icon

Čo sa deje, keď zatknú neplatiča výživného?

lode
21. feb 2014

Pekný den , čo sa deje po....... ked zatknu neplatiča vyživneho

luba28
21. feb 2014

@lode beru vodicsky ak ho ma a daju mu ultimatum cca 4 mesiace na vyrovnanie dlzneho vyzivneho,..ak to nezaplati do daneho terminu tak rychly proces a basa,....

lode
autor
21. feb 2014

Lubi dakujem a ked ho zavru peniaze neuvidim ... zatial som to chcela riešit tak aby nebol zatvoreny ale inač to nejde ... neprebera rok zasielky a nekomunikuje .. tak počkam 4 mesiace .. ale neverim že zaplati ... a čo ma čaka ked to podstupim exekutorovi ..

luba28
21. feb 2014

@lode ano,chod a ten to bude vymahat+ trovy exekucie,....a potom si mozes poziadat o nahradne vyzivne,ale len do vysky 106 eur,...

luba28
21. feb 2014

@lode ako max je 106 eur,..cize ak mas na rozsudku viac tak ti nedaju,..

alena7070
21. feb 2014

ale aj ak ho zatvoria je sice malo moznosti ako eniaze dostat ale u mna to zabralo mala som to oradene od pravnika a to tak ze navrhnut mu nizsiu sumu z toho co je dlzny aby dostal vodicach chlapom na nom moc zalezi

daniela_m
21. feb 2014

no pochybujem, že ho zavrú. Môj ex neplatil 5 rokov, aj u exekútora to bolo, nič nedoplatil a dostal len podmienku. Takto to u nás na SR funguje.

dana341
22. feb 2014

Ahojte, volám sa Dana a chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o vyplnenie môjho dotazníka - je anonymný. Potrebujem to na diplomovú prácu. Je určený pre rozvedené mamičky. Nájdete ho na tomto linku https://docs.google.com/forms/d/1f8AvENhPQ5UEbF... na konci stačí kliknúť na odoslať ...veľmi pekne Ďakujem

dana341
22. feb 2014

Ďakujem všetkým rozvedeným mamičkám za vyplnenie dotazníka. Dotazník je ešte stále aktuálny tak môžete vypĺňať aj ostatné rozvedené mamičky 🙂 na záver stačí kliknúť na odoslať, Ďakujeeeeem https://docs.google.com/forms/d/1f8AvENhPQ5UEbF... je anonymnýýýý 🙂

lode
autor
24. feb 2014

@daniela_m tak dozvedela som sa ze to funguje stale rovnako ... dostal len ultimatum dokedy ma zaplatit ... hmm ale neverim ze sa aj tak stane .

daniela_m
24. feb 2014

@lode nas stat je na strane takych hajzlov a nie mamiciek. Zbytocne som stratila cas na tych pojednavaniach, aj tak sa nic nevyriesilo