Aké výživné môže súd určiť na dcéru?
dobry den je tu niaka maminka s viacerimi detmi co platy vyzivne na dceru ? kolko moze sud urcit vyzivne ked plati vysoky najom a ma este 2 deti dakujem
kolko ma dcera rokov? kolko zaraba zena a kolko muz? ake su realne naklady?
Toľko koľko sú náklady na dieťa.
Dieťa - tvoja dcéra potrebuje jesť, potrebuje školské pomocky, oblečenie, obuv, možno lieky, vitamíny, možno chce chodiť na krúžok, potrebuje hygienické potreby a drogeriu
Každá žena by mala mat len toľko deti o koľko sa dokáže postarať, napr finančne
@anonym_bef01a
@anonym_49aa37 https://www.modrykonik.sk/forum/rozchod-rozvod-vyzivne/mam-sancu-na-zvysenie-vyzivneho/
@anonym_bef01a
@anonym_49aa37
@minenkaa nechutná je. Decka vyrába jak na pase a prstom ukazuje na ciganov a sama je ešte horšia
@minenkaa Ano, to je ona. Ked som videla 'niaki, viacerimi', hned som vedela, kolka bije. Heh.
@luccys prepacte ale nechapem co tu riesite som uplne ina maminka ako hentam pytala som sa ohladom jednej kamaratky ktora je slobodna a byva u kamarata jej dcera ktora ma 10 rokov chce byt u otca a ona jej v tom nebrani nechapem preco riesite niaku mamicku druhu o ktorej si myslite ze som to ja
@minenkaa nechutná je. Decka vyrába jak na pase a prstom ukazuje na ciganov a sama je ešte horšia
@anonym_49aa37 poprosim pozrite komentar vyssie ja niesom ta mamicka co davala niaky prispevok riesim uplne nieco ine dakujem
@anonym_49aa37 poprosim pozrite komentar vyssie ja niesom ta mamicka co davala niaky prispevok riesim uplne nieco ine dakujem
@anonym_autor cca 250 eur
@anonym_autor cca 250 eur
@anonym_f936ba kamaratka ma 900€ najom myslim ze tolko by jej sud nedal pokial viem da sa aj minimalne platit ma este dceru co chodi do skolky chodi na obcasne brigady ale nie stale len ked potrebuju tam zarobi za 2 dni 100€ a to vedcsinou dava na oblecenie potraviny
@anonym_f936ba kamaratka ma 900€ najom myslim ze tolko by jej sud nedal pokial viem da sa aj minimalne platit ma este dceru co chodi do skolky chodi na obcasne brigady ale nie stale len ked potrebuju tam zarobi za 2 dni 100€ a to vedcsinou dava na oblecenie potraviny
@anonym_autor súd nezaujima koľko platí nájom
@anonym_autor myslim, ze minimalne tych 200, ved chodi do skoly, urcite ma kruzky, rastie, to stale treba oblecenie, topanky.... A ono nezalezi, ze ma "maminka" nizky prijem.... Ani na tom, aky ma najom. A ani na tom, ze ma dalsie deti.
@anonym_autor Samozrejme.
@anonym_autor povedz kamaratke nech platY mensi najom a nech svojmu decku da take vyzivne, ake treba
@luccys prepacte ale nechapem co tu riesite som uplne ina maminka ako hentam pytala som sa ohladom jednej kamaratky ktora je slobodna a byva u kamarata jej dcera ktora ma 10 rokov chce byt u otca a ona jej v tom nebrani nechapem preco riesite niaku mamicku druhu o ktorej si myslite ze som to ja
@anonym_autor 200 - 250 eur je na 10 ročnú reálna suma, ktorú súd schváli
Dávaš veľmi protichodné info.Ked už chceš písať, skús tak, aby údaje sedeli.Prv sa pýtaš na výšku výživného pre dcéru ženy, ktorá má okrem spomínanej dcéry ešte 2 deti a má vysoký najom.Potom píšeš,ze zena býva u priateľa a jej 10r
dcéra u otca,neskôr, že má ešte jedno dieťa a platí 900€ nájom
Naco sa dalej mnozis, rodis kazde dva roky, ked nevues financne zvládnuť prvé dieťa.
Prvá téma je tvoja, motas sa s info, sama nevues co pises.
A pre 8r dueta aj 200, 250e.
Mas co robiť, treba makať nie dookola rodiť.

Toľko koľko sú náklady na dieťa.
Dieťa - tvoja dcéra potrebuje jesť, potrebuje školské pomocky, oblečenie, obuv, možno lieky, vitamíny, možno chce chodiť na krúžok, potrebuje hygienické potreby a drogeriu
Každá žena by mala mat len toľko deti o koľko sa dokáže postarať, napr finančne