icon

Bývalý priateľ ma neustále kontaktuje

20. jún 2026

Môjho ex som zablokovala všade. No neustále mi píše maily, tie sa zablokovať nedajú, vždy mi ich gmail zobrazí aj keď nastavím doručenie do koša. Už ma to otravuje, nechcem na neho myslieť. Kontaktuje ma aj z rôznych telefónnych čísiel, cez znamych... Každý nový kontakt automaticky blokujem. Mali ste niekto podobnú situáciu?

komir63
20. jún 2026

Ak je to pre teba mimoriadne nepríjemné, môžeš ho žalovať za nebezpečné obťažovanie. Ale niekedy zaberie aj absolútna ignorácia, po čase ho to prestane baviť, keď nebude mať od teba spätnú väzbu.

anonym_fc2978
20. jún 2026

to musíš len prežiť. Po čase ho to snáď prejde.

anonymes
20. jún 2026

Však keď ti to až tak velmi moc vadi zmen si číslo email a máš ..

anonym_c94c7f
20. jún 2026

@anonym_auto ak zablokuješ odosielateľa,tak jeho emaily pôjdu do spamu,nikto ťa nenúti chodiť do spamu a čítať to.A nerozumiem,čo je to doručenie do koša.

anonym_084434
20. jún 2026

@anonym_autor daju sa zablokovat :Dd Pozri si navod

anonym_084434
20. jún 2026
@anonymes

Však keď ti to až tak velmi moc vadi zmen si číslo email a máš ..

@anonymes vážne? 😀😀 vieš si predstaviť čo sa stane keď si bežný smrteľník “zmení” email?

patrike
20. jún 2026

Policia, nebezpecne obtazovanie. Trvat na spisani tvojho oznamenia a zaslani vysledku. Nedat sa odradit otazkami ako "ale ved on sa vam nevyhraza, vsak ?".

autor
20. jún 2026
@anonym_084434

@anonym_autor daju sa zablokovat :Dd Pozri si navod

@anonym_084434 mám blokované, aj tak mi príde oznámenie na telefóne že to došlo

anonym_084434
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vsak to ignoruj

anonym_6502d2
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Je sobota noc a som leniva rozmyslat takze to je odpoved od AI chod do setting a zablokuj to oznamovanie a sa pyta na model telefonu
Open the Phone app.
Tap ⋮ > Settings.
Look for Caller ID and spam protection or Blocked numbers.
Turn off any option that announces or notifies you about blocked calls.
Tell me your phone model, and I'll give you the exact steps.

anonym_b8ce96
21. jún 2026

Vies to riesit policiou, ako obtazovanie, realne mu policajti nic nespravia ani ho nikto neodsudi a nezavrie do basy, ale moze ho to postrasit.
Nereaguj na neho vobec a jeho to prejde. Mna otravoval rok a pol takto byvaly. Teraz uz napise len sporadicky, asi ked si vypije 😃.