icon

Anulácia manželstva: Vaše skúsenosti a priebeh procesu

simonka40
Dnes o 10:12

Dobry den, prosim Vas ake mate skusenosti s anulaciou manzelstva ako to prebiehalo, kolko to trvalo ci ste museli vypovedat aj viackrat? Dakujem za odpovede

patrike
Dnes o 10:13

Viac info u : Frantisek Majersky, predseda KDH

anonym_c60eea
Dnes o 10:17

@simonka40 1. je to cirkevny sud 2. musi byt na to relevantny dovod 3. ano budes tam chodit viackrat 4. treba sa rozviest aj civilne

ja zase odporucam spytat sa Petra Polaka ml.

anonym_f07446
Dnes o 10:48

@simonka40 A prečo chceš anuláciu? Choďte radšej do poradne

bubushik
Dnes o 10:52

Kolegyňa riešila… trvalo to hodne dlho a vypočúvali aj jej kolegyne, jeho kolegov, rodinu a fakt to bolo riadne obšírne.

anonym_e9dd18
Dnes o 11:04

Strasne to prehanaju, moje dojmy - stat v state, prave som v procese a asi som sa na to mala aj vykaslat

pr85
Dnes o 11:07

@simonka40 Najprv musíte byť oficiálne rozvedení pred štátom.Potom je potrebné napísať žiadosť na príslušný tribunál. Musíš mať relevantný dôvod a uviesť ho v žiadosti, plus svedkov, ktorý ti ho potvrdia.

simonka40
autor
Dnes o 11:16
@anonym_e9dd18

Strasne to prehanaju, moje dojmy - stat v state, prave som v procese a asi som sa na to mala aj vykaslat

@anonym_e9dd18 Ahoj a v akom si procese prosim ta? Dal navrh exmanzel nato a teraz cakam kedy ma predvolaju na vypoved

anonym_f6f6d6
Dnes o 11:20
@patrike

Viac info u : Frantisek Majersky, predseda KDH

@patrike predseda KDH je Milan, nie František

anonym_9767c4
Dnes o 11:22
@simonka40

@anonym_e9dd18 Ahoj a v akom si procese prosim ta? Dal navrh exmanzel nato a teraz cakam kedy ma predvolaju na vypoved

@simonka40 bez známosti je to nedlho aspoň čo baby píšu. Slovné poznám také prípady, ktoré to mali za sebou raz-dva