jeho manipulácie už okresal,už si nedovolí...

Veru tak to sú tak "dobrý, starostlivý chlapi" hlavne podľa ich matiek .Len sa zbaviť takého lebo je to diabol v ľudskej koži

domkakvet
7. aug 2026

@repelent je uplne jedno aka reakcia bude, ak s nim zostanes, tak ta znici, jednoducho to musis ukoncit nech je ako chce a samozrejme musis pocitat s tym, ze lahky koniec to nebude.

repelent
autor
8. aug 2026

Máte pravdu, bojím sa čo bude aká reakcia, čo všetko mi vezme alebo nedá ... Ale už musím nejak z toho von ...

repelent
autor
8. aug 2026
@anonym_9cf01d

Veru tak to sú tak "dobrý, starostlivý chlapi" hlavne podľa ich matiek .Len sa zbaviť takého lebo je to diabol v ľudskej koži

@anonym_9cf01d presne toto mám aj ja z obidvoch strán to počúvam jaký úžasný chlap 😀

anonym_9cf01d
8. aug 2026
@repelent

@anonym_9cf01d presne toto mám aj ja z obidvoch strán to počúvam jaký úžasný chlap 😀

Sám seba chváli pred ostatnými .Pred rodinou je k žene ako med ale akonáhle sú sami tak je kadejaka...... Najzaujímavejšie je to že od takých "dobrých chlapov"každá jedna doslova ušla.Bohuzial pravdu som sa dozvedela až keď som snim bola vo vzťahu

anonym_51dc4a
8. aug 2026

Priprav sa na to, že aj po rozchode ta bude kontaktovať.Narcisti neukoncuju vztahy definitivne.Aj keď majú inu, aj po rokoch, kedykoľvek sa mozu ozvať.Nie preto, že by ta chcel naspäť ale kŕmenie ega, čerpanie energie.Hadzu navnady a čakajú či sa exky chytia a tým sa zivia.Takze ak nemáte žiadne záväzky, všetky vazby prerušiť, zablokovať lebo určite si bude chciet ego honit
Pozri si videa Dvořáka na YT.Drzim palce

shreek
Včera o 18:49

Dobrý večer a žena Narcistka máte skúsenosť?Poprosím rp

anonym_0745bb
Dnes o 05:28
@anonym_6ede58

Jeho rodina a aj moja rodina ma odsúdili. Nevadí, prežili sme to s deťmi úplne od nuly a bez ich pomoci.

@anonym_6ede58 a kde si sla? Na rodicaku ešte si odišla? Da mi niekto podnajom keď beriem len rodicak?

anonym_6ede58
Dnes o 07:56
@anonym_0745bb

@anonym_6ede58 a kde si sla? Na rodicaku ešte si odišla? Da mi niekto podnajom keď beriem len rodicak?

@anonym_0745bb Ešte keď sme boli spolu, som šla do práce. Systematicky som si vopred všetko naplánovala a našetrila som si peniaze na nový začiatok. Od úst som si odtrhala, nič som si nekupovala žiadne zbytočnosti, len aby som našetrila na bývanie a jedlo. Jemu som musela idovzdávať tiež peniaze. Nikto ti nič zadarmo nedá. Musíš zamakať a spoliehať sa sama na seba. Koľko rokov má tvoje dieťa? Alebo máš viac detí? Mne pomohla veľa aj siciálka a úrady. Treba sa o všetkom vopred informovať a všetko si vopred naplánuj.