Čo robiť, ak mi neposlal rakúske prídavky?
Pán sa trosku mýli, exekútora môžeš rieisit aj skôr ako po 3 mesiacoch
Toto by som preposlala kolíznej opatrovnícku aby bola plne v obraze
A kľudne nech si pán ide dať urobiť DNA testy, potom ich aj pekne zacvaka
@rihana12331 No 1. je to komunikácia osobnej povahy , verejne by som to neukazoval. 2.Výživné ti poslať musí , inak sa porozpráva s exekútorom po 3. nevidel som ešte rozsudok kde by bolo príkazom posielať rodinné prídavky. V prípade že na nich máš nárok , tak ich máš poberať ty ( ak máš deti v osobnej ) , nie aby ich poberal on a následne ti ich posielal na účet. A tieto Vaše ťahanice , pre jedného si ty piča on pre teba chudák , sociálnu pracovníčku asi zaujímať nebude. To je tak keď sa stretnú dve MEGA EGÁ a majú spolu deti.
@stastnamanzelka mila pani moje deti nie sú chudence davam im vsetko staram sa o ne ale nedovolim nikdy nikdy to aby im bolo ublizovane !
@damian85 ste sa asi pomýlili lebo ja mega ego nemam a som šťastná za to ze mam deti ja mam narok nakolko deti mam v osobnej ja on pracuje v Rakúsku a ano mam to napisane v rozsudku... A urcite s nim nekomunikujem tak ako on somnou nikdy som mu skaredo nevynadala aj vtedy ked som ho nacapala s inou v posteli... ďakujem!
@rihana12331 No ani on o sebe si nemyslí že je hlupák a má veľké EGO . Možno niekde v inej diskusii sa pre zmenu zobrazí tá opačná strana komunikácie. Ťažko hodnotiť sám seba , však ? Každopádne postráda to akýkoľvek zmysel dávať sem komunikáciu osobnej povahy ( je na to paragraf ) čokoľvek vypisovať na FB , tým deťom nepomôžeš. Ale každopádne každý si môže robiť čo len chce. Výživné ti poslať musí , prídavky na deti máš poberať TY ( on aj tak tvrdí že cudzích živit nebude ). Tak si to ošetri , poberaj si prídavky na deti TY , tu na Slovensku , poberaj daňový bonus a máš po probléme.
Ved zavolaj na rakusky Finanzamt, ze co sa deje 😉 Mu to stopnu
@damian85 Ja, keď niekde niečo píšem a som aj veľmi nahnevaná, mám na pamäti, že čo je na papieri, či v online priestore, už len tak ľahko nezmizne. Čo sa týka henteho pána, tak úroveň jeho komunikácie jasne ukazuje, že je schopný postarať sa o kozu a nie o manželku a rodinu. Aj tej kozy by mi bolo ľúto.
Ja by som na tvojom mieste informovala kolíznu pracovníčku aj jej to preposlala a poradila sa sňou ako ďalej.
@rihana12331 načo si s ním vypisuješ len tá nervuje.Neposle, tak konaj...
Pridavky maju chodit na ucet tebe a nie jemu!zeny, zeny
Ak ti treba pomoct napis mi on bude vsetky musiet vratit a finanzamt posle tebe

@rihana12331