Ako zvládnuť kontakt s bývalým partnerom?
Ani neviem komu sa mám vyrozprávať tak zakladám diskusiu. Spoznala som staršieho chlapa s ktorým sme boli 2 roky a tak ma opustil kvôli inej. Bolo to také nečakané keďže nám všetko dobré klapalo a v ten deň mi oznámil že bol s nejakým dievčaťom vonku a že našiel to čo hľadal. Má to tak zranilo, nevedela som že to tak veľmi bude bolieť dokonca som preplakala mesiac a vtedy sme spolu ani neboli v kontakte lebo ma to veľmi bolelo že si našiel inú a má len tak vymenil 😞
Veľmi sa mi páči bol proste moja prvá láska 😞 možno 2 mesiace písal ale z mojej strany tam nebolo skoro nič buď videné alebo ignor, jednoslovna odpoveď. Po pár mesiacoch sme sa stretli a rozprávali, témy sme preberali len ohľadom praci keďže som nemala záujem sa o ničom inom baviť. Ak som odchádzala tak povedal že čo sa stalo že som divná že vôbec s ním nechcem komunikovať že vraj sa mu dosť vzďaľujem. Povedala som že ma to dosť ranilo a on že prepáč. Vraj som sa naňho nemala motať😞 párkrát sme sa stretli len ako kamaráti odkedy si našiel inú a mňa to tak strašne bolí. Poslednýkrát čo sme boli vonku tak o nej hovoril tak šťastné a ja som to ani nechcela počúvať a povedal že sa k nej bude sťahovať. Som celá sklamaná z toho že to tak dopadlo. Chce sa kamarátiť ale je to medzi nami veľmi divné 😞 aspoň ja to tak beriem, preňho to je normálne. Jedine čo povedal tak že somnou si ten sex užíval jak nikdy predtým že či by som nechcela ostať kamoška s výhodami tak som to odmietla. Veľmi som z toho sklamaná aj keď to už trvá dlho 🥲
Zablokovať, vymazať zo života
@anonym_518432 skúšala som to ale mňa to strašné ničí proste ja to nedokážem 🥲 už som mala toľkokrát prst že ho zablokujem ale nedá sa. Neviem ako to opísať 😞
Sú tam ešte city z mojej strany a ja ho strašne ľúbim aj po tom všetkom čo urobil. Len ma ničí to že si vybral inú a nie mňa keď nám to klapalo. Ja ho chcela zablokovať ale zlomí mi to srdce
Takže nielenže podvádzal teba, ešte aj tebe navrhne vzťah na sex, zatiaľ čo má inú a ty plačeš, že si stratila lásku života.
Takéto hovädo! Ser naňho, toto nie je láska, asi pochádzaš zo zlého rodinného prostredia, ak Ti tento príde ako super muž.
Zablokovať, zmeniť číslo, siete, všetko, čo treba.
Takže nielenže podvádzal teba, ešte aj tebe navrhne vzťah na sex, zatiaľ čo má inú a ty plačeš, že si stratila lásku života.
Takéto hovädo! Ser naňho, toto nie je láska, asi pochádzaš zo zlého rodinného prostredia, ak Ti tento príde ako super muž.
Zablokovať, zmeniť číslo, siete, všetko, čo treba.
@enmery bol moja prvá láska. Viem že ma podviedol aj keď sme boli ešte spolu. Volal mi že sa niečo stalo s čím sa mi musí zdôveriť a povedal že mal s niekým iným pohlavný styk ale k sexu nedošlo. Vraj to bol len orálny sex a ja mu to odpustila keďže som ho strašne ľúbila 😞 dokonca aj teraz po tom všetkom ako mi ublížil tak sa naňho neviem hnevať. Čítala som už veľa článkov ale písalo niekde v nejakom článku že sa to volá soul tie, aj keď ma to ničí tak proste nedokážem zrušiť ten kontakt 🥲
@anonym_518432 skúšala som to ale mňa to strašné ničí proste ja to nedokážem 🥲 už som mala toľkokrát prst že ho zablokujem ale nedá sa. Neviem ako to opísať 😞
Sú tam ešte city z mojej strany a ja ho strašne ľúbim aj po tom všetkom čo urobil. Len ma ničí to že si vybral inú a nie mňa keď nám to klapalo. Ja ho chcela zablokovať ale zlomí mi to srdce
@anonym_autor čo na nom lubis? Podvádzal tá, ponižuje tá, chce tá využiť na sex. Fakt, čo na nom lubis?
Ja sa niektorým tým chlapom čo sú prasata ani nečudujem. Niektoré ženy nemajú kúsok úcty samej k sebe
@anonym_autor čo na nom lubis? Podvádzal tá, ponižuje tá, chce tá využiť na sex. Fakt, čo na nom lubis?
Ja sa niektorým tým chlapom čo sú prasata ani nečudujem. Niektoré ženy nemajú kúsok úcty samej k sebe
@anonym_518432 bol moja prvá láska, ja som sa strašne zaľúbila preto som veľa veci odpúšťala. Proste ľúbim s celým srdcom 😞
@enmery bol moja prvá láska. Viem že ma podviedol aj keď sme boli ešte spolu. Volal mi že sa niečo stalo s čím sa mi musí zdôveriť a povedal že mal s niekým iným pohlavný styk ale k sexu nedošlo. Vraj to bol len orálny sex a ja mu to odpustila keďže som ho strašne ľúbila 😞 dokonca aj teraz po tom všetkom ako mi ublížil tak sa naňho neviem hnevať. Čítala som už veľa článkov ale písalo niekde v nejakom článku že sa to volá soul tie, aj keď ma to ničí tak proste nedokážem zrušiť ten kontakt 🥲
@anonym_autor žiadna soul tie. Ty pochádzaš zo zlého rodinného prostredia a hľadáš choré vzorce, ktoré sú pre Teba známe a zamienaš ich za lásku, on sa tým nemá nič, len ti to zrkadlí. Toto nie je láska.
@anonym_autor žiadna soul tie. Ty pochádzaš zo zlého rodinného prostredia a hľadáš choré vzorce, ktoré sú pre Teba známe a zamienaš ich za lásku, on sa tým nemá nič, len ti to zrkadlí. Toto nie je láska.
@enmery keď s ním to nepohlo. Videl ako ma to ranilo a jediné čo povedal bolo prepáč ale bolo mu to dosť ľúto lebo keď to hovoril tak mal slzy v očiach. Vraj mi to nechcel urobiť že to prišlo až príliš ďaleko 😞
@anonym_518432 bol moja prvá láska, ja som sa strašne zaľúbila preto som veľa veci odpúšťala. Proste ľúbim s celým srdcom 😞
@anonym_autor sa zobuď z toho snicka. Ty lubis svoju predstavu o nom, nie reálne jeho
Nájdi si psychologickú nech ti vysvetli ako sa veci majú
@enmery keď s ním to nepohlo. Videl ako ma to ranilo a jediné čo povedal bolo prepáč ale bolo mu to dosť ľúto lebo keď to hovoril tak mal slzy v očiach. Vraj mi to nechcel urobiť že to prišlo až príliš ďaleko 😞
@anonym_autor on sa ma pýtal že prečo nekomunikujem a nemám záujem o konverzáciu. Tak som mu povedala že má to veľmi ranilo že som mu nikdy neublížila a dúfala som že bude primne šťastný 😞
@anonym_autor on mal slzy v očiach....dobrý herec
@rozculena keď ja som sa veľmi zaľúbila a veľa mu odpustila...
@anonym_autor sa zobuď z toho snicka. Ty lubis svoju predstavu o nom, nie reálne jeho
Nájdi si psychologickú nech ti vysvetli ako sa veci majú
@pribinak prečo je šťastný s niekým kto ho nikdy nebude ľúbiť ako ja. Dala som mu všetko 😞 dokonca rodinu som plánovala
@rozculena keď ja som sa veľmi zaľúbila a veľa mu odpustila...
@anonym_autor Preboha, vyhľadaj pomoc odborníka. Aj Ježiš veľa odpúštal, ale s tým, že tí ľudia už viac nehrešili. On sa ide sťahovať k nejakej a tebe sa opýta, či s ním budeš sexovať??? Veď to je odpad a nie skutočný muž.
@pribinak prečo je šťastný s niekým kto ho nikdy nebude ľúbiť ako ja. Dala som mu všetko 😞 dokonca rodinu som plánovala
@anonym_autor to je síce pekne, že ty si plánovala rodinu, ale on ju evidentne neplánoval, alebo ju neplánoval s tebou
Preber sa, ty lubis svoju prestavu nie jeho. Preber to s odborníkom Leno toto zmýšľanie je choré
@anonym_autor prepáč,ale toto už nie je zaľúbenosť,ale naivita...ba hlúposť....si to ešte raz prečítaj,ako sa k tebe správa.Nebuď handra.
@rozculena máš pravdu. Niekedy je láska slepa
@anonym_autor Preboha, vyhľadaj pomoc odborníka. Aj Ježiš veľa odpúštal, ale s tým, že tí ľudia už viac nehrešili. On sa ide sťahovať k nejakej a tebe sa opýta, či s ním budeš sexovať??? Veď to je odpad a nie skutočný muž.
@enmery no, keď som povedala že nemám záujem že na sex už mám niekoho tak bol nejaký vytočeny. Síce nemám ale zo zlosti som mu to povedala a aj to že som taký dobrý sex ešte nezažila. Povedal - ok
@anonym_autor Juj, tento by ti s deťmi a domácnosť tak pomáhal🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️Písal by iným o sex s ním ako žiada teraz teba vo vzťahu s inou. Žena.
@enmery je to môj prvý vzťah. Ja mám 20r a on 31r. Nevedela som že sa tak zachová
@anonym_autor to je síce pekne, že ty si plánovala rodinu, ale on ju evidentne neplánoval, alebo ju neplánoval s tebou
Preber sa, ty lubis svoju prestavu nie jeho. Preber to s odborníkom Leno toto zmýšľanie je choré
@pribinak asi to bude kvôli tomu že je to môj prvý vzťah. Nikdy som nebola zaľúbená až kým som ho nespoznala. Teraz ak by sa dal vrátiť čas tak by som nemala záujem. Len mňa to boli vo vnútri aj keď navonok vyzerám šťastné...
@pribinak asi to bude kvôli tomu že je to môj prvý vzťah. Nikdy som nebola zaľúbená až kým som ho nespoznala. Teraz ak by sa dal vrátiť čas tak by som nemala záujem. Len mňa to boli vo vnútri aj keď navonok vyzerám šťastné...
@anonym_autor Slniečko, každý z nás si prešiel bolesťou po rozchode. Nauč sa z toho niečo, dovoľ si smútiť. Je to normálne. Pocity sú normálne. Len sa k tejto nule nikdy nevracaj, lebo budeš IBA TRPIEŤ do smrti.
@anonym_autor Slniečko, každý z nás si prešiel bolesťou po rozchode. Nauč sa z toho niečo, dovoľ si smútiť. Je to normálne. Pocity sú normálne. Len sa k tejto nule nikdy nevracaj, lebo budeš IBA TRPIEŤ do smrti.
@enmery keď to strašne bolí. Vrátiť sa nechcem. Len mi je ľúto že si vybral inú. Mám pocit že má to poznačí do budúcnosti lebo už nebudem tak veriť nikomu. Skôr s tou dôverou k ostatným chalanom budem mať problém. Asi aj pustiť si tak blízko nejakého chlapa ... 😞
@enmery keď to strašne bolí. Vrátiť sa nechcem. Len mi je ľúto že si vybral inú. Mám pocit že má to poznačí do budúcnosti lebo už nebudem tak veriť nikomu. Skôr s tou dôverou k ostatným chalanom budem mať problém. Asi aj pustiť si tak blízko nejakého chlapa ... 😞
@anonym_autor no hej,keď si to teraz vsugeruješ
@rozculena máš pravdu. Niekedy je láska slepa
@anonym_autor Autorka nic v zlom, ale v tvojom pripade nie je slepa laska, ale ty. Toto, co ty nazyvas laska nie je, toto z tvojej strany je uz posadnutost. Neospravedlnuj to tym,ze je to tvoja prva laska, lebo laska vyzera inak-ani z jeho ani z tvojej strany sa to laskou neda nazvat. Toto tvoje zmyslanie a odpustanie vsetkeho a nevediet sa odputat atd a este co tu citam co odpisujes, je nehnevaj sa, ale chore, fakt si posadnuta tym chlapom a to s laskou nema NIC. V zaujme teba samej, tvojho nizkeho sebavedomia a sebahodnoty zajdi cim skor na terapie a tam casom zistis co ti prave pisem...
@anonym_autor ak chces napis mi, viem čo preživaš a chápem ta uplne, no nechcem sem na siet pisat svoj pribeh
prosím ťa otrieskaj si hlavu o stôl. Načo by ti bol tento chlap. On je morálne dno. Ide sa sˇahovať k druhej dáme a tebe navrhuje vzťah s výhodami?
Poznáš tú druhú? Žeby vedela čo si sťahuje do bytu.
Ahoj 🙂 a naco by ti bol taky chlap? Aby si musela cely zivot odpustat, ze trtka s inymi? Ved to by bol hrozny, hrozny zivot. Tak laska nevyzera. Myslim si, ze ta caka niekto kto si ta bude vazit, aj ten tvoj pristup dat milovanemu lasku, rodinu, uctu a ta ucta bude obojstranna. Teraz sa ti to zda ako koniec sveta, ale casom budes urcite rada, ze si sa tamtoho zbavila. Ignoruj ho, ani ako kamarata ho nepotrebujes, alebo vari ano, takeho sebca?
No tvoj vek ta este malilinko ospravedlnuje,ale aj tak sa nad sebou zamysli a nieco rob, toto ne celkom psycho, niekto ti vedome ublizuje, tyra ta, nic ta k nemu neviaze a ty si zamilovana? Okamzite ho zablokuj a nikdy viac s nim neorehovor, ved si robi z teba handru. Ziadna ucta, respekt, nezalezi mu na tebe, je to chudak. Ma aspon skoncenu zakladnu skolu? Normalny inteligentny chlap by sa takto nikdy nechoval. Je to zakomplexovany trrko, co si na twbe zvysuje ego. Jaj a tej jeho frajerke by som tiez o vasich stretkaxh a jeho navrhoch povedala, nech si otvori oci. Urcite nie si jedina, na ktoru to skusa.

Zablokovať, vymazať zo života