Ako zvládnuť rozvod a posunúť sa ďalej?
Ahojte, budem sa rozvádzať. Máme spolu aj deti. Je tu niekto, kto si tým prechádza ?
Kedy ste sa pohli dalej
@lili2026 záleží aj kvôli čomu sa rozvádzate a aký máte vzťah teraz medzi sebou. Všetko záleží od toho. Ja som sa rozviedla dohodou, súhlasili sme obaja, za 5 minút bolo po konaní, aj na výživnom, aj na styku s deťmi, aj vysporiadanie majetku. Niekto sa súdi aj 2 roky a trpia deti aj každy okolo.
@lili2026 záleží aj kvôli čomu sa rozvádzate a aký máte vzťah teraz medzi sebou. Všetko záleží od toho. Ja som sa rozviedla dohodou, súhlasili sme obaja, za 5 minút bolo po konaní, aj na výživnom, aj na styku s deťmi, aj vysporiadanie majetku. Niekto sa súdi aj 2 roky a trpia deti aj každy okolo.
@anonym_de7f06 dohoda je najmensi problem . ako to zvládli deti ?
@anonym_de7f06 dohoda je najmensi problem . ako to zvládli deti ?
@lili2026 deti v pohode. Žiadne následky, ani traumy.
@anonym_de7f06 a ako ste im to vysvetlili ? ked boli na otca naviazane
@lili2026 Ved ho budu navstevovat, nikam im otec neodide ...
rozvedená som cca 2 týzdne. deti to prežívali a prežívajú zle, nevedeli čo bude ako bude a áno obviňovali sa. teraz mám pocit, že sa to po malých krôčikoch stabilizuje, ale obe navštevujú psychológa. treba sa s nimi veľa, veľa rozprávať
rozvedená som cca 2 týzdne. deti to prežívali a prežívajú zle, nevedeli čo bude ako bude a áno obviňovali sa. teraz mám pocit, že sa to po malých krôčikoch stabilizuje, ale obe navštevujú psychológa. treba sa s nimi veľa, veľa rozprávať
@jane1983 vy ste to ako zvladli ?
@anonym_9104f9 ved ano. ale ci si to nebrali ako svoju vinu ze neposluchali alebo co
@lili2026 a prečo by to malo brať ako ich trest? Im to musíte vykrikovať potom, že keď nebudeš dobrý, ocko odíde. Samozrejme.
My sme to dcére povedali tak, že sa sťahujeme od ocka preč, ale on ju ľúbi, môže k nemu ísť kedy bude chcieť. Prvý mesiac do mňa nechcela ísť preč, chodil k nám , aby si nemyslela, že sa na ňu vykašľal, potom ju chodil vyberať zo škôlky. Išli na ihrisko, ona bola aj je rozumná. My sme sa, však, ani pred ňou nehádali, ani sa k sebe zle nesprávali. Doteraz, máme pekný vzťah. Vieme sa stretnúť, porozprávať, aj spolu vychovávať.
@jane1983 vy ste to ako zvladli ?
@lili2026 ja som podávala žiadosť takže relatívne fajn, ale tiež navštevujem psychologičku, ale skôr z dôvodu, neustáleho obviňovania a citového vydierania z exmanželovej strany. a som názoru, že dávať deťom príklad nefungujúceho vzťahu nie je dobré. s otcom sa stretávajú ako sa dá a ako chcú. my spolu nekomunikujeme, keďže sa s tým nevie vyrovnať a stále tvrdí, že ma bude milovať celý život a všetko si uvedomil. no pre mňa už neskoro.

tato tema sa tu opakuje pravidelne
rozvadza sa takmer polovica manzelstiev
popozeraj starsie diskusie
hlavu hore, zvladnes to - musis