icon

Ako prekonať rozvod a zabudnúť na neveru?

kikussk
Dnes o 17:41

Ahojte, možno to bude znieť čudne, ale snáď nie som jediná ktorá má tento problém. Som rozvedená, mám synčeka a som naňho sama. Bývalý manžel posiela výživné, ale to je tak všetko. Rozviedli sme sa kvôli nevere, našiel si inú ženu s ktorou je dodnes v ,,našom" byte. Ja som bohužiaľ sama, neviem si nájsť normálneho chlapa od rozvodu. Dlho mi trvalo kým som sa z toho všetkého ako tak dostala, ale stále sa objavia chvíle keď si na všetko spomeniem a trápim sa.
Najviac ma sere, že tá žena s ktorou ma podviedol má akurát meniny v deň mojich narodenín. Takže každý rok, či chcem alebo nechcem si na ňu akosi spomeniem, a hovorím si prečo práve ja musím mať také ,,šťastie".
Prosím poraďte mi ako sa cez to dostať a nejako zabudnúť?
Ďakujem.

minenkaa
Dnes o 17:43

A čo zle sa vlastne stalo?

anonym_ec3bac
Dnes o 17:53
@minenkaa

A čo zle sa vlastne stalo?

@minenkaa Ocividne to bol "muz roka", tak tiez neviem, ci je dovod za nim smutit🤷‍♀️

arek00
Dnes o 17:55

@kikussk chce to len čas. Pravdepodobne si človek, ktory miloval a do konca života tá ryha na srdci bude. Niekedy sa ozve...naučíš sa s tým žiť. Bude to ťažké, ale dá sa to..

citronove_koliesko
Dnes o 18:02

@kikussk zameraj sa na syna, nielen tebe sa stala krivda. Otec sa s nim stretava? Ak nie preco? Nema zaujem?
Neriesila by som kedy ma nextka meniny ale ako pomoct synovi. O chvilu vyrastie, bude sa pytat. To ze ta muz nechal este nemusi znamenat ze nebude ani otcom. Hladala by som k nemu cestu kvoli synovi. Ak teda nie je nejaly narkoman alebo nasilnik.

anonym_031c29
Dnes o 18:12

@kikussk možno ti to pomôže... pred 10 rokmi som rozbila rodinu (jeho aj svoju), vzal si ma za manželku. Aj predomnou mal milenky.. Zamilovala som sa a nehladela na deti...všetko som prehliadala lebo som ho milovala. po 10 rokoch som dostala na vulve lichen a mam prekancerozu plus HPV. Môj stav je katastrofálny a myslím, ze manželstvo ktoré som si vydupala sa rozpadne velmi rýchlo. Tak karma si ma nasla. A myslím ze časom dobehne každého.

anonym_918f30
Dnes o 18:13

@kikussk ja viem že je to extrémne ťažké, ale oslobodí ťa to, keď mu dokážeš odpustiť. To neznamená že na to zabudneš, že to dokážeš vymazať. Ale praj mu dobro, aj keď ti veľmi ublížil.

anonym_918f30
Dnes o 18:14
@anonym_031c29

@kikussk možno ti to pomôže... pred 10 rokmi som rozbila rodinu (jeho aj svoju), vzal si ma za manželku. Aj predomnou mal milenky.. Zamilovala som sa a nehladela na deti...všetko som prehliadala lebo som ho milovala. po 10 rokoch som dostala na vulve lichen a mam prekancerozu plus HPV. Môj stav je katastrofálny a myslím, ze manželstvo ktoré som si vydupala sa rozpadne velmi rýchlo. Tak karma si ma nasla. A myslím ze časom dobehne každého.

@anonym_031c29 neviem či sa jej uľaví, ak on zle dopadne. Pomsta alebo ako sa hovorí karma nevylieči to zranenie ktoré zanechal

anonym_031c29
Dnes o 18:16
@anonym_918f30

@anonym_031c29 neviem či sa jej uľaví, ak on zle dopadne. Pomsta alebo ako sa hovorí karma nevylieči to zranenie ktoré zanechal

@anonym_918f30 ja viem..zhrnula som to len tak stručne... keby som popísala všetko možno by to bolo iné. Je tam toho viac.

anonym_1c5523
Dnes o 18:51

len čas, nič iné.

anonym_5d99fc
Dnes o 18:59

O čo si vlastne prišla ? O neverného kkta ? Ja som si po rozvode strelila šampanské, krásne schudla a dala sa do takého kľudu ako nikdy. Fakt som nikdy šťastnejšia nebola. Len ja a moje deti ❤️. Akurát že ja nemám šťastie na exa ktorý len posiela výživné. Ten môj sa mi snaží intenzívne už cez 4 roky zničiť život.

anonym_706356
Dnes o 19:03

Prečo nejdes na psychoterapiu keď sa s tým nevieš vyrovnať?

anonym_ffc8ad
Dnes o 19:19

psychoterapia a casom pride novy lepsi muz, je velky predpoklad, ze ked podviedol teba podvedie aj milenku, nesmit za takym odpadom aj ked je to tazke, drzim palce

anonym_4d45a0
Dnes o 20:05
@anonym_ffc8ad

psychoterapia a casom pride novy lepsi muz, je velky predpoklad, ze ked podviedol teba podvedie aj milenku, nesmit za takym odpadom aj ked je to tazke, drzim palce

@anonym_ffc8ad To že časom príde lepší muž je len také chlácholenie. Vačšinou príde rovnaký resp. podobný, prípadne žiadny a ostane sama. Ale súhlasím, že tomu jej nevernému mužovi sa aj ten nový vzťah rozpadne časom.