Dedičstvo v prípade rozvodu
Dobry vecer.. Nastala mi v zivote taka situacia, ze s manzelkou si uz nerozumieme. Mame obaja po 40tke, manzelka je lekarka(cize nudzou netrpi), ja som tiez lekar. Spoznal som jednu mladu zenu, ma 26 rokov. Uplne osviezila moj zivot. Teraz k veci. Zomrel mi bezdetny krstny otec a zanechal mi istu sumu penazi.
Z tych penazi chcem zaplatit dovolenku na Arubu pre mna a moju no milenku, nazvem to priamo. Je v poriadku to zaplatit z dedičstva, kedze tie peniaze nie su spolocne?
Lebo vsade sa vravi, ze peniaze v manzelstve su spolocne, ale z dedicstva nie su spolocne, takze by malo byt aj z právneho hladiska v poriadku, keď si ich miniem na čo chcem.
Viem, ze asi vyvolam pohorsenie, ale ide mi o to, že ak nahodou dojde k rozvodu, aby si manzelka nenarokovala peniaze z dedicstva.
dedicstvo je len tvoje... to nepatri do BSM. k milenke sa nevyjadrujem... radsej sa rozved a neponizuj 2 zeny
@anonym_autor Nie som na to expert, ale všetok majetok je BSM OKREM!!! Darov a dedičstva. To sa týka nehnuteľnosti, ale som si istý, že sa to bude týkať aj hnuteľných majetkov.
@thirstymonk okey, takže peniaze z dedicstva mozem pouzit na co chcem
@thirstymonk okey, takže peniaze z dedicstva mozem pouzit na co chcem
@anonym_autor Ako pipik do ohňa za to nedám, ale myslím si, že hej
Lekár ktorý nevie používať google , píšuci o milenke zrovna na toto fórum. To je ale komédia.
Lekár ktorý nevie používať google , píšuci o milenke zrovna na toto fórum. To je ale komédia.
@maca1984 A preco by nie, ved je tu vela ludi, tak ma len zaujimalo ci niekto nema podobnu skusenost
Dedičstvo je len tvoje. K zvyšku sa nevyjadrujem. Aj keď si lekár, ako človek si totálna nula.
Zrovna lekár bude vypisovať na MK. pýtať si tu radu od žien čo tu niektoré nemajú ani len učňovku skončenú.
URČITE LEKÁR. 😝
@anonym_autor si si vedomí toho, že milenka je šťastná prešťastná, že si taký debil, však? Nezabudni minúť celé dedičstvo na ňu. A potom si nájde iného lekára.
Zrovna lekár bude vypisovať na MK. pýtať si tu radu od žien čo tu niektoré nemajú ani len učňovku skončenú.
URČITE LEKÁR. 😝
@anonym_d818ef Neviem prečo by ľudia s učňovkou boli niečo menej. Sa preber. Každý ma iné talenty a danosti a je skvelé, ak ich nájde.
Neverím, ze toto môže napísať lekár. A ak áno, nečudujem sa, ze sme tam, kde sme🤦♀️.
@anonym_autor ta co si? Normalne to zaplat na hulvata zo spolocnych penazi. Dedicstvo si nechaj na zivot v osviezeni 😃
@anonym_d818ef to bude takýto "lekár" 😆
@anonym_22cdd0 maximalne tak dr.Oetker 😃
@anonym_d818ef Neviem prečo by ľudia s učňovkou boli niečo menej. Sa preber. Každý ma iné talenty a danosti a je skvelé, ak ich nájde.
@enmery Sa preber ty, kde píšem že sú menej. Jedine tak menej vzdelaní - to je všetko. Oproti takým medikom určite.
Ak náhodou dojde k rozvodu?😅hej na dovolenku pôjdeš akože na sluzobku do afriky pomahat ako lekár, že?
Také témy 😅 isteže
@enmery Sa preber ty, kde píšem že sú menej. Jedine tak menej vzdelaní - to je všetko. Oproti takým medikom určite.
@anonym_d818ef No koment k tvojej hlúposti...dúfam, že ti medik príde opraviť elektrinu. Otras, ako segregujú ľudia ako ty niekoho na základe vzdelania a nie toho, aký je alebo čo robí pre spoločnosť. Ešte aj einstein pochopil, že súdiť rybu podľa jej schopnosti šplhať sa na strom, je mimo. Na strome to nevie, vo vode je skvelá.
A nie, ja učnovku nemám. Hanbím sa za ľudí ako si ty.
@anonym_autor A akú máte špecializáciu pán doktor?
@anonym_22cdd0 Kto to je? Nechápem tvojmu príspevku.
Ako lekárovi ti to napíšem, aby si tomu rozumel: Es homo sine integritate et sine spina dorsali, qui nullam feminam meretur.
@anonym_22cdd0 ten jej aký? 😃
@anonym_autor ale u teba sú rysy poruchy osobnosti 🙂
@anonym_autor neviem co vam vsetkym prislo zabavne na mojom dotaze, ale to uz je jedno. S priatelkou na dovolenku pojdem a tymto to tu ukoncim
nerobte si srandu, kto dnes chodi po lekaroch a stretava roznych, pochopi, ze toto kludne moze byt realita.. vela z nich velkarat o "veciach" vela nevie, sem-tam bohuzial ani o svojom obore, ale to su zase ine temy... Ze neovlada pravo je ok... ani zakladne veci. Nemal na to cas pri studiu a hladani mileniek a nadcasmi v praci...

@anonym_autor Nie som na to expert, ale všetok majetok je BSM OKREM!!! Darov a dedičstva. To sa týka nehnuteľnosti, ale som si istý, že sa to bude týkať aj hnuteľných majetkov.