Ako riešiť stretávanie detí s bývalými partnermi?
Stretavaju sa vasi ex partneri s detmi pravidelne ? Len podla rozhodnutia sudu alebo maju zaujem o castejsi kontakt? Riesite nejak ak partner po rozvode prakticky prerusil s nimi kontakt ? Ide o stredoskolakov, ak sa oni neozvu, nezavolaju., z druhej strany nic. A pritom byvaju stale v rovnakom meste.
Nie vôbec som neriešila že ocinko dieťa nevidel 15 r.
Nie vôbec som neriešila že ocinko dieťa nevidel 15 r.
@anonym_57088f
Aspoň v našom prípade bolo dobré, že právnici neboli zainteresovaní a komunikácia nebola vyhrotená do extrému. Nie všetci ex musia byť super kkti. Ja som deťom kúpil autá, aby sa im ľahšie chodilo do školy aj ku mne. Školy som platil ja, žene som nechal skoro vyplatený veľký dom s bazénom.
@anonym_57088f
Aspoň v našom prípade bolo dobré, že právnici neboli zainteresovaní a komunikácia nebola vyhrotená do extrému. Nie všetci ex musia byť super kkti. Ja som deťom kúpil autá, aby sa im ľahšie chodilo do školy aj ku mne. Školy som platil ja, žene som nechal skoro vyplatený veľký dom s bazénom.
@anonym_62d440 a zabudol si spomenut ako casto sa s nimi stretavas.
Len môj pohľad z druhej strany, s partnerom žijeme spolu šesť rokov , je rozvedený desať rokov. Dnes už má dospelé deti ale keď sme začali spolu bývať boli na strednej. Pravidelne na snažil o kontakt, aj keď som s ním ešte nežila. Syn na internáte, kontakt maximálne 4-6x ročne, (narodeniny, Vianoce,Veľká noc, zájazd na finále futbalového zápasu)mladšia dcéra študujúca vo vedľajšom meste maximálne 2-3x ročne. (Narodeniny, Vianoce).
@anonym_62d440 a zabudol si spomenut ako casto sa s nimi stretavas.
@anonym_f29bb3
Ja som nemal komentovať, my sme tá výnimka. Tým, že sme obidvaja finančne silní, tak je eliminovaný jeden z hlavných dôvodov konfliktov. My sme sa nikdy nedohadovali o výživnom, ani žiadne nebolo. Dostali, koľko potrebovali, od jedného či druhého a ani to veľmi nezneužívali. Obidvaja už na strednej brigádovali v gastre, chceli cestovať. A tak isto to bolo s bývaním. Ja viem variť, poslal som text a prišli aj s kamarátmi, aj niekoľkokrát do týždňa. Ako som písal, mali kľúče, takže chodili, ako chceli, aj prespali a išli odo mňa do školy.
Jediné, čo nerobím rád, je žehlenie, ale kúpil som si žehliaci stroj.
@anonym_autor u nas iba o vikendoch na "zmzlinku"

@anonym_autor
U nás to bolo veľmi neštandardné, ale mali sme veľmi dobré vzťahy aj bez dohody. Mali kľúče, prišli, kedy chceli, a prespali, ako chceli.