Ako riešiť emocionálne problémy po rozchode?
Ahojte, chcem sa opýtať na váš názor aj sa trošku “vyspovedať” , pretože ma to ťaží. S mojim ex som sa rozišla pred skoro 3 mesiacmi, ale ešte sme sa do polky marca bavili, stretávali. Najprv ako kamaráti, ale potom nám bolo spolu fajn a cítili sme, že sa ešte lubime ( ja som sa s ním nerozisla preto žeby som nemala city, boli tam iné dôvody, proste to tam nefungovalo lebo som sa vždy musela prispôsobovať ja jemu atd atd ). Tak sme sa dohodli, že okej veď počkáme co a ako bude,kde sa to posunie a bol aj on ochotný už určite veci zmeniť. No potom, keď som mala maturity podotýkam, tak mi pripitý zavolal. Bolo to v utorok večer, keď už som musela ísť spať a na druhý deň som mala anj. A začal mi vravieť, že ma má strašne rad na to aby mi ublížil a podobné omáčky. Vyšlo z neho, že mu odpísala nejaká typka a píše si s nou, že to “nevidí vážne “, ale že mi to chcel povedať lebo si chce so mnou teraz už nastaviť hranice. Vedel, že mňa to dosť zabolí, pred pár dňami sme vtedy boli von a všetko bolo ok a vtedy sme sa aj dohodli, že uvidíme co a ako. Keď som mu povedala svoj názor, ze ma to dosť boli lebo sme sa dohodli inak, mám maturity a mohlo to počkať až po nich, tak mi začal nadávať že mi j*be a podobne. Čiže šla som spať o cca 1 rano😀 včera som mala narodeniny a jemu sa ani neuračilo mi aspoň “všetko najlepšie” napisat. Ako radšej nech nepíše nic, ako by to malo byt neúprimne, ale neviem, trošku ma mrzí, že sme boli spolu 2,5r a nevie mať aspoň základ slušnosti. Si myslím, že nie som až tak bezcenná, aby som si aspoň toto nezaslúžila, ale pre neho asi bezcenná som. Neviem, nechcem ho mať vo svojom živote už, ale toto je základ, či? Viem, že by som to nemala riešiť, lebo sebe tým škodím, ale človeka to myslím, že pravom zamrzí.. či by sme sa po rozchode bavili alebo nie, také veci sú základom slušnosti, keď sme si niečo odžili spolu a tak.. aký máte názor na toto cele vy? Ocením uprimnost… aj nejaké rady, že možno ako to takto neriešiť, aby to neovplyvnovalo už viac môj život…
* nakoniec podľa info, ktoré mám, s tým dievčaťom si už ani nepíše, pretože nemalo záujem 😀
Bezcenná nie si, a verím, že to zamrzí. Ale, základ slušnosti by som už neriešila. Ex je ex, a ako sa správa, ty neovplyvníš, hovorí to o ňom, aký je. Netráp sa nad takým človekom, nestojí za to.
Typka mu písala? To čo je za pomenovanie? A čo si čakala, že keď sa budete ďalej stretávať, tak čo bude? že on sa zmení a teraz bude všetko krásne a po lúke budete behať s jednorožcami? Že typka, normálne si ma dostala. Počuj, ty nemáš kamarátky, s ktorými sa môžeš o tom porozprávať? Nemáš maminu, babku, staršiu sestru? To už je tu naozaj ako Bravo. Kristove rany. A to má byť fórum pre mamičky a oteckov pri výchove detí. Ale že typka. Ju made my day. Poviem to tvojím jazykom dievča - si skibidi.
@anonym_daa6c9 myslím, že na tomto fóre už boli aj väčšie somariny, a aj keď bolo toto fórum možno stvorené primárne pre rodičov, kolónky “vzťahové problemy” alebo ako sa to vola, tu asi neboli vytvorené len tak… a áno, poďme sa naťahovať o pomenovaní, akokeby bolo toto to podstatne v tejto téme. 😀 pekný deň
@anonym_daa6c9 myslím, že na tomto fóre už boli aj väčšie somariny, a aj keď bolo toto fórum možno stvorené primárne pre rodičov, kolónky “vzťahové problemy” alebo ako sa to vola, tu asi neboli vytvorené len tak… a áno, poďme sa naťahovať o pomenovaní, akokeby bolo toto to podstatne v tejto téme. 😀 pekný deň
@anonym_autor toto nie je tvoj ex, bude, keď sa rozvedieš a budeš sa s ním stretávať. Toto je tvoj bývalý frajer zo strednej, nič viac. Takých ešte budeš mať dosť, milá typka, ty ešte len začínaš žiť, nad týnto sa budeš smiať. Tak hore hlavu typka a choď do školy a poobede sa ešte uč na tie maturity v máji. A umyť zuby.
Moja zlatá, chápem, že rozchod bolí, ale buď rada, že ste sa rozišli teraz a nie, keď zistíš, že si tehotná a on naháňa iné sukne. Ste mladí, ešte budete mať obaja iné vzťahy, kým si nájdete toho "pravého". Aj to nemusí výjsť a rozchod môže prísť kedykoľvek. Hlavu hore, bude dobre. Nespomínaj na pekné veci, mysli na všetko zlé, ako ti ublížil a rozchod bude pre teba jednoduchší.
Nestretávaj sa s ex po rozchode. Ver mi, že je to len zbytočne predlžovanie bolesti. A ver mi, že nič také v živote ako "uvidíme a on sa zmení", nefunguje. Na tom si už zruinovalo zivot toľko žien. A ruky preč od chlapca, ktorý ti ožratý vynadá, či ti j...e! Nič dobré by Ťa s nim nečakalo.
Si mladá určite krásna baba, môžeš ísť kamkoľvek, robiť čokoľvek, bude na teba stát fronta chlapov, raz sa na tomto zasmeješ/ako my všetky na našich podivných ex z mladosti/.
Takže žiadny kontakt a daj si čas, jasné, že rozchod bolí, zažila to asi každá z nás. Príde leto, poriadne si ho uži a s nim už vôbec nekomunikuj-budeš si len viac ubližovať, ver mi.
Ach deti, deti 🙂 ...to prejde. Sustred sa na maturity a svoj dalsi zivot. Nie si odkazana na nejakeho typka ktory ti vola pripity pred maturitami, trepe o nejakej babenke, vo finale ti vynada... a ani ti nezagratuluje k narodkam.
BTW kolo ma rokov? tiez maturant?
Ach deti, deti 🙂 ...to prejde. Sustred sa na maturity a svoj dalsi zivot. Nie si odkazana na nejakeho typka ktory ti vola pripity pred maturitami, trepe o nejakej babenke, vo finale ti vynada... a ani ti nezagratuluje k narodkam.
BTW kolo ma rokov? tiez maturant?
@tykat nie, on ma 22 a je na vysokej, človek by možno čakal od neho viac rozumu, ale máte všetky pravdu, že on mi za to nestojí
@tykat nie, on ma 22 a je na vysokej, človek by možno čakal od neho viac rozumu, ale máte všetky pravdu, že on mi za to nestojí
@anonym_autor 22 ročný chlapec je ešte dieťa, puberťák, to pochopíš, keď ty budeš mať 22 rokov. Sú absolútne nezrelí chlapci, česť výnimkám. Nečakaj nič, pooobzeraj sa ako hovoríš po inom týpkovi a toho nejakej tej typke.
@anonym_autor tak ti treba, keď namiesto štúdia a priprav na maturity a VŠ myslíš na chlapov. Načo ti to celé bolo? Chlap ti nikdy nič dobré do života neprinesie.
@anonym_autor zablokuj si ho a vobec s nim nekomunikuj...uz aj ta "nova" pochopila, aky kus kkta to je - tak naco na neho cakas ??
ked ziadnu novu nezozenie, aj ty mu budes dobra - a to, ze s tebou komunikuje v style "ty si j*bnuta" - to vypoveda o TVOJEJ urovni - lebo mu to dovolis.
Vždy keď naňho budeš myslieť spomeň si ako ti nadával. Aj to ti volal len preto, že mu tá druhá dala košom a mal plné gate. Nie aby sa priznal.
si v maturitnom ročníku.. zaklokuj si ho a uži si leto a vysokú školu (ak ideš). Ver mi, že najbližších 5-6rokov frajera nepotrebuješ (mám 30 a celú 20tku som si myslela, že potrebujem frajera). Potrebuješ len dobré kamošky, cestovať a zabávať sa. Tvoja dvadsiatka by mala byt o tebe, nie o vzťahoch a zlomenom srdci. Buď trochu skúpa na svoj čas a nevenuj pozornosť takýmto vrabčiakom. Nenapísal na narodeniny? napíše iný, nenašiel si na teba čas? nájde si iný. Viac si váž vlastný čas a nervy ;)

Typka mu písala? To čo je za pomenovanie? A čo si čakala, že keď sa budete ďalej stretávať, tak čo bude? že on sa zmení a teraz bude všetko krásne a po lúke budete behať s jednorožcami? Že typka, normálne si ma dostala. Počuj, ty nemáš kamarátky, s ktorými sa môžeš o tom porozprávať? Nemáš maminu, babku, staršiu sestru? To už je tu naozaj ako Bravo. Kristove rany. A to má byť fórum pre mamičky a oteckov pri výchove detí. Ale že typka. Ju made my day. Poviem to tvojím jazykom dievča - si skibidi.