Ako sa vysporiadať so záujmom ex partnera?
Ako by ste sa zachovali ? Ex partner sa somnou rozišiel kvôli inej žene a teraz po pár mesiacov ak som sa konečne z toho dostala tak javí záujem aj keď neviem či ešte je stále s tou ženou kvôli ktorej ma nechal. Dosť ťažko som to zvládala a zrazu je mi blbé ísť do toho znovu. Ďalšia vec spoznala som jedného chalana a dosť si rozumieme a myslím si že by to bolo nefér voči nemu ak by som udržiavala kontakt s ex. Alebo ? Ja neviem, je to také divné. Dneska o tom rozmýšľam celý deň 🫤
@anonym_autor Ex je to ex preto, že sa tak rozhodol.V prípade, že mu niečo s novou priateľkou nevychádza,to je jeho problém,nie tvoj Váz si seba a novú známosť viac, než nejakého nerozhodného, nezrelého človeka, kým tvoj bývalý je
Dvakrát do tej istej rieky? Nie, nie, to nie je dobrý nápad. A v škole sa viac venuj SLJ😉, alebo doštuduj, ak už do školy nechodíš.
nerozumiem vobec prečo rozmýšľaš nad niekym kto bol dobrovolne z vlastného rozhodnutia ex…
To vážne o tomto premýšlaš? Vykašlal sa na teba kvôli inej, ty si sa z toho konečne dostala, tak čo chceš riešiť?
@pasomnica neviem. Je to divné že zrazu má záujem, možno ešte je stále s tou ženou alebo nie, neviem lebo som sa ho to nepýtala
Dvakrát do tej istej rieky? Nie, nie, to nie je dobrý nápad. A v škole sa viac venuj SLJ😉, alebo doštuduj, ak už do školy nechodíš.
@anonym_38b398 mám len 18 rokov. Ešte študujem
@anonym_autor Ex je to ex preto, že sa tak rozhodol.V prípade, že mu niečo s novou priateľkou nevychádza,to je jeho problém,nie tvoj Váz si seba a novú známosť viac, než nejakého nerozhodného, nezrelého človeka, kým tvoj bývalý je
@anonym_ab7a3f len ma to zarazilo keď počas nášho vzťahu si namna ledva našiel čas. Bolo to väčšinou len kvôli prespavačke a po 2 rokoch chodenia má vlastné ani nikomu nepredstavil. Medzi ľudí sme nechodili a to aj ak som musela čakať kým je tma lebo cez deň vonku chodiť nechcel
Chodili ste von len po tme? Uuu, veď ty si možno už veľmi dávno nebola jeho jediná. Vôbec nerozumiem, na čo nad ním teraz rozmýšľaš.
@anonym_ab7a3f len ma to zarazilo keď počas nášho vzťahu si namna ledva našiel čas. Bolo to väčšinou len kvôli prespavačke a po 2 rokoch chodenia má vlastné ani nikomu nepredstavil. Medzi ľudí sme nechodili a to aj ak som musela čakať kým je tma lebo cez deň vonku chodiť nechcel
@anonym_autor Nemáš čo banovat za ním
Nerozmyslaj nad nim preco sa ti zas ozval , nie si predca pes ze ked zapiska dobehnes . Tie 2r snim znie dost zle ty bola uz vtedy bokovka . Blokni ho a hotovo,
@anonym_autor Mozno je to upir, preto nechcel chodit von cez den ... 🙂
@anonym_autor Určite sa k nemu nevracaj. Urobil to raz, urobí to znova. A teba bude mať takú poistku, keď mu to nevyjde vždy sa k tebe vráti. Si mladá, takto sa dobrý partner nespráva.
@anonym_autor po 2 rokoch chodeniia 16 rocnu nepredstavil rodicom? Dievca, rozmyslaj, co pises. Od 16tich robis chalanovi matrac, chce sa vyburit, strieda baby a ty myslis, ze je ti laska na cely zivot? Takych este budes mat.
Si mlada, je lahke pomotat ti hlavu. Never mu. Keby ste sa rozisli pre nieco ine, este by sa o tom dalo uvazovat, ale on ta nechal pre inu. Spravi to zas. Pravdepodobne nema teraz nikoho vo vyhlade, tak to skusa na teba, ale akonahle by sa dalsia vyskytla, spravi to, co naposledy. Dva roky spolu a nikomu ta nepredstavil? To je naozaj blbe a nema to buducnost. Uzivaj si mladost. Daj sancu novemu chlapcovi alebo bud sama. Tento si chce len vrznut.
@anonym_autor toto fakt?a ty nad čím rozmýšľaš?
Dal ti najavo, ze v jeho ociach si len druha trieda a nestojis mu za to? Dal.
Dal ti najavo, ze ina baba je podla neho vyssia kvalita ako ty a je vzacnejsia nez ty? Dal.
Vadilo mu, ze budes nestastna a ublizi ti? Ale vobec nie.
A teraz, ked si zase rozkvitla a konecne zas zijes, tak rozmyslas, ci si tamten odpad vezmes naspat do zivota?
Preco???
Lebo stare dobre spomienky?
Lebo dobry pocit, ze si ta mozno konecne zacal vazit a pochopil, co v tebe stratil? Aka si vzacna?
Nie, nezacal. A nie, nepochopil.
Stali sa mu tri veci:
1. S tou druhou to nie je take uzasne, ako cakal. Mala to byt vyhra a nie je.
2. Dala mu kopacky.
3. Sledoval ta z dialky (alebo zblizka) a jeho ego sa vyhrievalo v tvojom smutku ako had na slnku. Davalo mu to pocit, aky je neodolatelny, ked ty chodis ako zvadnuty kvet a smutis za panom uzasnym.
A to, ze zrazu si rozkvitla a uz nesmutis (pripadne sa dozvedel, ze o teba ma iny muz zaujem), ukradlo dolezitu ingredienciu jeho vyhry. Tak ma zrazu nutkanie dostat ta naspat. Uz si zase zabavna zaujimava vyzva.
Takze, daj sancu tomu druhemu a exa odstav ako tretotriedny tovar, hodny akurat dakeho cinskeho hrabaku.
Ked nic ine, je sanca, ze mu tym das zivotnu lekciu (ak ma kapacitu ju pochopit): ze so vztahmi sa nehazarduje. A nevymiena sa obratom jeden za druhy. Lebo uz nemusi byt cesty spat.
Takze mozes umoznit inej zene, ze pre nu uz bude dobrym partnerom. Ju uz nepodvedie.
A velmi, velmi, velmi teoreticky tym mozes pomoct i sebe. Ked by sa vztah s tymto druhym tiez nevydaril a znova sa stretnes s tymto exom, tak uz pouceny ti moze byt vernym partnerom.
Vsimni si jednu vec - ked muz zenu naozaj chce, tak je pripraveny sa rozlozit na prvocinitele a poskladat naspat, len aby bola jeho.
Takze ak ta exo chce naspat, tak bud pre teba toto urobi, alebo je to signal, ze sa chce len hrajkat, ale v skutocnosti zase o teba tolko nestoji, a ak sa ma o teba nejak snazit, tak sa moze radsej na to vykaslat.
A za taku cenu sa druhy raz uz nepredas, ci?
@anonym_autor Nereagovat na jeho zaujem, resp.reagovat bloknutim. On sa rozhodol.
Pozri asi ma u novej priatelky obdobie bez sexu a potrebuje si vrznut a ty si dobry objekt, kedze prejavi co i len maly zaujem a ty uz rozmyslat ho zobrat nazad... kasli na neho... prave preto, ze si to zle zvladala a je to konecne za tebou, na co otvarat stare rany? A kedze mam skoro 25 rokov viac 😂 Chlapi co podvadzali, budu podvadzat cely zivot bez zabran... pozeraj dopredu, spoznala si niekoho noveho, venuj sa jemu a sama sebe.
Jasne, raz ta kopol do riti, predsa mu neodoberes tu sancu na repete.! Prosim ta, popros nejaku kamosku, nech s tebou zatrassie 💥 a vrazi ti par facakov. Snad prestanes s tym "Premyslanim".
Koľko ma ex rokov?a to si nasiel inu počas vzťahu?
@anonym_autor toto fakt?a ty nad čím rozmýšľaš?
@anonym_240d50
Nad tym ako bude roztahovat nohy a potom ju kopne do prdele
@anonym_autor nemyslis vážne, že o tomto premýšlaš, máš ty vôbec sebeúctu ?
@anonym_autor mal ťa len na sex, druhá ho nechala tak ráta, že zase zasunie u teba. Chceš partnera alebo byť len rohožka zadarmo?
@pasomnica neviem. Je to divné že zrazu má záujem, možno ešte je stále s tou ženou alebo nie, neviem lebo som sa ho to nepýtala
@anonym_autor zjavne si chce nieco dokazat. Ta druha ho mozno kopla do prdele tak skusa ci pochodi u teba. Alebo ho po case zacala nudit a zistil, ze s tebou mu bolo lepsie. Byt tebou, mala by som svoju hrdost, poslala ho kade lahsie a radsej venovala pozornost novemu vztahu. Lebo je velmi pravdepodobne, ze akonahle sa objavi nova slecna, zas ta vymeni.
@anonym_autor byvaleho do bloku ihned
Dievča rozmýšľať môžeš, aké len krátko
Je to chuj, vôbec ťa nebral ako slušnú priateľku lebo o tebe nikto nevedel, tajil ťa, takže možno ženatý alebo debil.
Potom ťa zradil a ušiel za druhou. Ty chceš späť zradcu a chuja ?

To vážne o tomto premýšlaš? Vykašlal sa na teba kvôli inej, ty si sa z toho konečne dostala, tak čo chceš riešiť?