icon

Čím si kúpiť deti pred rozvodom?

Dnes o 16:02

Ahojte.. Prezraďte, čím si kupujete deti pred rozvodom a tesne po ňom, aby vás mali radšej ako exmanžela? Viem, že to nebude malá investícia, mobily, dovolenky, nové izby, peniaze, zážitky… ale čo naj zaberá.. čo vám reálne fungovalo, aby si deti po rozvode vytvorili silnejšiu väzbu na vás a nie na ex? Nechcem počúvať moralizovanie o tom, že "deti sa nedajú kúpiť". Pýtam sa na konkrétne skúsenosti. Tak koľko stál váš boj o detskú priazeň a čo bola tá najväčšia "úplatková" pecka? Rozpočet nemam veľký.

anonym_8247f8
Dnes o 16:04

Deti sa odkedy kupujú? 🫪 zvláštne.

volterra
Dnes o 16:07
@anonym_8247f8

Deti sa odkedy kupujú? 🫪 zvláštne.

@anonym_8247f8 a smutné

anonym_234389
Dnes o 16:07

Každé dieťa je predsa úplne iné . Bacha na to, tie vnímavejšie si po pár rokoch budú pamätať toto neúprimné a účelové kupovanie si priazne. Tie , čo cítia lásku k rodičovi sa ani tak ĺahko kúpiť nedajú. Sú to deti, nie štetky. Spoločnými zážitkami sa nič nepokazí a pomôže im preniesť sa cez rozvrat toho najcennejšieho- rodiny a stability. Neviem si predstaviť súperiť s ex, kto je lepší rodič. Dôležitý pre vaše deti ste obaja.

janulka2900
Dnes o 16:09

Asi toto nechceš počuť ale kupovanie deti je krátkozraké. Veď ste spolu žili a oni veľmi dobre vedia kto a ako sa k nim správal. Dnes mobil a co zajtra auto lebo inak pôjdeme k otcovi

arek00
Dnes o 16:09

@anonym_autor musíš byť úplne retardovaný rodič a už teraz ľutujem tvoje deti.

Dám ti odpoveď, ale nie takú, ako chceš počuť.

S deťmi musíš mať dobrý vzťah a venovať im svoj čas.

Bože... si veľmi úbohý tvor....

anonym_7a19bf
Dnes o 16:14

Tak ty si riadna pizda, lutujem tvoje deti...

janulka2900
Dnes o 16:18

Nechcem ta uraziť ale ak si matka typu najskôr mobil, záľuby a potom deti tak to budeš mať ťažké. Deti vnímajú a veľmi dobre. A nenapadlo ta že len samotný rozvod bude pre ne ťažký tak im to uľahčí a nie si ich kupuj

7miriam77

Kupujú sa rožky v obchode a nie vlastné deti!!!!!! Dieťa si bude najviac vážiť čas,ktorý s ním úprimne stráviš a nie hrať nejaké divadlo!!!!!! Dieťa ťa hneď prekukne, sú vnímavé.....

anonym_ce975a

Presne vsetko,co si vymenovala aj sama.Peniaze,zazitky a vsetko co chcu a praju a vymyslia.Nikdy nesmies povedat nie,pytajte od otca,lebo jeho budu mat radsej.

stellarstar
Dnes o 16:24

Dúfam že si robíš srandu?

1sally12
Dnes o 16:28

To si fakt taký úbohý, že si ich náklonnosť nedokážeš získať normálnym vzťahom?

sisamisaaa
Dnes o 16:29

Choré

anonym_b27eda
Dnes o 16:34

byvali detom kazdy vykend co je s nimi nosi predrazene darceky cim vacsie tym lepsie mam za to aby ma vytocil lebo uz to ozaj nemam kadial obchadzat a 100* som mu hovorila ze by ich mal vziat radcej na vylet, mne uz preto neostava nic co by som kupila lebo aj ked nasetrim na blbu stavebnicu tak o tyzden maju novsiu lepsiu vacsiu..... Ozaj som si myslela ze dalsi tak blby na svete nebude nik

januska12323
Dnes o 16:40

Láska sa kúpiť nedá. Dúfam, že ich otec má úprimne rád a zveria mu ich do starostlivosti.

lindusss2016
Dnes o 16:42

@anonym_autor no podla veku predsa! Od 17 to uz musi byt auto. Ale 8 rocnemj postaci aj najnovsi iphone

motylik2559
Dnes o 16:51

Toto mi pride rovnaky troll ako novopecena tema o tom,ze nevesta stale spi🙄 Dajte viac kreativity a nerobte zo seba cistych blaznov, lebo toto v realite normalne zdravo zmyslajuci clovek nenapise a nespravi...

misiak7777
Dnes o 16:53

@anonym_autor jednoznačne poník 😁

anonym_e3d3fd
Dnes o 17:03

Tak zabudni na uplácanie deti, keď nemáš veľký rozpočet. Keď na to nemáš peniaze, tak to nerob 😂😂😂 aká sprostá otázka, raka sprostá odpoveď.

anonym_26f3a3
Dnes o 17:20

Už aby začal školský rok...

anonym_517b13
Dnes o 17:25

Volny pausal, neobmedzena karta do McDonalda dnes zabera. Cim castejsie a cim viac objednavas ako mlada v McDonald, tym viac si cool.

sense
Dnes o 17:49

Nekupovala dom si priazeň dieťaťa. Aj keď dieťa malo tendenciu zo začiatku inklinoval k otcovi, lebo bol ten ktorý sa odsťahoval aby sme my mohli ostať v prostredí ktoré dcéra pozná. A nikdy som pred ňou nehovorila zle o ňom, a časom sama pochopila že ocko nie je ten dokonalý a najlepší a mama ťa čo niečo požaduje. Dokonca sme prešli aj fázou ,že chcela byť s otcom. A aj keď ma to trápilo, som povedala v poriadku. Stačili tri týždne prázdnin s otcom a už to nebol ten ocko ktorý je len na zábavu, ale pribudli aj povinnosti a aj príkazy.a keď sa vrátila tak mi povedala že chce ostať so mnou. A ku otcovi chodí pravidelne každý tyzden

anonym_98720f
Dnes o 17:57

Muž vedel prečo sa s tebou rozviedol.

anonym_98720f
Dnes o 17:58
@misiak7777

@anonym_autor jednoznačne poník 😁

@misiak7777 Suhlasím. Alebo aj malý živý slon dovezený niekde z Thajska 😀

cimage
Dnes o 18:00
@anonym_98720f

@misiak7777 Suhlasím. Alebo aj malý živý slon dovezený niekde z Thajska 😀

@anonym_98720f urcite jednorozec zaberie

anonym_5b482d
Dnes o 18:06

Sestra sa rozvádzala za kovidu, švagor bol stelesnením diabla, bola aj voči tomu aby ho deti vôbec vídali. Urobila preto možné aj nemožné.
Autorka vieš ako je to teraz staršie dieťa je už tretí rok u otca a mladšie sa rieši. Exšvagor zmenil prácu aby skbil rodinu a prácu kým sestra nepracuje,nechce sa jej platiť alimenty iba sa vešia na krk zámožneším chlapom. Bývala polrok u jedného tri mesiace u druhého teraz je zas už neviem kolkaty krát u našich

zuzinka888
Dnes o 18:06

Keby si svoje deti naozaj lubila- nepotrebovala by si ich kupovat. Ake ty si jedna narcisticka manipulativna, egoisticka mmatka. A ked na to tvoje deti pridu- odstrihnu ta.

anonym_7c8dc9
Dnes o 18:16

Nepoznam dieta ktore by si rodic po rozvode kupil, v blizkom okoli mam pripad kedy sa otec veeeeelmi snazil, drahe dovolenky na ake dovtedy nechodili, kazdy vikend ked boli s deti s nim tak vylety na ake nechodili, darceky, sladkosti, vianoce doslova naloz darcekov (nie lacnych) … matka bola z toho na nervy lebo jej neplatil poriadne a navyse nieco potrebne pre deti uz vobec nie. Nakoniec sama detom zacala hovorit nech si to uziju, nech si pytaju co im ona nemoze kupit, atd ale nech si uvedomia kto ich vyvaza na kruzky, zabezpecuje vsetky potreby, uci sa s nimi, riesi doktorov, vecer si s nimi cita, … detom dlho netrvalo a pochopili a otca to tiez prestalo bavit lebo to jeho nastavenie islo pekne do penazi. Momentalne k nemu deti idu len z povinnmosti a to su este na prvom stupni zs …

anonym_5b0a85
Dnes o 18:27

Normálne nerozmaznané deti sa nedajú kúpiť. Ale vieš si ich získať starostlivosťou, zaujímaním sa o ne, ľúbiť ich...

anonym_f72f92
Dnes o 19:07

Deti nie su hlupe. Vznikli po vacsine z lasky... a teraz ides superit o nejaku priazen? Fakt to nejde normalne? Aby boli spokojne deti pri oboch rodicoch? Tym si ich ziskas istotne.