Ako získať vlastné bývanie po rozvode?
Ahojte, tie čo ste boli po rozvode s 2 malými deťmi, ktoré ešte ani nechodili do škôlky, ako ste riešili bývanie? Podnájom? Podarilo sa vám časom vyriešiť aj vlastné bývanie keď už ste mohli nastúpiť do práce? Nakoľko životné minimum pre 1 dospelého a 2 deti je necelých 600€, ktoré odpočítavajú z platu
@anonym_autor podnájom s 2 malými deťmi, veľmi veľmi ťažko. Dávajú prednosť ľuďom bez detí, kvôli väčšej finančnej istote platenia nájomného a kvôli väčšiemu poriadku a hluku kvôli deťom
@anonym_autor s ex ste nemali vlastné bývanie, z ktorého by ťa vyplatil? Prečo máš deti v starostlivosti ty?
@anonym_autor s ex ste nemali vlastné bývanie, z ktorého by ťa vyplatil? Prečo máš deti v starostlivosti ty?
@anonym_a2b0d0 nie. Lebo sú to ešte malé deti a on má zlú pracovnú dobu
@anonym_a2b0d0 nie. Lebo sú to ešte malé deti a on má zlú pracovnú dobu
@anonym_autor a na alimentoch ste sa dohodli?
@anonym_autor nieco som ziskala rozvodom + hypoteka, dali mi dost aj ked mam 47r. ,a plat ani jie tisicku, vyzivne nebrali do uvahy v banke , so synom zijeme od vyplaty k vyplate ale nie sme uplne chudobni. Mesacne si odkladam daco na necakane vydaje ci dovolenku.
@anonym_autor ak mate spolocny byt, tak tam ostan ty, ked ze sa staras aj o deti.
@anonym_autor ak mate spolocny byt, tak tam ostan ty, ked ze sa staras aj o deti.
@domkakvet ak sa nevedia dohodnúť, tak to nie je také jednoduché. Ak napr.muž nechce odísť, tak tiež by som ja odišla (jednoducho by som s ním nebola schopná bývať). A tiež ten kto tam zostane, musí vyplatiť bývalého.
@anonym_autor šla som s deťmi k mame, skôr ako vlastne bývanie
@anonym_autor šla som s deťmi k mame, skôr ako vlastne bývanie
@anonym_a8124c som riešila VŠ popri práci . Teraz po veľa rokoch som kúpila stsrsí dom na dedine samozrejme na hypo
Ja som pracovala aj pocas MD, byt som si kupila na hypoteku pocas manzelstva. Manzel suhlasil so zuzenim BSM na byt; takze som ho mala vo vylucnom vlastnictve.

k rodičom. S jedným dieťaťom.
Iného východiska nebolo.
Aj na vlastné bývanie došlo - ale až po x rokoch.