Ako zvládnuť rozvod a hypotéku s nízkym príjmom
Dobry den..v skratke, rozmýsľam nad rozvodom pre alkohol...dom spoloncy s hypo (hypo zostatok 50tis.) .dom by som si chcela nechať, ale neviem ako to zvládnem s hypo plus vyplatenie muža.....môj príjem s prídavkami je 750 e
@anonym_autor ako chces vyplatit muza , platit hypoteku domacnost a deti zo 750€ ?
@anonym_autor ako chces vyplatit muza , platit hypoteku domacnost a deti zo 750€ ?
@krasneleto Akurát som to isté chcela napísať.
@krasneleto Cary-mary-fuk😃
@anonym_autor bez šance. Radšej sa ešte nerozvádzaj
@belllinka radšej nech ide bývať do bytu ako ostávať s alkoholikom
@13uzivatelka11 a byt dostane zadarmo?
@13uzivatelka11 a byt dostane zadarmo?
@belllinka veď dom predaju a hádam z polovice hodnoty domu kúpi dáky byt.. alebo z peňazí čo bude mať z predaja domu bude platiť nájom..
@anonym_autor 750€ je veľmi málo
@belllinka veď dom predaju a hádam z polovice hodnoty domu kúpi dáky byt.. alebo z peňazí čo bude mať z predaja domu bude platiť nájom..
@13uzivatelka11 tak potom je hlavná otázka, za kolko vedia predat dom a či by si tú garzónku kupovala v Bratislave alebo v Žiari nad Hronom
Silou mocou chces dom,ale neutiahnes to aj keby ti muz posielal vyzivne,lebo alkac zachvilu aj o pracu pride,takze skonci v base.
ahoj, zo 750€ prijmu nevyplatíš muža určite, nevyjde ti ani hypo. Koľko má podľa teba hodnotu dom? +-
@13uzivatelka11 tak potom je hlavná otázka, za kolko vedia predat dom a či by si tú garzónku kupovala v Bratislave alebo v Žiari nad Hronom
@belllinka tak hádam nebude predávať dom v hornej dolnej a nebude sa sťahovať do mezonetu do Bratislavy 🤦♀️ myslela som poriešiť to v rámci okresu samozrejme.. ale myslím že to každému došlo
rozviesť sa, dom predat, kupit byt,
na dome sa stale nieco kazí, urdzba je ovela horsia.... a aj oveľa viac vyjde. s tvojim nizkym prijmom nemas sancu aby si vyplatila muza, riešila cely dom sama a platila hypoteku.
to uplne zabudni .....
Záleží od splátky. Ak je splátka 120 € tak s odretymi ušami MOZNO prežijete z mesiaca na mesiac. Ak je 300 a viac tak nemáš šancu. Druhá vec, že či s tým bude banka súhlasiť.
Záleží od splátky. Ak je splátka 120 € tak s odretymi ušami MOZNO prežijete z mesiaca na mesiac. Ak je 300 a viac tak nemáš šancu. Druhá vec, že či s tým bude banka súhlasiť.
@doriiis a muža vyplatí z čoho?
@anonym_autor no na to stačí kalkulačka a zistia, že nezvladnes
@13uzivatelka11
A ty co fajcis to co ma frajera co jej bude platit byt?
@13uzivatelka11
A ty co fajcis to co ma frajera co jej bude platit byt?
@anonym_6a265c a ty skús troška porozmýšľať alebo si prečítaj môj ďalší komentár, ak to nezvládneš, predtým ako sa tu začneš vyjadrovať ako nevyzrety pubertiak. A skús používať čiarky.
Nezvladnes to. Nevieme hodnotu domu. Ale musis ho vyplatit z polovice domu minus 25.000 + splacat hypoteku.
Muza alkoholika definitivne opust, ale zial, dom neutiahnes. Takze ak Ti nepomoze financne rodina, tak si musis najst bud ovela lepsie platenu pracu alebo ist do bytu /otazne, ci by Ti nejaky vysiel z Tvojej polovice majetku alebo by si musela riesit podnajom. /
ak si z mensieho mesta skus skor podnajom lacnejsi .. nie vzdy sa oplati drzat majetku - dom by si sama nedala.. nieje to len hypo ale aj udrzba .. prejdi si vydavky , spis kolko je podnajom .. po predaji domu a vyplateni -kolko by ti ostalo ...a podla toho planuj buducnost ...
@13uzivatelka11 moze, ale aj nemusi to vist. nevieme aky velky dom, v akej lokalite, ako vybaveny. ale napr. znami pri vacsom okresnom meste predali dom ledva za 260 tisic, pricom byty v meste idu napr. 1-izbovy v povodnom stave za 100 tisic a viac.
@anonym_autor pýtaš sa, ako to zvládneš? poviem ti úprimne ako rozvedená žena s jedným dieťaťom bez hypotéky a s vyšším príjmom ako ty. Nezvládneš to. A myslím, že to veľmi dobre vieš 😔 máš niečo našetrené? má ti kto pomôcť?
@anonym_autor pýtaš sa, ako to zvládneš? poviem ti úprimne ako rozvedená žena s jedným dieťaťom bez hypotéky a s vyšším príjmom ako ty. Nezvládneš to. A myslím, že to veľmi dobre vieš 😔 máš niečo našetrené? má ti kto pomôcť?
@anonym_703642 súhlasím... Rozvedená s 1 dieťaťom, vyšším príjmom ako autorka (skoro raz tolko), ale aj s hypo (256€) a od výplaty k výplate.
Veľmi malý príjem. Som sama bez hypo s dvoma deťmi a bez nejakých zbytočnosti potrebujeme min. 1200€ mesačne. Skús si nájsť inú prácu alebo niečo k tejto. Ďalšia možnosť predať dom a nájsť iné bývanie bez hypo.
Pokial ti nema kto pomoct, tak to nezvladnes. Ja mam znamu, ktora ma skoro 60, v 50-tke si brala hypoteku s takou splatkou, ze ma tri roboty, aby to vobec zvladala vsetko platit. Ona si kupovala maly byt, ale aj tak tam ma najomne a ostatne naklady na reziu bytu.

V prvom rade s tym musi muz a banka suhlasit, pri tak nizkom prijme je to otazka