icon

Ako riešiť problémy s bývalou manželkou?

apokalyps
Včera o 21:01

Dobrý deň milí ľudia potrebujem pomôcť je to dosť veľký problém s deťmi sa stretávam málo samozrejme tak ako mám v rozsudku ale aj to málo je narušené mojou bývalou manželkou ktorá vždy hľadá niaky dôvod prečo mi nedá deti najnovšie si vymýšľa že im hovorím že smrdia a pritom to nie je pravda je psychiatrický pacient údajne neberie lieky na to ale neviem na 100% túto sobotu som s nimi strávil pekný čas smiali sa šantili boli sme prírode a dnes nedeľu zasa smsky že malá plakala že jej hovorím že smrdí a podobné kraviny tak som jej napísal že mám už dosť jej klamstiev tak mi napísala "daj sa liečiť!!!" Potom som jej napísal že deti sa smiali a šantili že boli šťastné a na to už nič nenapísala všetko sme skúšali stretnutie na cdrku odmietla aj psychologickú konzultáciu odmietla čakám na reakciu na ďalší termín deti ľúbim ale bojím sa o ich budúcnosť je to podané na súde aby som bol s nimi viac ale čakám lebo chcú ešte pred súdom absolvovať cdrko ktoré už raz odmietla pritom na stretnutí pred súdom súhlasila čo aj bolo nahrávané. Ďakujem za radu

anonym_b66e12
Včera o 21:18

Hmmmmm, kto je vlastne psychiatrický pacient? Akú radu chceš? Veď súd rozhodne, komu budú deti zverené do starostlivosti. Možno bude treba psych.posudok. Hádkami medzi sebou ubližujete najmä deťom, nie jeden druhému. Myslí na to.

anonym_173a12
Včera o 21:20

Máš právnika? Právnik môže navrhnúť, aby klinicky psychológ preskúmal psychicky stav vás oboch

Ak odmietla spoluprácu s CDR, musí byt nejaký dôvod na to

anonym_84ebb8
Včera o 21:23

Deti koze mat fakt kazdy😔

anonym_554e9e
Dnes o 05:00

A preco sa neopytaš tých deti , zlatko kedy som povedal, že smrdite ? Napr .. kolko rokov maju deti ?
Mozno je ex naozaj chorá, ako piseš ona je už dlhodobo psychiatrický pacient ?

Ono byť psychiatrickym pacientom, neznamena, že je zlá matka, a len tak jej odoberieš deti...