Ako sa rozhodnúť: odísť alebo zostať s manželom?
Ahojte, potrebujem poradiť v mojej komplikovanej situácii. Napíšem to stručne. S mužom sme spolu 10 rokov ,manželia 4. Máme 7 ročného syna. Vzťah bol vždy komplikovaný. Mužove klamstvá veľa roboty , pri hádke často aj fyzické ublíženie, facka a tak. Teraz už je rok normálny a viem že ma ľúbi. Ja som mu povedala že chcem odísť ale zatiaľ som neodišla. Neviem sa odhodlať kvôli synovi . Bojím sa či to zvládnem finančné. Zarobím 1000 eur. A ďalší dôvod prečo váham je že mám pri ňom aj finančnú istotu a teraz v poslednej dobe robí všetko aby som bola šťastná. Lenže ja nie som šťastná,môže robiť čo chce. Proste to zmizlo. Chcem začať nový život a sústrediť sa na seba. Bojím sa aj ako to všetko zvládne syn. Dakujem
@anonym_autor základom je nemyslieť si, že ťa ľúbi. Pravdou je že ťa neľúbi. Potrebuje tvoj servis a ešte aby sa na tebe vybil a uľavil si. Potom ľutuje a ty myslíš, že ťa ľúbi. Cudzí sa lepšie správa, ako tento. Neľúbi ťa.
@anonym_autor základom je nemyslieť si, že ťa ľúbi. Pravdou je že ťa neľúbi. Potrebuje tvoj servis a ešte aby sa na tebe vybil a uľavil si. Potom ľutuje a ty myslíš, že ťa ľúbi. Cudzí sa lepšie správa, ako tento. Neľúbi ťa.
@anonym_6f6061 ale to zle čo som pisala bolo dávno . A mám nejaký rozum ,keby to trvá stále tak už dávno by som odišla. Ale viem že je to úplne iný človek. Práve preto nie je ľahké odísť lebo kvôli mne na sebe pracoval
@anonym_6f6061 ale to zle čo som pisala bolo dávno . A mám nejaký rozum ,keby to trvá stále tak už dávno by som odišla. Ale viem že je to úplne iný človek. Práve preto nie je ľahké odísť lebo kvôli mne na sebe pracoval
@anonym_autor tak potom zostaň, ale už by som s takýmto mužom nemala ďalšie deti
Na jednej strane by som ti hneď povedala odíď hlavne kvôli tým fyzickým atakom,na druhej strane ťa chápem že nechceš aby si sa dostala do finančnej tiesne aj s dieťaťom .Je to ťažké
skuste manzelsku poradnu. ak sa zmenil tak nezahadzuj manzelstvo. Dietatu je urcite lepsie s oboma rodicmi ako s jednym. Aj ked tu na MK vsetky zeny radia rozvod…….ja som zila iba s mamou ( otec zomrel ked som mala 7 rokov) a poviem ti ze to bol boj. Financne katastrofa, dodnes si neviem dopriat a bojujem s tym a nehovoriac o unych psychickych veciach co to vo mne zanechalo.ak sa k vam dobre sprava tak skuste tu manzelsku poradnu.
skuste manzelsku poradnu. ak sa zmenil tak nezahadzuj manzelstvo. Dietatu je urcite lepsie s oboma rodicmi ako s jednym. Aj ked tu na MK vsetky zeny radia rozvod…….ja som zila iba s mamou ( otec zomrel ked som mala 7 rokov) a poviem ti ze to bol boj. Financne katastrofa, dodnes si neviem dopriat a bojujem s tym a nehovoriac o unych psychickych veciach co to vo mne zanechalo.ak sa k vam dobre sprava tak skuste tu manzelsku poradnu.
@anonym_5bdab1 lenže vôbec ms nevzrusuje už pár rokov . Aj keď viem že to bude ťažké verím že si nájdem ozajstnú lásku.
@anonym_autor zapamätať, človek sa nemení, menia sa iba jeho "stravovacie návyky"👁️👀👁️
No, netahajme si medove motuzky popod nos. 1000€ je dost malo. Mas byvanie? Rozvod nie je len tak. Na to treba mat aj trochu plan, financne sa pripravit. Ma ti kto postrazit dieta? Mozes robit z domu ked bude chore? Ja ta neodhovaram. Davam realne otazky, ktore budes realne riesit lebo urcite nastanu.
@anonym_autor @anonym_autor Nejak sa v tebe nevyznam. Pises, ze casto fyzicke ataky pri hadkach. Ale ze uz je rok normalny. A potom napises, ze to bolo davno. No rok dozadu nie je davno 🤣. Ked muz opakovane zfacka zenu, tak ver, ze raz ho zas tak naseres, ze ti znova tu facku da.
Mam dve otazky:
Co robi take, ze ta presvedcilo o tom,ze ta lubi?
Preco si nenajdes novu pracu s vyssim platom?
Keby bola pravda, že sa vyliečil z agresie kvôli vám a ty na oplátku ostaneš s nim lebo peniaze....to je nič moc
A ked on sa vedel dať dokopy ako človek čo evidentne mal vážny problém,tak pre teba musí byt malina zaobstarať seba a dieťa finančne
@anonym_autor verim, ze tvoj muz ma penazi ako saudskoarabsky sejk, ze mas doma sperkovnicu plnu briliantov a niekolkokrat rocne si na luxusnych dovolenkach. a to myslim smrtelne vazne. lebo nechat sa roky pravidelne fackat len kvoli streche nad hlavou a priemernemu financnemu standardu, to povazujem za najvyssi level hluposti a nulovej sebahodnoty. zijete v hladovej doline, ci co ti brani najst si lepsie platenu pracu?muz je dobrym otcom? suhlasil by so striedavkou? ja teda v ziadnom pripade nie som za unahlene rozchody/rozvody, ale nechat zo seba robit opakovane fackovacieho panaka? cim skor v sebe tu odvahu a sily na odchod naber a odid. neziv v sebe iluziu, ze ta muz lubi. nelubi ta a nikdy ta nelubil.ak by ta lubil, nikdy ta neudrie. on seka dobrotu z cisto racionalnych dovodov. ak si sa vyhrazala rozvodom, zlakol sa, ze pride o domaci full servis.zivot je strasne kratky na to, aby sme sa trapili a boli nestastni.
@anonym_5bdab1 lenže vôbec ms nevzrusuje už pár rokov . Aj keď viem že to bude ťažké verím že si nájdem ozajstnú lásku.
@anonym_autor on ta nevzrusuje koli tomu vsetkemu co sa stalo. Treba to nanovo otvorit a riesit. !

Ja násilie odsudzujem, nie si šťastná....odišla by som