icon

Ako zvládnuť situáciu, keď váš ex randí s kamarátkou?

7. jún 2026

Moj
Bývalý partner sa dal dokopy s mojou známou.... nemôžem to stráviť!!!viem, že nebude sám, ale dať sa dokopy s osobou ktorú poznam a boli sme kamošky.......to .. mi pripadá dosť drsné... Ona nie je zlá osoba.. len mi to strašne vadí....vadí mi aj to... že sa stretáva aj s mojimi deťmi... neviem to proste prekonať a strasne má to trapi!!! Teraz keď má vidí sa ledva pozdraví... alebo sa odvráti... je mi ozaj zle u tejto situácie.. a nezvladam ju.... ja zatiaľ žiadny vzťah nemám.. a ani nevyhľadávam... ja si neviem predstaviť už nikoho vedľa seba s deťmi... pre mňa sú priorita oni a na ostatné nemám chuť ani čas hoci mi je niekedy smutno... Hlavne keď sú deti pri ňom..
Neviem ako si mám v tej hlave upratať a cez to všetko preniesť.....

anonym_6d4b32
7. jún 2026

Ahoj. Ver tomu, že keby s ním bola hociktorá iná žena, bude ti pohľad na nich spôsobovať bolesť a určitú žiarlivosť. Veď roky "patril tebe". Časom to bude lepšie, skús si oddýchnuť, kým deti sú s ním. Máš výhodu, že ju poznáš a asi sa jej dá veriť, že o deti bude postarané. Nájdi si niečo, čo ťa baví, alebo si poupratuj, zacvič, alebo len lež a čítaj knihu. Prídeš na iné myšlienky. Časom sa budeš tešiť, že deti vezme na pár dní.

anonym_f9da92
7. jún 2026

@anonym_autor chápem ťa, mne takto prebrala chlapa najlepšia kamarátka 🙂. Drž sa

kitycat
7. jún 2026

Pokial sa ona odvracia, tak celkom isto je to preto, ze si je vedoma toho s kym randi. Ona moze mat v hlave uplne rovnaky zmatok ako ty... navyse nevieme dovod vasejo rozchodu, ci to bola ona alebo sa sali dokopY az po vasom rozchode...

Casom sa to urovna. Nie je sa kam ponahlat v hladani noveho partnera. To zvladnes

anonym_9afd93
8. jún 2026

Hľadaj v tom to pozitívne. Tvoje deti budú s osobou, ktorá je v pohode. Časom to stráviš a začneš akceptovať. Nič iné s tým totiž urobiť nemôžeš.

autor
8. jún 2026
@kitycat

Pokial sa ona odvracia, tak celkom isto je to preto, ze si je vedoma toho s kym randi. Ona moze mat v hlave uplne rovnaky zmatok ako ty... navyse nevieme dovod vasejo rozchodu, ci to bola ona alebo sa sali dokopY az po vasom rozchode...

Casom sa to urovna. Nie je sa kam ponahlat v hladani noveho partnera. To zvladnes

@kitycat
Dali sa dokopy až po našom rozchode... my sme rozijdeni už 3,5 roka.... mame dve deti spolu...oni sú spolu už cca 1,5 .. no akože neoficiálne... akože kamarati ... kamoška s výhodami.... predtým o nej hovoril, že je to brzda... a kamošom tvrdil.. ze by s takou ženou nemohol byt... že je nemožná.... Ale výhodná... je samostatná... ma peniaze... svoje bývanie, auto... postará sa mu o deti.... sama ma jedno...a majú spoločne záujmy.... oficiálne sa neukazujú ako pár...

anonym_d0039c
8. jún 2026

Ved je to tvoj ex. Tak sa cez to uz prenes

anonym_66a034
8. jún 2026

@anonym_autor ta zena nema hanby 🫣. Raz ma pozval na kavu kolegynin ex, poslala som do certa.

kitycat
8. jún 2026
@anonym_autor

@kitycat
Dali sa dokopy až po našom rozchode... my sme rozijdeni už 3,5 roka.... mame dve deti spolu...oni sú spolu už cca 1,5 .. no akože neoficiálne... akože kamarati ... kamoška s výhodami.... predtým o nej hovoril, že je to brzda... a kamošom tvrdil.. ze by s takou ženou nemohol byt... že je nemožná.... Ale výhodná... je samostatná... ma peniaze... svoje bývanie, auto... postará sa mu o deti.... sama ma jedno...a majú spoločne záujmy.... oficiálne sa neukazujú ako pár...

@anonym_autor tak to ber pozitivne. Chodia tam deti rady a vracaju sa spokojne? Ma dieta, obriadi aj tvoje... kolki si najdu taku, co sa nevie vzit do tej starostlivosti, slobodnej matky...

Skor mam pocit, ze ta ozaj skrie, ze su v pohode financne. A ze na nu zmenil nazor? Aj to sa stava.

Netrap sa tym, taha ta to dole

autor
8. jún 2026
@anonym_d0039c

Ved je to tvoj ex. Tak sa cez to uz prenes

@anonym_d0039c
Ľahko sa to hovorí... keďže nás stále spájajú deti.... je to veľmi ťažké pre mna.... ja by som s ním už nechcela byť... ale kvoli deťom sa cez to nedokážem preniesť... mám lepšie a horšie dni!!!!

moonlight1210
8. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_d0039c
Ľahko sa to hovorí... keďže nás stále spájajú deti.... je to veľmi ťažké pre mna.... ja by som s ním už nechcela byť... ale kvoli deťom sa cez to nedokážem preniesť... mám lepšie a horšie dni!!!!

@anonym_autor robi ti cez deti zle?

autor
8. jún 2026
@kitycat

@anonym_autor tak to ber pozitivne. Chodia tam deti rady a vracaju sa spokojne? Ma dieta, obriadi aj tvoje... kolki si najdu taku, co sa nevie vzit do tej starostlivosti, slobodnej matky...

Skor mam pocit, ze ta ozaj skrie, ze su v pohode financne. A ze na nu zmenil nazor? Aj to sa stava.

Netrap sa tym, taha ta to dole

@kitycat viem... že má to ťahá dole.. a to poriadne... sú noci keď nespím....deti chodia radi k nemu... len im vadí... že vždy tam je aj ona... sťažujú sa, že si to nevedia s ním užiť sami a vsade ide aj ona s malym..
To, že sa maju financne dobre má až tak netrapi.. ... je to priživnik...vždy veľké plány ... ale peniaze žiadne.. roky sme boli spolu potom sme sa rozišli kvôli peniazom.... začal mi vykrikovať že 6 rokov nič nerobím len s deťmi a kamoškami po kavickach chodim...pritom som viac menej nás živila ja!!ked sa moje minulo a bolo na ňom sa postarať... tak zo mna robil chuderu...
Ona od neho nič nepýta a to sa mu paci....
A mne dáva ledva 250 na dve deti.... ja zatiaľ biedu natriem... mám dobru prácu a tiež som zabezpečená.... o peniaze tu vôbec nejde....nie som odkázaná na neho..
Je to úbožiak a dufam... že padne na hubu... bohužiaľ ho musím akceptovat kvôli deťom....

misiak7777
8. jún 2026
@anonym_autor

@kitycat

@anonym_autor najprv som si myslela, že ste od seba pár mesiacov a nie rokov.. treba nadhľad, príde mi to že ziarlis

autor
8. jún 2026
@moonlight1210

@anonym_autor robi ti cez deti zle?

@moonlight1210 niekedy....robí naschval... privezie ich neskor ako má.... nerešpektuje pravidla a hlavne je teórie... že dieta sa ma prispôsobiť jemu a nie on decku ako to on hovorí.... a deti v jeho živote nie su priorita.... ako sam povedal.... ale má ich rad!!! Ved je ich otec!

autor
8. jún 2026
@misiak7777

@anonym_autor najprv som si myslela, že ste od seba pár mesiacov a nie rokov.. treba nadhľad, príde mi to že ziarlis

@misiak7777 možno ozaj je to žiarlivosť.... ja neviem zakceptovat to, že ju poznam....to si kamošky nerobia.... viem že by prisla ina...mne nejde o neho... on sa mo už hnusí ... svojim správaním....
Stále zo riešim lebo deti stále hovoria že chcú aby sme boli spolu... ja im vysvetľujem že to už nie je možné.... preto to mám stále v hlave
A duplom keď ich spolu vidím.... nechápem neviem ako to mám prekonať... ozaj je to už poradne dlho....

domkakvet
8. jún 2026

@anonym_autor ved sa dali do kopy dva roky potom ako ste sa rozisli, ak jej stacia omrvinky, tak nech si ho necha.

autor
8. jún 2026
@domkakvet

@anonym_autor ved sa dali do kopy dva roky potom ako ste sa rozisli, ak jej stacia omrvinky, tak nech si ho necha.

Áno... no ak tak má to štve.... sama tomu nechápem..... dakujem za podporu... vám všetkým!!!!
Viem, že čas to všetko vyrieši...... musím nyt len trpezlivá!!😢

anonym_b18864
8. jún 2026

Len si nechces priznat, ze by si ho spat vzala.

autor
8. jún 2026
@anonym_b18864

Len si nechces priznat, ze by si ho spat vzala.

@anonym_b18864 hi hi určite, že nevzala... len má ozaj hnevá, že sa dal dokopy s osobou s ktorou som mala blízko ... to je všetko!!!

anonym_e8782e
8. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_b18864 hi hi určite, že nevzala... len má ozaj hnevá, že sa dal dokopy s osobou s ktorou som mala blízko ... to je všetko!!!

@anonym_autor ale ty v úvode píšeš ze je to známa. Potom už kamarátka. Tak to je tiež rozdiel. Lebo keď len známa, tak mňa by to netrápilo, ale kamarátka to už áno.

autor
8. jún 2026
@anonym_e8782e

@anonym_autor ale ty v úvode píšeš ze je to známa. Potom už kamarátka. Tak to je tiež rozdiel. Lebo keď len známa, tak mňa by to netrápilo, ale kamarátka to už áno.

@anonym_e8782e máte pravdu.. ... ospravedlnujem sa...som sa v tých emociach zle vyjadrila... . teda kamaratky sme neboli až také .... môžem ju ozaj definovať ako známu...sme sa stretlavali s deťmi obcas aj mimo tréningov.. lebo deti mavali spoločnú aktivitu a tam sme sa vlastne aj spoznali....na tréningoch...
Chcela som hlavne tým povedať... že má štve, že je s osobou, ktorú poznam....

anonym_30db8c
8. jún 2026

Mamou budes detom navzdy ty. Ak to bola normalna kamaratka (a nie ta brzda) mozno by som bola spokojna ze aspon vies s kym deti su. Ako s nejakou uplne cudzou co nevies co od nej cakat.
Mozno sa ti nepozdravi lebo jej samej je to blbe. Nikdy nevies.
Vela sil.