Ako dlho vás muž podvádzal ?
Ako dlho vás muž podvádzal ? (Poprípade vy jeho vy ju žena muža) ako ste na to prišli?
Mňa 8 mesiacov. Potom sme sa rozišli. Brat podvádzal svoju ženu 3 roky. Potom tá jeho milenka zaklopala u nich doma jeho žene na dvere a bolo po podvádzaní. Brat milenku nechal, dobre ju prefackal že liezla k nim domov a so ženou sa udobril. Ďalšieho čo poznám tak sa raz vyspal s nejakou ženou a celá dzedzina o tom vedela, lebo sa s ňou vyspal na zájazde, žena sa s ním okamžite rozviedla. A ďalšieho čo poznám, tak ten žil so ženou spokojný život, išiel na služobku a na druhom konci republiky si urobil decko s milenkou. Jeho žena sa o tom dozvedela keď to dieťa malo už pár rokov, potom sama posielala alimenty tej milenke, keď bol jej manžel zaneprázdnený.
Mňa 8 mesiacov. Potom sme sa rozišli. Brat podvádzal svoju ženu 3 roky. Potom tá jeho milenka zaklopala u nich doma jeho žene na dvere a bolo po podvádzaní. Brat milenku nechal, dobre ju prefackal že liezla k nim domov a so ženou sa udobril. Ďalšieho čo poznám tak sa raz vyspal s nejakou ženou a celá dzedzina o tom vedela, lebo sa s ňou vyspal na zájazde, žena sa s ním okamžite rozviedla. A ďalšieho čo poznám, tak ten žil so ženou spokojný život, išiel na služobku a na druhom konci republiky si urobil decko s milenkou. Jeho žena sa o tom dozvedela keď to dieťa malo už pár rokov, potom sama posielala alimenty tej milenke, keď bol jej manžel zaneprázdnený.
@anonym_773dd8 Prefackal? Dobry chuj,prepac. Obrabat ju 3 roky to mu nevadilo.
@marca12 No to hej. Nejdem si ho obraňovať. To nemal robiť. Asi sa jej chcel zbaviť, tak bol k nej drsný. Ona vraj bola hysterická, ale potom sa stiahla, dala mu pokoj.
@marca12 No to hej. Nejdem si ho obraňovať. To nemal robiť. Asi sa jej chcel zbaviť, tak bol k nej drsný. Ona vraj bola hysterická, ale potom sa stiahla, dala mu pokoj.
@anonym_773dd8 a teraz možno podvádza s nehysterickou. By som sa na takého debila vykašľala, 3 roky mu bola dobrá okrem ženy hysterka a potom "chudáčik" ešte fyzicky napado tú ženu. Ale tak možno mláti aj vlastnú ženu, ktovie.
Mojho brata ex podvadzala celych 9 rokov,no tri deti maju, lenže nevieme, či všetky skutocne sú jeho a platí na nich výživné, aspoň jedno z nich si myslíme, že jeho nie je, ale čo z toho, keď uz ma pred 18ku
Poznám opačný prípad. Ženatý chlap, doma tri deti, si našiel mladú 18r milenku. Žena zistila, kto je milenka, zistila, kde býva. Zaklopala s deťmi u nich na dvere. Otvorili rodičia, dcéra nebola doma. Posedela u nich s deťmi, pokecali. Dcéra prišla domov, manželka jej oznámila, že jej muža prenecháva, a zároveň tu sú dve deti, že kľudne v striedavej ich vedia mať. Mladá baba šokovaná, s chlapom sa rozišla. Čo je teraz s tým párom, nevieme...
Trvalo to zopar mesiacov na etapy. Zalubila som sa seriozne vazne do kolegu ale mala som dlhorocne manzelstvo. Nevedela som sama co mam so sebou urobit. Priznala som sa sama.
@anonym_773dd8 a teraz možno podvádza s nehysterickou. By som sa na takého debila vykašľala, 3 roky mu bola dobrá okrem ženy hysterka a potom "chudáčik" ešte fyzicky napado tú ženu. Ale tak možno mláti aj vlastnú ženu, ktovie.
@anonym_90d0a9 Vidím, že aj ty si hysterická 😂
Možno jej nasluboval že sa rozvedie a ožení sa s ňou. Preto išla k nemu domov za manželkou urýchliť rozvod. Miesto toho ju chlap zbil. Je to riadna sviňa ten chlap .
@anonym_90d0a9 Vidím, že aj ty si hysterická 😂
@anonym_773dd8 jasné, čo iné čakať od sestry debila
Pol roka vraj podvádzal kým som na to neprišla. A keď som našla dôkazy, tak ešte za tým asi 2-3 mesiace sa stretávali, písali. Prišla som na to tak že odrazu si zahesloval mobil, sprchoval sa vždy ráno keď išiel do práce/ predtým iba večer/, začal sa holiť komplet aj nohy, vraj z hygienických dôvodov mobil bral aj na wc, Heslo som uhádla, tak som všetko prečítala. A ukončilo sa to tak že raz keď bol vo vani, mu písala. Tak som sa rozhodla si s ňou popísať v jeho mene a potom som jej napísala že veď si zavolajme, teraz môžme. No milá pani bola riadne prekvapená s kým si to vlastne písala. Povedala som že jej ho nechám, nech si ho berie hneď. Potom to už ukončila ona, že nebude rozbíjať manželstvo. Trvalo 3 roky kým sme začali žiť ako predtým. Neprajem nikomu. Dôvod prečo som ho nenechala boli deti.
Bože, to je také trápne, ponižujúce, keď žena ide za milenkou…
@nikoletta1712 trapne to môže byť aj pre tú milenku
Poznám opačný prípad. Ženatý chlap, doma tri deti, si našiel mladú 18r milenku. Žena zistila, kto je milenka, zistila, kde býva. Zaklopala s deťmi u nich na dvere. Otvorili rodičia, dcéra nebola doma. Posedela u nich s deťmi, pokecali. Dcéra prišla domov, manželka jej oznámila, že jej muža prenecháva, a zároveň tu sú dve deti, že kľudne v striedavej ich vedia mať. Mladá baba šokovaná, s chlapom sa rozišla. Čo je teraz s tým párom, nevieme...
@anonym_dde05d takto sa to robí, do psej matere 👍😄🤣🥰

neviem ako dlho, ale klasika - mobil