icon

Ako zvládnuť psychickú záťaž z problémového vzťahu?

Dnes o 05:08

Ahojte, sme spolu s mojim priateľom 3.5 roka. No ide to strašne dole vodou, ale čo sa musí povedať, že aj ja psychicky pri ňom absolútne upadám. Ešte nikdy som nebola na tom takto, ako som dnes. Prídem si ako absolútna troska, ktorá si neverí, je plačlivá, frustrovaná, nešťastná, ubolená, osamelá, nemilovaná. Plačem už každý deň skoro. Včera mi zase povedal, že čo si myslím, že dosiahnem tým revom, že prečo zase revem. Tak som mu povedala, že pozri, až kam sme to dotiahli po viac ako 3r. Pozri čo sme s našim vzťahom urobili. Myslíš, že plačem posledný rok? Musím povedať, že emočne a psychicky som neskutočne dole pri ňom. V živote som nebola v takomto stave. Áno je pravda, že je to aj súhra ostatných okolností, lebo za 3 roky sa mi udialo veľmi veľa zlého, ale nikdy som sa necítila tak osamelá pri niekom, ako pri ňom. Včera mi povedal zase, že zajtra sa o tom porozprávame. Stále zajtra. Zajtra už nebude. Tých zajtrajškov už bolo x. Nemám silu už zase rozoberať to, čo je rozobraté. Povedala som mu, že už nikdy sa neporozprávame a že už nechcem s ním rozprávať. Nikdy.. Toto ľutujem. Zjavne neviem zakončovať hádky a poviem veci, ktoré budem po tom ľutovať.
Ale viem, že ak chcem toto celé ja nejako ustáť, musíme sa rozísť a prestať sa vídať. Inak zle dopadnem. Mám sa nejako ospravedlniť za moje posledné slová? Viem, že to nebolo v poriadku.

Strana
z3
anonym_a45449
Dnes o 14:31

@anonym_autor Každy je strojcom svojho osudu....človek by mal byť štastný....v prvom rade mysli na seba....čo by si chcela ty? Ak sa obetuješ pre druheho tak to je tvoja volba ...nedostaneš za to žiadne zásluhy, skôr ti život pretečie medzi prstami ...ak si neštastna vo vztahu a maš z roho chorú dušu nepomôže ti žiadny terapeut....Tvoj život tvoja voľba!

barborab1411
Dnes o 17:17
@anonym_autor

@0silvia0 ja už nechcem nič. Ale neviem odísť, lebo ho nechám v totálnych sračkách a nedá to. A ja sama sa nebudem vedieť pozrieť do zrkladla. Musím to nejako vyriešiť.

@anonym_autor akoze neda?a co ta tam drzi?musis sa.raz a navzdyrozhodnht ,je to dospely clovem pomoc si mu ponukla ,nechcel ideaj o tvoje psychicke zdravie ktore uz tetaz podla rreakcii ma namale....cize zachran seba a bez vycitiek odid.

Strana
z3